Salutare tuturor. De ceva timp mi se aprinde martorul cu motorasul portocaliu,in bord,intotdeauna cand am motorul cald si sunt la relanti si nu dispare decat sters la diagnoza.. Nu se intampla cu masina nimic-trage normal,nu mi se pare ca i s-ar schimba mersul motorului.Am fost la o diagnoza si mi-a gasit cateva erori,toate facand referire la un amestec prea bogat.Am sa notez mai jos erorile care mi-au fost citite de aparatul de diagnoza:
-P0170-003:self adaptation.Mixture is too rich at idle speed
-P0170-009:The short-time selfadaptation in idling speed range and(or)at part load has been exceeded.
-P0600-003:Fault in CAN communication with control unit Y3/7(FTC electric control module).
Masina mea e A160- benzina. Aveti idee ce se intampla? Am vb.cu cineva de la Mercedes din Galati si mi-a spus ca ar fi pompa de aer,care nu-si mai face treaba,sincer nu stiu ce sa zic . Multumiri in avans.
-P0170-003:self adaptation.Mixture is too rich at idle speed
-P0170-009:The short-time selfadaptation in idling speed range and(or)at part load has been exceeded.
-P0600-003:Fault in CAN communication with control unit Y3/7(FTC electric control module).
Masina mea e A160- benzina. Aveti idee ce se intampla? Am vb.cu cineva de la Mercedes din Galati si mi-a spus ca ar fi pompa de aer,care nu-si mai face treaba,sincer nu stiu ce sa zic . Multumiri in avans.
Comment