Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Achizitie A180 2017

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Achizitie A180 2017

  Salutare dragi colegi!
  A venit vremea pentru un cadou pentru sotia mea si, bine-nteles, voi merge tot catre o steluta
  Am mai multe oferte si o sa va rog sa-mi spuneti parerile voastre, insa vreau sa mentionez ca sotia nu face mai mult de 2-3000 km / an si majoritatea sunt in oras (acasa-serviciu-acasa).


  Una dintre masini:

  WDD1760421J576521
  este un A180 automata - ian.2017, 122cp, 11793 km, pret 23.800 euro tva inclus, cu garantie plus extinsa inclusa in pret pana in 2021 - oferta este de la un dealer Mercedes din tara - masina va fi adusa pe platforma din Germania, cu revizie facuta in februarie 2018 si cu garantia de care va spuneam mai sus.
  Masina are o singura zgarietura la spoiler dreapta spate.

  Poze:
  1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg5.jpg 6.jpg7.jpg 8.jpg9.jpg

  A doua masina:
  https://www.mercedes-benz.net/p/de/d...24c94de1d58cc8

  A treia masina:
  https://www.mercedes-benz.net/p/de/d...79899440a74453

  A patra:
  https://www.mercedes-benz.net/p/de/d...2054fba005e2d2

  Mai am si altele, insa sunt preturi mai mari si nu merita.... bugetul este aprox 20000 Euro plus TVA.

  Multumesc anticipat de pareri!
  Last edited by Hunter-ReNu; 03-05-2018, 14:49 PM.
  Sa aveti drumuri line si concedii dese !

 • #2
  Buna ziua. V-as recomanda sa fiti atent la acea cutie automata. Mai era cineva cu probleme la cutia automata a unui w178 NOU. Problema de la cutie a fost prezentata de mai multi utilizatori aici si aici. Mult succes in alegerea pe care o veti face. Numai bine!
  W168 or nothing!

  Comment


  • #3
   Acum apare W177, noul A-classe...e riscant, mai ales pt tine,...o sa vrei toate gadgeturile noi, etc.

   Pe de altă parte e o ocazie buna sa iei ultimul w176, care bineînțeles nu mai are nici o problema la cutie, etc.

   Recomand benzina, dieselul e cat se poate de erodat și mai ales pachet AMG, LED si vestitul Carplay ( pe Comand daca se poate ).
   http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34   https://www.youtube.com/channel/UCQp...Pr1obVsJMeVMuA

   www.mbretrofit.ro

   Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

   Comment


   • #4
    Multumesc pentru sfaturi, am sa tin cont !
    Sa aveti drumuri line si concedii dese !

    Comment


    • #5
     Originally posted by cl600 View Post
     Pe de altă parte e o ocazie buna sa iei ultimul w176, care bineînțeles nu mai are nici o problema la cutie, etc.

     Recomand benzina, dieselul e cat se poate de erodat și mai ales pachet AMG, LED si vestitul Carplay ( pe Comand daca se poate ).
     De ce zici ca dieselul e erodat? Pentru ca are timpii de accelerare mai slabi decat benzinarul (daca vorbim de A180 de exemplu?). Ma intereseaza cutia automata, dar nu as lua motorul de 2,2 decat daca doar acesta ar fi recomandat.
     Zici ca la W176 facelift s-au rezolvat problemele la cutia automata si un A180 de 122 CP ar fi o alegere buna, sau e nevoie de A200 ca sa miste cele 1400-1500kg ale masinii satisfacator?

     Comment


     • #6
      Eu conduc CLA 180 CAMTRONIC si pot spune ca zboara pe langa un W205 diesel cu 170CP.

      Dieselul este erodat pt ca s-a demonstrat ca polueaza fara sens si mai ales pentru ca a fost depasit cu mult de benzinarele noi.      Noul A-Classe W177 are motor de 1,33 si 163CP...
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34      https://www.youtube.com/channel/UCQp...Pr1obVsJMeVMuA

      www.mbretrofit.ro

      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

      Comment


      • #7
       La W177 nu ma bag, nu numai ca e mai scump dar nici nu-mi place cum arata. Vreau W176 pentru ca-mi place foarte mult cum arata, mi se pare cel mai frumos dintre toate compactele (desigur dupa CLA).
       Acuma s-a mai ivit o intrebare. Un A benzinar inainte de facelift (sau un CLA) mai prezinta ceva probleme la cutia automata (intarzieri, sunete deranjante) sau problemele s-au rezolvat si la acestea printr-un update de soft?

       Comment


       • #8
        Daca e mult inainte de facelift, atunci benzinarele nu au sistemul Camtronic și nu sunt atât de agresive.

        Camtronic reprezintă un sistem prin care axa cu came de la admisie este cumva telescopică și poate schimba dintr-o dată cama normala care asigura funcționarea în regim aproape diesel, într-o cama super agresiva, lunga și ascuțită, care deschide brusc și maxim supapele de admisie in regim de full throttle.
        Toate astea împreună cu un management de avans 30 grade înainte pt admisie și 40 grade "retard" pt evacuare cu ajutorul variatoarelor.

        Clapeta de accelerație poate sa stea deja deschisă, turbina e mică și ușoară, accelerarea mașinii se realizează mai degrabă din managementul supapelor descris mai sus.

        Cutia, pe de altă parte, cred că de fapt a primit de-a lungul timpului aprecierea de care nu s-a bucurat la început.

        Fiind în fapt o cutie manuală, fara convertizor, cu dublu ambreiaj, fără punct mort, incredibil de rapida, zgomotele, sunetele, bruscările sunt mai mult decât firești.

        La început, poate din cauza numarului de trepte, era comparata cu 7G Tronic și de aici reclamațiile.
        Intre timp, și-a dovedit capacitățile și avantajele care depășesc cu mult neplăcerile o plasează în zona premium.

        Concluzie, un benzinar 2013 -14 e fun, smooth, si lasa bebelușii sa viseze frumos, iar din 2016 benzinarele depășesc cu mult orice diesel sau orice pretenție.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34        https://www.youtube.com/channel/UCQp...Pr1obVsJMeVMuA

        www.mbretrofit.ro

        Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

        Comment


        • #9
         Multumesc mult @cl600, ai explicat atat de bine cum nici nu speram. Acuma stiu macar ce sa caut si la ce sa ma astept.

         Comment


         • #10
          Despre consum, la W176 A180 benzina... cine are si a mers cu masina, ce consum aveti in oras?
          Vreau sa va spun ca masina sotiei consuma 14-15% (pe bord) la mers normal de oras, nu foarte aglomerat. Am mers si eu cu masina in conditii de trafic lejer in oras (sambata sau duminica) si nu am putut sa scad sub 12%. Mi se pare cel putin un consum exagerat pentru o masina cu motor de 1600 cmc si o greutate de 1400 kg. Mentionez ca aceste consumuri sunt cele de pe bord si la un parcurs de maxim 10-12 km in oras.
          In afara am facut consumul plin/plin - la aprox 300 km a consumat 22 litri (Craiova - Ranca - Craiova) - 7,2% consum ok avand in vedere ca au fost si serpentine si urcari majore pe drumul spre Ranca. Pe drum normal consuma in afara aprox 6,5%.
          Sa aveti drumuri line si concedii dese !

          Comment


          • #11
           Originally posted by msjohntm View Post
           De ce zici ca dieselul e erodat? Pentru ca are timpii de accelerare mai slabi decat benzinarul (daca vorbim de A180 de exemplu?).
           Nu. Pentru ca in 2019 se va interzice circulatia cu masini Diesel in Romania datorita poluarii, indiferent de norma Euro. Ne aliniem la legislatia altor tari europene. Totodata se va interzice si circulatia masinilor inmatriculate in Romania cu volan pe dreapta.
           Deo juvante

           Comment


           • #12
            Aberatii citite pe internet si postate mai departe . Bine ca nemtii de la VW nu le citesc , tocmai au anuntat noua generatie de motoare diesel care vor echipa noile modele din toata gama vag .
            Honda.

            Comment


            • #13
             Din 2019? Nu din 2020? Parcă sună mai frumos 2020. Şi în care ţară europeană s-a interzis circulaţia maşinilor cu motoare diesel? Că a dat un tribunal nu ştiu ce rezoluţie că nu mai au voie în centrul oraşului aia nu înseamnă că gata s-a interzis peste tot. Ar fi interesant să dea toţi acum TIR-urile la fier vechi şi să facă din ele biciclete Sau să trecem din nou pe tracţiune bălegoasă
             Fosta: W168 A160 '99 Benzină
             Actuala: W169 A200 '04 Benzină
             Urmează: Dacia 1300 '74

             Comment


             • #14
              Originally posted by Kay View Post
              Aberatii citite pe internet si postate mai departe . Bine ca nemtii de la VW nu le citesc , tocmai au anuntat noua generatie de motoare diesel care vor echipa noile modele din toata gama vag .

              Nemtii prinsi cu NOx-u'n sac de la VW, sunt la puscarie. Tot pe internet gasesti.

              Daca ma apuc sa povestesc cum se formeaza acidul azotic in plamanii bebelusilor care dorm dupa amiaza si mai si respira, unii pot spune ca nu ii intereseaza atat timp cat diesel-ul lor consuma putin si trage tare.

              Tot pe google daca dai - Stuttgart Euro 6 - un oras cam ca Brasov-ul fata de Bucuresti, gasesti ca pana la sfarsitul anului tai si prima generatie de Euro6.

              E normal si toti ar trebui sa fim de acord sa nu mai circulam cu diesel in orase mari, fara pomi, cu bebelusi, autobuze noi si piste de biciclete.

              Hotararea se refera la autovehicule,
              Pentru autobuze, masini de gunoi, transport Marfa, mai dureaza
              Attached Files
              Last edited by cl600; 07-08-2018, 23:34 PM.
              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34              https://www.youtube.com/channel/UCQp...Pr1obVsJMeVMuA

              www.mbretrofit.ro

              Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

              Comment


              • #15
               Nu pot decat sa rad [emoji23][emoji23][emoji23] . Comparatia intre Stuttgart si Brasov e geniala . Ce ma binedispune si mai tare e ca se scot masinile diesel din Germania incepand de la sfarsitul anului. Nu mai vorbiti aiurea ... Inca nu s-a hotarat nimic, inca nu s-a anuntat nimic oficial. Hotararile se iau la nivel de primarii si nu se v-a scoate dieselul de generatie noua. Se acorda ca si pana acum plachete de diferite culori in funcie de norma de poluare si vor fi anumite zone din orase unde nu se accepta plachete numai de anumita culoare, ca si pana acum.
               Scuzati "off-topicul" dar nu sunt singurul in "off"
               Das Beste oder Nichts !!!

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF