Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

"Mitul" Mercedes se destrama?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by marianro99 View Post
    Imi pare rau ca nu te-au intrebat si pe tine atunci cind m-au acceptat pe forum, ...
    Ar fi bine sa ai ceva de spus pe acest forum, pentru ca altfel prezenta ta va fi foarte scurta daca vei continua asa.
    Aici poate intra oricine, nu este nevoie sa te accepte cineva, dar raman cei care ,si ma repet, au ceva concret de spus.

    Incearca sa-ti prelungesti sederea.
    Numai bine.

    Comment


    • ĂŽncercaţi să reveniţi on-topic şi să vă respectaţi părerile.
      sigpice60 525d

      Comment


      • Probabil ati vazut cu totii clipurile..
        1. http://www.youtube.com/watch?v=saV3hUUry-4
        2. http://www.youtube.com/watch?v=d8eXl...eature=related

        Comment


        • Originally posted by Claudiu View Post
          O masina indistructibila.

          Comment


          • Originally posted by paul1983 View Post
            O masina indistructibila.
            Nu chiar indestructibila, dar oricum, murea greu masina.
            Am vazut si eu acum ceva timp emisiunea, si apoi am vrut sa-mi iau un astfel de model, ca a doua masina, insa n-am avut de unde sa rup vreo 4000 sau chiar 5000 de euroi pt un model bine intretinut. Din pacate vremurile calitatii respective au cam trecut.

            Comment


            • Originally posted by merc'fan View Post
              Nu chiar indestructibila, dar oricum, murea greu masina.
              Din pacate vremurile calitatii respective au cam trecut.
              Ai dreptate!
              Astazi fiabiliatea si calitatea nu mai sunt cuvinte de ordine. Astazi ceea ce conteaza este profitul.
              Masinile cele mai fiabile astazi sunt cele care nu au prea multa electronica, au motoare mari, nu merg multi kilometri pe an, soferii le fac reviziile la timp si nu dau cu ele prin toate gropile.
              Iar cum asa ceva la noi e marfa rara.....astfel de masini sunt putine!

              Comment


              • Sper ca pana la urma Mercedesul sa revina la atuurile care l-au facut atat de apreciat si cat mai repede, pentru ca cel putin un client viitor a pierdut, vorbesc de mine. Mi-au luat banii acum, dar a doua oara nu mai mai prind la cumparat de Mercedes. In mod sigur nu sunt un caz singular.

                Comment


                • Originally posted by merc'fan View Post
                  Sper ca pana la urma Mercedesul sa revina la atuurile care l-au facut atat de apreciat si cat mai repede, pentru ca cel putin un client viitor a pierdut, vorbesc de mine. Mi-au luat banii acum, dar a doua oara nu mai mai prind la cumparat de Mercedes. In mod sigur nu sunt un caz singular.
                  Nu esti singur. Daca nu era vorba de situatia economica actuala, era dat C-ul meu.
                  Acum urmeaza revizia saptamana viitoare si surpriza: am un carait in bord de fiecare data cand este pornita ventilatia (probabil vreun ventilator ceva), senzorii de parcare din fata stanga au luat-o razna, iar problema mai veche cu oscilatia motorului intre 1500rpm si 2000rpm este iarasi de actualitate.
                  Indestructibila...

                  Comment


                  • Sunt perfect de acord cu tine..si eu il dadeam de mult daca nu as pierde enorm in momentul de fata, asa ca o sa-l tin sa-si faca banii, daca se poate spune asa. Cu senzorii de parcare pe fata am avut si eu probleme, pe dreapta parca, au reusit din a doua incercare sa-i repare, carait la bord din cauza ventilatiei am avut si eu, chiar mi s-a oprit ventilatia complet. Aici poti sa dai vina pe ceva mizerie ce-ar fi putut ajunge pe la ventilatoare sau apa, gheata de la zapezile astea. Mi se pare ca masina nu este prea inteligent facuta in acea zona incat sa protejeze acele instrumente de apa sau diferite impuritati. Vreau sa-ti spun ca la nici o masina nu am avut problema asta la ventilatie si peste toate a nins, a inghetat, a plouat, etc....deh, ce sa mai zic.

                    Bafta.

                    Comment


                    • Scuza-ma dar nu vreau sa repet ce au spus colegii mei pe forum , dar nimeni nu e vinovat pentru ghinionul tau.Eu am un W123 si crede-ma ca nu am nici un fel de problema de genul sa raman cu ea in drum.Nu are electronica si senzori dar din ceea ce spui trag concluzia ca a mea e mult mai fiabila.am facut aproximatv 8000(opt mii ) de km intr-o luna si inafara de motorina nu am facut nimic la ea.Concluzia o tragi singur.
                      O seara buna in continuare

                      Comment


                      • @merc'fan
                        Din ce s-a scris mai sus se pare ca ai gresit modelul, trebuia sa-ti iei o cobra din '77, scapai mai ieftin si era si mai fiabila. Khobra rulz !
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                        Comment


                        • Originally posted by Mihutz View Post
                          Scuza-ma dar nu vreau sa repet ce au spus colegii mei pe forum , dar nimeni nu e vinovat pentru ghinionul tau.Eu am un W123 si crede-ma ca nu am nici un fel de problema de genul sa raman cu ea in drum.Nu are electronica si senzori dar din ceea ce spui trag concluzia ca a mea e mult mai fiabila.am facut aproximatv 8000(opt mii ) de km intr-o luna si inafara de motorina nu am facut nimic la ea.Concluzia o tragi singur.
                          O seara buna in continuare
                          Ti se pare cumva ca am spus ca este cineva vinovat pentru "ghinionul" meu? Si daca ar fii sa spun daca este cineva vinovat, sigur este. Daca tu fabrici un lucru, apoi il vinzi cuiva si acea persoana are probleme cu marfa ta, oare cine este vinovat? Sau putem spune ca persoana respectiva este doar ghinionista? Crezi ca poti concluziona ceva din asta? Ca sa sintetizez ce spui, daca tu esti mai "norocos" si nu ai probleme cu masina ta (si te felicit) toti ceilalti de pe acest forum care au probleme sunt ghinionisti? A devenit cumva un fel de ruleta cumpararea unui Mercedes? Cine are noroc are, cine n-are...n-are?
                          Dar cam multe intrebari si ideea este ca m-am saturat sa tot explic ca, la fel ca multi altii de aici, doar imi impartasesc problemele cu altii. Daca este de bine...vorbim de bine, daca e de "rau"...vorbim de rau. AR TREBUI SA FIE SIMPLU.

                          NUMAI BINE.

                          Comment


                          • Originally posted by carmine View Post
                            @merc'fan
                            Din ce s-a scris mai sus se pare ca ai gresit modelul, trebuia sa-ti iei o cobra din '77, scapai mai ieftin si era si mai fiabila. Khobra rulz !
                            Prietene, nici nu stiu ce sa mai cred. Nu zic ca masina nu are si punctele bune, cateodata chiar ma face sa uit de "micile probleme", insa..asa a fost sa fie. Crezi ca o sa ajunga masina mea la varsta unei cobre? Eu nu prea cred.

                            Toate bune.

                            Comment


                            • Imi pare rau pentru tine, dar te inteleg. Am trecut prin aceleasi probleme cu Renault-ul Laguna din dotare (inainte de mercedes) si la fel ma priveau colegii de pe forum reno. Ca sunt carcotas samd. Ai nimerit o masina cu probleme. Solutia: Ori o accepti, ori o vinzi. Iti spun din proprie experienta. Eu am ajuns si la reconcilieri cu Renault Romania. Am obtinut schimbarea de piese in valoare de cca 6000 de euro pe garantie. Si astea ca "gesturi comerciale" din partea RNR. In rest toate bune! Acum am W204. Ce urmeaza vom vedea!

                              Comment


                              • Asa este...unii dintre cei care nu au probleme cu masinile au impresia ca exagerez, de parca as avea ceva de castigat sau n-am ce face.Momentan solutia este s-o pastrez pentru ca as fi nebun s-o vand in vremurile astea si sa pierd o caruta de bani. Din fericire de ceva vreme nu mi-a mai facut nici o problema si sper sa dureze asa ceva timp.Ramane de vazut.

                                Numai bine si sa te bucuri de masina.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF