Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Scartait puternic cand este rece.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Scartait puternic cand este rece.

    Este vorba despre un B 180 cdi 2008, scartaie dimineata cand o pornesc, pana se incalzeste cam 5-6 min, zgomotul este localizat in zona rotii din dreapta fata, sa o duc la garantie? sa imi fac probleme"? zgomotul este asemanator cu cel pe care il face "cureaua de la alternator.

  • #2
    Buna seara, te poti duce la dealer daca este in garantie , exsista document cu privire la scirtiit de curea.
    Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
    TEL 0722623721.

    Comment


    • #3
      Buna, am avaut aceas problema la A180cdi (motor identic),scartaitul poate avea mai multe cauze si anume:
      1.este slabit cureaua de alternator
      2.s-au uzat rolnele (pe poza alaturata au simbolul G)
      3.dispozitivul automat de tensionarea curelei este slabit (T)
      4.este uzat pompa de apa
      5.este uzat rulmentul de la alternator
      cauza scartaitului nu se poate localiza dupa ureche trebuie dus la service,mai alaes daca masina este in garantie.
      La mine cauza scartaitului provenea de la rolne,dar am schimbat si cureaua.
      Attached Files

      Comment


      • #4
        Mergi la garantie.Vezi stai pe capul lor ca dracii dau cu un pic vaselina ici colo niste spray si gata se spala pe miini.
        `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

        now - bicicleta !

        0744 239 949

        WEB
        http://garajautodiag.blogspot.com

        Comment


        • #5
          Scartie doar cand e ud pe jos? Poate e doar cureaua umeda.
          Unless I'm very much mistaken...

          Comment


          • #6
            Multumesc pentru raspunsuri, am sunat la reprezentanta si mi-au spus sa vin pentru o constatare, si ca o sa platesc tot daca o sa se schimbe ceva pt ca sunt consumabile.

            Comment


            • #7
              Daca te uitai pe aria de probleme tehnice vedeai ca a mai avut cineva problema asta, si ca a detaliat acolo cu lux de amanunte rezolvarea ei



              Sa nu ii lasi in niciun caz pe cei de la dealer sa demonteze motorul de pe masina - chiar daca iti vor spune ca altfel nu pot umbla la curea. De asemenea daca garantia nu mai tine pentru multe luni de acum incolo, renunta la ea si fa aceasta reparatie pe cont propriu. Apoi, daca tot umbli acolo, inlocuieste si cele trei role, si cureaua, ca sa iti iei de o grija.

              Comment


              • #8
                Am masina in service la autoklass pt a o repara dupa un accident, i-am rugat sa se uite si la acel scartait, mi-au spus ca este de vina: fulia alternatorului si cureaua, si ca fulia costa 750 si cureaua 130 fara manopera!!! o sa incerc sa cumpar piesele de la altcineva poate le gasesc mai ieftin, si sa le monteze un mecanic, daca aveti pe cineva din Bucuresti sa imi recomandati v-as fi foarte recunoscator. Multumesc
                Last edited by ovirgilius; 03-11-2010, 20:04 PM.

                Comment


                • #9
                  daca mai ai nevoie de rola alternator , o am noua la pretul de 550 ron . are codul A6401500560 .

                  Comment


                  • #10
                    la ROLE SI CUREAUA pt. A180 CDI si B180 CDI se umbla usor daca se demonteaza doar cele 2 suruburi ale calandru motor din partea spate . sigur este necesar un elevator si o proptea hidraulica..... treaba dureaza 1h.

                    Comment


                    • #11
                      offff, ce de solutii "ieftine" si "lipsite" de complicatii.

                      Eu am rezolvat-o fara lift fara elevator si cu 600 lei toate fuliile si cureaua si manopera, in doua ore. Cititi pe topicul pe care l-am postat mai sus.

                      Nu stiu care e treaba de vorbiti de asemenea preturi, pe semne ca in Bucuresti fiecare incearca sa pacaleasca cum poate.

                      Comment


                      • #12
                        Daca e in garantie de ce sa scoata bani din buzunar sau sa se complice ? Cand expira garantia de abia atunci se poate gandii la solutii mai ieftine ...

                        Comment


                        • #13
                          Corect, doar ca masina trebuie lasata in parcarea de service peste noapte, pentru ca dupa primii 2-3 km dupa ce se incalzeste nu se mai aude niciun scartait.

                          Eu am avut vreo doua tentative dintr-astea cu garantia, dar tot timpul nu aveau ce sa constate, si pentru ca pe atunci service-ul era intr-un colt incomod de oras, nici nu o puteam lasa la ei in parcare peste noapte incat sa zic ca o pornesc acolo.

                          Enjoy!

                          Comment


                          • #14
                            Solutie !O duci la ora 17.00 cind se termina programul la ei ) Ii fac receptia si o opresc in parcare ,a doua zi dimineata cu siguranta o sa scartiie

                            Comment


                            • #15
                              Salut tuturor! A reaparut scartaitul cand este rece dupa doar un an decand am inlocuit cureaua!!!!! Am fost la constatare la reprezentanta, verdict crima !!! Trebuie schimbat tot: curea, bucsa ghidare, 3 suruburi, distantier, intinzator, rola alternator + piesele pentru revizie + manopera si cica acum trebuie dat jos motoru!!!!!!!!!! Amenda..... vreo 5000 ron !!! O vand !!!
                              Last edited by ovirgilius; 06-07-2011, 12:56 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF