Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes Benz Coupe, C300, facelift, 2019

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Este fabricata in luna a 9-a, 2019. Deci mai are pana in luna a 9-a 2021. Eu locuiesc exact langa S&G dealerul Mercedes, la 6-7 sute de metrii si la o strada de unde a locuit Carl Benz.
    Pana acum nu am fost la ei pentru ca este totul inchis pana pe 10 ianuarie. Corona asta ne-a ingradit putin si am observat problema prin decembrie 2020.
    Cand o sa scapam de carantina o sa le fac o vizita si atunci ma conving 100%. Pana atunci am apelat la cunostintele si experienta colegilor de aici de pe forum.

    Cateva mici intrebari as mai avea:

    Cam la cat duc costurile de schimbare ulei si filtre, in cazul in care trebuie sa fac schimburile la ei, pe perioada garantiei?
    Daca ma duc cu ea la revizie, in timpul garantiei de doi ani, consumabile precum placute, discuri, ulei distributie, lichid de frana si alte operatii care se mai fac anual sau la doi ani, intra si ele pe garantie sau le platesc aparte, ca sunt consumabile? Iti schimba doar piese defecte, nu si consumabile, nu?
    Intreb asta pentru ca eu am un servis la care sunt client de mai multi. Nu are nimic de a face cu Mercedes. Pur si simplu oamenii sunt buni si am lucrat cu ei ani de zile. Iar preturile pentru aceste operatii de intretinere, pentru schimbarea consumabilelor, sunt mult mai mici. Pana acum cativa ani, imi schimbam singur ulei, filtre, discuri, placute, bujii, bobine de inductie, senzori si multe altele care nu sunt greu de schimbat. Daca le fac la un alt servis, in mod normal pierd garantia, nu?
    Poate pare aiurea si de tot rasul, dar este prima data cand cumpar o masina cu garantie de fabrica sau de dealer Mercedes.

    Ms. pt. toate informatiile!

    Comment


    • #17
      Am uitat sa specific ca masina este luata de la un dealer Mercedes, nu de la firma mama. Normal ca nu o sa ma duc la ei pentru garantie. Sunt la 400 de km de unde locuiesc. O sa merg aici, langa mine, la S&G.
      Mi-a spus reprezentantul de acolo, ca pot sa merg oriunde, la orice servis autorizat mercedes sau filiala Mercedes, firma mama.
      Sper sa am noroc si sa pot rezolva cu acel cheder. Am incercat sa ii pun si eu o banda dubla adeziva, dar acum este si frig si nu se lipeste bine de caroserie, ca e putin rece si nu face priza. Am indepartat banda adeziva si am curatat totul acolo, sa nu imi zica apoi ca am incercat eu sa o repar si ca am pierdut garantia din cauza asta.

      Comment


      • #18
        In cazul in care garniturile nu intra in garantie, are cineva idee de vreun lipici bun adeziv care sa lipeasca acea garnitura de caroserie? Este doar pe o portiune de 2-3 cm. Cand trapa se lasa, se etansaza, dar se rasuceste putin acea garnitura. Imi dau seama de asta pentru ca in locul ala a ramas putin rasucita, pentru ca altfel nu ma deranja, o lasam asa. Dar cand trapa se lasa, nu calca bine pe garnitura si o rasuceste putin de pe acea TALPA unde e pus adezivul original.
        Poate are cineva habar si stie de vreun super glue mai cauciugat, care sa nu intareasca zona si sa devina rigida, sa nu se mai muleze pe caroserie si geamul de la trapa.
        Last edited by irisul; 01-03-2021, 17:41 PM.

        Comment


        • #19
          Salutare...nu garantez, dar e posibil sa fie o problema de gresare a trapei...din ce spui tu, ceva nu culiseaza bine si freaca motiv pentru care se produce acea "agatare" a chederului...Posibil...

          PS: si eu tot prin zona.. 89520, Hedenheim...
          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

          Comment


          • #20
            Daca masina este Septembrie 2019 asa e ai garantie pana in Septembrie 2021. Mergi la orice reprezentanta, o vei rezolva pe garantia de fabrica.

            Comment


            • #21
              Originally posted by Cristi Nazarov View Post
              Salutare...nu garantez, dar e posibil sa fie o problema de gresare a trapei...din ce spui tu, ceva nu culiseaza bine si freaca motiv pentru care se produce acea "agatare" a chederului...Posibil...

              PS: si eu tot prin zona.. 89520, Hedenheim...
              Din cate am vazut prima data, cand am observat problema, in momentul cand se deschidea trapa, adica atunci cand se ridica, garnitura ramanea lipita in portiunea aia pe trapa si dupa se dezlipea. In jumatatea aia de secunda, garnitura era fortata si astfel s-a dezlipit de caroserie. Imediat am cautat pe net si am observat ca este un spray cu vaselina siliconica care are rolul de a intretine garniturile si a le hidrata. Asta a fost problema si de aici a pornit totul. Garnitura a ramas lipita de trapa, s-a fortat si dupa actiuni repetate s-a dezlipit, s-a smuls.
              Aici ai dreptate! Este o problema de gresare, dar a garniturii trapei. Acelasi tratament se aplica si la chederele usilor, la burduful de la planetare si bucsele de pe la sistemul de directie si suspensie, dar putina lume stie asta. Toate aceste garnituri se greseaza pentru o durabilitate indelungata si a evita riscul sa se deshidrateze, sa crape si sa piarda vaselina sau sa intre mizerie inauntru.
              Acestea sunt produsele de intretinere a garniturilor.
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 2 photos.
              Last edited by irisul; 01-03-2021, 18:17 PM.

              Comment


              • #22
                Originally posted by bcr.costyn89 View Post
                Daca masina este Septembrie 2019 asa e ai garantie pana in Septembrie 2021. Mergi la orice reprezentanta, o vei rezolva pe garantia de fabrica.
                Ms. pt. informatii, Costin! O sa ma duc la reprezentanta.

                Comment


                • #23
                  Cel putin in Germania, din cate am mai auzit de la prieteni cu "trapa" operatiunea de gresare intra in service-ul periodic al masinii !!Aceasta operatiune este trecuta in caietul de intretinere tocmai pentru a nu se ajunge acolo !!!
                  Ca si sfat ptr tine pe viitor, prima data cand vezi ca un lucru nu functioneaza cum trebuie, du-te si il repara imediat !!Nu astepta sa treaca singur, ca mai rau faci... Stima.
                  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Cristi Nazarov View Post
                    Cel putin in Germania, din cate am mai auzit de la prieteni cu "trapa" operatiunea de gresare intra in service-ul periodic al masinii !!Aceasta operatiune este trecuta in caietul de intretinere tocmai pentru a nu se ajunge acolo !!!
                    Ca si sfat ptr tine pe viitor, prima data cand vezi ca un lucru nu functioneaza cum trebuie, du-te si il repara imediat !!Nu astepta sa treaca singur, ca mai rau faci... Stima.
                    Asta o sa si fac. O sa ma duc cat de curand si sper sa rezolv problema cu "Trapa" sau mai exact, panoramicul. La ce noroc am eu, sigur tre sa imi demonteze juma de masina pentru 2 cm de garnitura.

                    Comment


                    • #25
                      Din ce stiu prin Junge Sterne iti este garantat ca 6 luni masina nu necesita mentenanta, adica revizii periodice. Daca se vor lega de ceva cum a spus Cristi mai sus, aminteste-le de treaba asta si ca deci ei nu au intretinut-o corespunzator.

                      Comment


                      • #26
                        Salut!
                        Referitor la garnitura dezlipita de la panoramic, am rezolvat problema la reprezentanta. Am dus masina, au constat problema, au comandat o noua garnitura si m-au rechemat pentru a o schimba. A durat cam o ora. Am semnat o hartie si am plecat fericit si multumit. Atat de simplu.

                        Pentru ca este vorba tot despre C300-le meu, as mai avea o nelamurire: ce semnifica acel "P" pe fond albastru si de ce apare doar cateodata?
                        Attached Files
                        Last edited by irisul; 03-19-2021, 15:16 PM.

                        Comment


                        • #27
                          Parcare?? Sau, apare când masina este in mișcare?
                          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by Cristi Nazarov View Post
                            Parcare?? Sau, apare când masina este in mișcare?
                            Cred ca l-am vazut si in miscare, chiar imediat dupa ce am plecat de la semafor, iar la semafor eu nu comut pe P de la parcare. Cutia de viteze ramane mereu in prima sau a doua treapta, in functie de modul de condus.
                            Asta este si ideea, ca l-am vazut cateodata si nu mi-am dat seama pana acum, ce vrea sa insemne acel P, pe fundal albastru.

                            Comment


                            • #29
                              Este vorba despre Park Assist.

                              Uneori il vezi cu sageata in dreapta, alteori este doar P-ul
                              Cand are sageata in dreapta, daca bagi cutia in Reverse masina o sa te intrebe daca vrei sa parcheze singura, dai OK , iei mainile de pe volan si faci ce se indica pe bord (schimbat de trepte R-D)
                              Să știi să lupți când vrei să ai.
                              Să nu regreți când pierzi sau dai

                              Comment


                              • #30
                                Știe cineva dacă pot monta asistență activă pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC, dacă această opțiune nu a fost instalată din fabrică?
                                Mi se pare cea mai utilă opțiune și tocmai pe aceasta nu o am. Am condus o altă mașină și este ceva de neegalat ca mașina să poată reduce viteza și să o crească singură, în funcție de outovehiculul din față, în timp ce este pe pilot automat la o anumită viteză.
                                Dacă știe cineva că se poate instala, poate să îmi spună un preț aproximativ?
                                You do not have permission to view this gallery.
                                This gallery has 1 photos.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF