Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Miros de ars,fum in interior

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu,doar saibele din cupru,dar le-ai calit inainte de a le pune sa se etanseze mai bine??le bagi in foc pana se inrosesc.

Comment

nu le am calit ca nu am stiut crezi ca tre sa scot iar injectoarele si sa le calesc?

Comment

Fa testul din nou si uitate mai atent daca intradevar curge pe la injectoare,daca da,trebuie sa le dai jos,curata bine locasul,uitate cu o lanterna,eu am folosit o oglinda sa ma uit in locasul unde vin injectoarele si o lanterna,cureti bine,iar parerea mea e daca scoti injectoarele sa pui alte saibe,nu sunt scumpe si sa dai injectoarele cu vasilina speciala sa nu se sudeze in lacas de la temperatura,ca nu le mai poti scoate su foarte greu.
        Bafta si cand vin prin Barcelona dai o bere,vezi scrie si tu cu litera mare la inceputul propozitiei ca sa nu superi administratorii,e regula de baza.

Comment

Ok asa o sa scriu si daca vii pe aici dau 5 beri nu una esti tot pe aici prin Sp?

Comment

Nu sunt in Anglia,dar la anul cred ca o sa vizitez Spania,sincer am fost in multe locuri,dar in Spania nu si nu e asa departe,ma gandesc la Catalunia,ceva Costa Brava,Costa Dorada.
            Spor la treaba si tine-ne la curent cu ce ai rezolvat.

Comment

Pai eu stau in Castelldefels oras pe malul marii poti veni oricand aici intra pe internet sa vezi cv poze cu orasul ai facebook sau cv?

Comment

E frumos,daca ai facebook spune sub ce nume te gasesc,sau da-mi un mesaj privat,cum preferi.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF