Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

problema ABS ESP

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ia aparatul de masura si verifica fiecare siguranta in parte.Dupa care aprinzi faza scurta si dai la maxim ventilatorul-- verifica incarcarea alternatorului.

( cand lucreaza ABS nu se aprinde nici un martor in bord, cand lucreaza ESP sau ASR atunci se aprinde tringhiul galben )

Eroare fara bec aprins nu am vazut, mai ales la ABS (exclus cele ramase in log).

Mai mult nu pot sa ma pronunt deoarece masina nu e pe mana mea, nici nu am certitudinea ca exista intradevar.De aceea sfaturile si parerile le prezint doar pe baza experientei mele si a celor prezentate.
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Originally posted by smilesim View Post
      Chiar ti se pare ca nu stiu cum functioneaza un ABS? ACTIVAREA/DEACTIVAREA ASR ARE LEGATURA CAND E ACELASI BEC CU ESP. DECI MERG BECURILE. AM VRUT UN SFAT SE PARE CA AICI NU IL GASESC MULTUMESC...sau NU.
      Rog un moderator sa inchida topicul.
      Prietene, nu mi se pare, observ ca prea multe nu cunosti dar atitudinea rauvoitoare o ai. Am atasat o fotografie sa te convingi ca ASR NU e acelasi lucru cu ESP sau ABS si nici NU au "acelasi bec".
      Poate esti interesat... cu toate ca nu prea cred, totusi:
      ASR :anti-slip regulation, se activeaza atunci cand o roata pierde aderenta, patineaza aplicand forta de franare pe ea,
      ESP: electronic stability program , urmareste mentinerea traiectoriei impuse de sofer, citind inclinatia volanului. Aceasta se face prin mai multi senzori de monitorizare. Corectarile necesare sunt facute de ESP aplicand forte de franare pe diferite roti.
      ABS: sti deja vad toate detaliile...
      Sfaturi ai primit dar atitudinea ta lasa mult de dorit. ce te costa sa verifici?
      Ok, mergi si schimba modulul ABS, ESP, ASR sau ce-o fii ala, si ai rezolvat!
      The end of the story!
      Eu ITI MULTUMESC pentru amabilitatea de care dai dovada!
      Toate cele bune si multa bafta!
      Attached Files
      Last edited by LauLaur; 02-06-2013, 18:11 PM.
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Am zis ca e din 1999 deci rezulta ca e un singur bec pentru ASR si ESP, adica doar triunghiul galben. Mai cauta si nu fi sarcastic. De pe google pot sa copii si eu. Parca era forum sa ne ajutam nu sa aratam care e mai destept, dar nu te opreste nimeni sa nu mai postezi aici. Multumesc

Comment

A mea este '98 si le am pe toate 3
          Asa ca fugi la o diagnoza daca nu ti se aprinde unul din cele 3 beace, iar masina ta are probleme, dar tu nu vrei sa admiti lucrul acesta.
          Las-o mai moale cu DB-lii .Imi pare rau, ai primit atatea sfaturi dar tot insisti ca ai dreptate.
          DAR eu tind sa cred ceea ce am spus mai sus legat de masina.

Cunosc sentimentul tau, cand e scumpa piesa gasita vinovata, dar poate e altceva mai ieftin....dar poate se repara singura.

Eu te sfatuiesc sa revi pe acest thread doar dupa ce vi de la o diagnoza cu o fila, alfel pana atunci cauta sa rezolvi alte probleme ale ciucurucului tau; gen cum se schimba uleiul la cutie, cum se regleaza timoneria, chestii din acestea la care nu e nevoie sa scri (sa te bagi in seama) ci doar sa citesti si sa stai in banca ta incercand sa urmezi sfaturile de aici.
          Iti garantez eu ca vei face impresie mai buna revenind pe fiecare thread sa MULTUMESTI pentru sfaturile gasite.
          Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
          https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Originally posted by smilesim View Post
            Am zis ca e din 1999 deci rezulta ca e un singur bec pentru ASR si ESP, adica doar triunghiul galben. Mai cauta si nu fi sarcastic. De pe google pot sa copii si eu. Parca era forum sa ne ajutam nu sa aratam care e mai destept, dar nu te opreste nimeni sa nu mai postezi aici. Multumesc
            Crede-ma ca informatiile ce le am nu-s de pe Google si nu postez aiurea sa fac conversatie doar. ASR are martor triunghiul galben si se poate dezactiva iar ESP are ca martor BAS/ESP. Esp-ul nu se poate dezactiva. Martorul BAS/ESP se aprinde numai in cazul unor defectiuni. Toate W168 sunt la fel indiferent ca-s facelift sau pre-facelift.
            Ok, am sa-ti respect dorinta si nu am sa mai postez.
            @gmihai24
            ... dar tu acum ai probleme de comunicare intre module, de aici si lipsa afisarii in bord(nu se aprinde becurile).
            Chiar si o problema de necomunicare intre modulul BAS/ESP si ECU va aprinde martorul in bord.

P.S. Nu am fost sarcastic, am raspuns doar amabilitatii de care ai dat dovada.
            Toate cele bune si o seara faina!

Comment

eu am un sprinter 309 din 2008 care are ABS si ESP aprinse in bord de ceva vreme de cateva zile a inceput sa se blocheze rotile in mers singure si nu stiu de ce,fara sa calc frana si norocul meu a fost ca nu era nimeni in spate,nu stiu ce sa fac si de la ce poate fii,un tester ma ajuta?

Comment

Salut!
                N-ai postat in aria corespunzatoare. Probleme tehnice pentru Sprinter aici
                Si ca o parere personala... da, o diagnoza te ajuta enorm.
                Numai bine!

Comment

ABS / ESP / BAS / Mercedez A140 / Model 2002

- va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : s-au aprins la bord martori ABS/ESP/BAS , iar ABS nu mai functioneaza . Am facut o diagnoza , dar nu la firma Mercedez , si rezultatul a fost urmatorul : C1140_senzor unghiular directie si C1504_sistem comutare inchis , senzor unghi servo neinitializat . Ce as putea face in acest caz pentru a rezolva defectiunea ? Va multumesc anticipat si astept raspunsul cat mai urgent.

Comment

Originally posted by veronika2013 View Post
                    - Ce as putea face in acest caz pentru a rezolva defectiunea ? Va multumesc anticipat si astept raspunsul cat mai urgent.

Problema arhidiscutata. Pentru inceput schimba Switch-ul de la pedala de frana.

P.S. ATENTIE la regulament.
                    Nu furati!! STATUL detesta Concurenta!!!

Comment

After exhausting the brake light switch avenue, I need help with these two codes. Summary of work thus far. My ABS/BAS/ESP lights came on as I was cruising down the highway. Sunny day, no braking involved. Just out of no where. Cruise control works. All brake lights and turn signals work...

Comment

Salut cam aceeasi problema o am si eu cu a 170 cdi din 2000.
                        M-i se aprind ABS,ESP si BAS parca, cateodata din mers alteori cand apas pedala de frana ma poate ajuta si pe mine cineva cu o imagine ceva care indica acest SWITC si cum se demonteaza?
                        Multumesc mult.

Comment

Salut!
                          Uite aici informatii referitoare la switch.

Comment

Originally posted by LauLaur View Post
                            Salut!
                            Uite aici informatii referitoare la switch.
                            sal am o problem asemanatoare am un b class merge ce merge si cand apare esp ,si tire presion nu mai fuge decat 50 kmh poate cineva sa ma ajute pls

Comment

Respectă regulile de postare!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Am avut si eu o eroare cu esp in bord dar s a stins dupa cativa km,
                                Am fost la tester si mi a spus ca are legatura cu nu stiu ce senzor de la pedala de frana

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF