Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

GPL pe C200 kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Evaeuro View Post
    Salut, am fost la nea Costicã, am schimbat 2 role, a spus ca una costa 500 i cealaltã în jur de 700,manopera 500.totul a fost ok mai Putin finalul când a fãcut calculul, 500 plus în jur de 700 plus 500 egal 3 milioane.

Nu inteleg legatura cu contextul discutiei, respectiv instalatii GPL.

Astfel de posturi îngreuneazã cãutãrile ulterioare.

Postul asta mi s-ar fi pãrut potrivit in alte sectiuni.

Comment

• @ Sharky
      Cum spui tu.... despre gaz le stii pe toate vad, ti-ai pus de curand si noi astia care avem gaz mai demult si am mers zeci de mii sau o suta de mii de kilometrii nu stim nimic.
      Mercedes ca si producator isi produce singur cutiile de viteze automate, unele chiar aici la noi, adica la Sebes si Cugir, deci si producatorii auto mai produc repere si subansamble cu utilajele lor [emoji1].
      La fel cred si despre producatorii mari de instalatii gpl gen Landi Renzo, BRC, Prins si altii, isi produc singuri partile componente ale instalatiilor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Recomandari pentru un doctor bun in IASI de mercedes c 200 kompressor? masina nu are nimic,vreau o verificare si o recomandare pentru gpl..multumesc

Comment

• Colegul de forum Cristian_C!Un om si jumatate!
          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF