Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Calendar ClubMercedes.ro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Decembrie:

Comment

• Lipseste SL55 AMG a lui Butonu si ceva S sau CL si o Randunica ceva. Ai 3 C Classe asa ca ai unde baga. Io a-si prefera sa ramana ala rosu.
      Vad ca este o balena - gut, atunci SL55 ala neaparat si un clasic.
      BENZ G, altceva ce ?

Comment

• Am sa vin eu cu cobra mea pt inlocuire la poza aceea de grup sa fie si una mai Batranica in peisaj. doar ca inca nu am avut cum sa mio pozez. cat de curand se rezolva sper weekendul acesta.
        www.pi-photo.com
        w123 200D| w123 300D

Comment

• Originally posted by pi-photo View Post
          Am sa vin eu cu cobra mea pt inlocuire la poza aceea de grup sa fie si una mai Batranica in peisaj. doar ca inca nu am avut cum sa mio pozez. cat de curand se rezolva sper weekendul acesta.
          Excelent!!

Comment

• Sunt 2 W210 si 3 W203. Nu asa se face un calendar de brand. Trebuie ca fiecare luna sa fie reprezentata de alt model. Mercedes are destule modele, iar club Mercedes are destui membri. Chiar nu se pot gasi 12 modele diferite in Romania?

Si raman la opinia mea ca luna octombrie e ca nuca in perete : sunt 11 luni cu cate o masina si o poza cu 4 masini ( daca erau 4 modelel diferite sau 4 la fel, mai era cum mai era, dar sunt 2 w203, un w210 si un w123 - n-are nici o logica ).

Si inca o observatie: sunt 2 masini pe malul lacului: una trebuie sa dispara. Nu trebuie sa se repete acelasi decor. Spre ex., ar trebui una pe malul marii ( cum e a mea, spre ex.)

Nota 10 ptr.: martie, apr, iunie, iulie, aug., nov., dec.
            Mercedes CL 200 Kompressor
            Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

• Cel mai bine puneti cate 2-3 masini pe 1 luna...si asa impacati pe toata lumea )
              Si eu sunt de acord ca nu prea da bine sa avem 3 C-uri si 2 ochiosi,dintre care unu apare pe 2 luni ( Ianuarie - Octombrie) cu toate ca pozele sunt foarte reusite.
              Pararea mea ca SL'ul ar trebui sa fie in calendar fara discutie..e foarte reusita poza...
              Faceti cum credeti
              Last edited by 300zxtt; 01-15-2010, 02:30 AM.
              Oo\=|=/oO

Comment

• Originally posted by Maxmann View Post
                Sunt 2 W210 si 3 W203. Nu asa se face un calendar de brand. Trebuie ca fiecare luna sa fie reprezentata de alt model. Mercedes are destule modele, iar club Mercedes are destui membri. Chiar nu se pot gasi 12 modele diferite in Romania?
                Trebuie sa se gaseasca POZE reusite cu masinile respective, nu masinile in sine, si raspunsul e NU. Asta e tot ce avem. Ca nu asa se face un calendar de brand e clar. Un calendar de brand nu se face cu buget zero in primu rand. Dar, important e sa creem un precedent.

Originally posted by Maxmann View Post
                Si raman la opinia mea ca luna octombrie e ca nuca in perete .
                Citeste cu atentie mai sus. Nu va ramane poza aia pentru luna octombrie.

sunt 11 luni cu cate o masina si o poza cu 4 masini ( daca erau 4 modelel diferite sau 4 la fel, mai era cum mai era, dar sunt 2 w203, un w210 si un w123 - n-are nici o logica ).
                Ce o fi asa greu de inteles ca nu putem pune poze cu ce masini visam, ci cu ce masini avem. Sunt mai multe poze cu C si E pentru ca astea sunt printre cele mai populare modele de Mercedes si de astea am avut... Ai vazut tu vreo poza cu SL, CLS, CLK, CL sau mai stiu eu ce, si nu le-am pus eu in selectie. Astea sunt, cu astea lucram!

Si inca o observatie: sunt 2 masini pe malul lacului: una trebuie sa dispara. Nu trebuie sa se repete acelasi decor. Spre ex., ar trebui una pe malul marii ( cum e a mea, spre ex.)
                Repet, nu este un calendar facut in mod profesionist.... este ceva mai mult pentru sufletele noaste... si il vom face asa cum e anul asta, in speranta ca la anul va fi mai bun. TU ai contribuit cu vreo poza la calendarul asta? Sau macar ai de gand sa-l cumperi (va fi in jur de 40 ron pe format A4 din cate am inteles)? Crezi ca vor fi mai mult de 20 de useri care sa dea banii pe el? Eu nu... idea era sa facem ceva, asa, pentru noi... de unde cuvinte asa mari precum "calendar de brand"...? Nu e calendarul oficial al Mercedes-Benz, ci doar al forumului ClubMercedes...

Originally posted by PapyVicK View Post
                Pararea mea ca SL'ul ar trebui sa fie in calendar fara discutie..e foarte reusita poza...
                Faceti cum credeti
                Daca te referi la SL-ul 55 AMG, intr-adevar e foarte reusita poza, dar rezolutia e prea mica pentru a putea fi folosita in calendar.

Comment

• Atasez si eu poza in formatul original! Sper sa nu fie prea tarziu! Iar intr-adevar, ar fi mai bine ca poza aceea de grup sa fie inlocuita cu o alta poza.Eventual cu un model care lipseste din calendar!
                  Attached Files
                  W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                  W126 280SE Black Blue Metallic
                  W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                  W126 500SE Nautical Blue Metallic
                  W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                  W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

• Originally posted by Mertzanu View Post
                    TU ai contribuit cu vreo poza la calendarul asta? Sau macar ai de gand sa-l cumperi (va fi in jur de 40 ron pe format A4 din cate am inteles)? Crezi ca vor fi mai mult de 20 de useri care sa dea banii pe el? Eu nu... idea era sa facem ceva, asa, pentru noi... de unde cuvinte asa mari precum "calendar de brand"...? Nu e calendarul oficial al Mercedes-Benz, ci doar al forumului ClubMercedes...
                    .
                    Da, am contribuit cu 7 poze.

Daca va fi in halul asta, nu il cumpar.

Nu sunt de acord cu mentalitatea asta: lasa ca merge si asa. Ptr. noi merge. Care noi? Cumpara-l tu, atunci, daca iti place.

Si ce-ai sarit atat in sus? Nu-ti convine ca am criticat? Mi-am spus opiniile. Si mi le-am spus civilizat. Nu te-am luat cu ce e atat de greu de inteles? etc.

Ptr. tine ce e atat de greu de inteles ca prin calendar de brand m-am referit la un calendar doar cu aceeasi marca - brand - de masina?

Si daca e doar al Clubului Mercedes, nu trebuie sa fie de calitate?

Ce daca poza cu SL-ul nu are rezolutia potrivita? E doar asa... ptr. noi. E doar pentru club mercedes.

Nu te obosi sa-mi raspunzi, ca am terminat polemica pe marginea calendarului club mercedes. Nu ma mai intereseaza.
                    Mercedes CL 200 Kompressor
                    Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

• Originally posted by andrei_preoteasa View Post
                      Era odata, demult, un parinte care a plecat in drumetie prin tara cu fiul sau... Si au luat magarul familiei pe post de mijloc de transport. Si cum mergeau ei asa, calare pe magar aud un drumet ce trecu pe langa ei:
                      - Ce oameni fara inima! Doi oameni pe magar... Nu isi dau seama ca il omoara, astfel... Doi oameni reprezinta o povara mult prea grea pentru bietul magarus...
                      Auzind acestea, tatal se da jos, ia magarul de capastru si incepe sa mearga pe jos, lasandu-si fiul calare. Dupa ceva timp, un alt trecator exclama:
                      - Copileeee! Sa-ti fie rusine! Il lasi pe parintele tau sa mearga pe jos si tu mergi calare... Nu ai respect pentru cei in varsta...
                      Auzind asta, copilul, rusinat, se da jos de pe magar si il lasa pe tatal sau sa mearga calare... Dupa ceva vreme alt drumet exclama:
                      - Ce tata denaturat! El merge calare, nu il dor picioarele, pe cand fiul sau merge pe jos si oboseste, saracutul copil...
                      Auzindu-l si pe acesta, tatal se da jos si incepe sa mearga pe langa magar alaturi de fiul sau...
                      - Ha ha ha!!! Incep sa rada doi tineri. Uite-i pe aia doi... Au magar si ei merg pe jos. Ce oameni!...

Originally posted by andrei_preoteasa View Post
                      Morala?!?

Din pacate, nu pot fi toti multumiti suta la suta. Nici eu nu sunt, nici Mertzanu, nici Mircea... Intelegeti voi. Din pacate, ne-am apucat de acest proiect putin cam tarziu. Si, cum colegul Mertzanu s-a ocupat pana acum de selectie si de alesul pozelor, propun sa ne bazam pe ce a facut el. Sau, daca dumnealui doreste, mai face o selectie pe baza ultimelor sugestii si aia ramane. Ca daca mai asteptam, o sa iasa calendarul in Decembrie. Ideea e sa creem un precedent. Si de la anul, lucrurile vor fi mult mai usor de realizat deoarece o sa avem timp, poze si multa vointa. Sper ca aceasta interventie a mea nu a deranjat pe nimeni si ca maxim joi, o sa avem material de dus la printat.

Se pare ca am vorbit degeaba. Inca o data zic. Este absolut imposibil ca toti oamenii sa fie multumiti. Haideti sa ne oprim aici. Sa dam materialul la printat. Sa creem un precedent. Sa se vada rezultatele. Si, de la toamna, ne apucam de cel din 2011. Si atunci o sa avem tot timpul pentru astfel de discutii. Acestea fiind spuse, mai asteptam poza colegului pi-photo, prezentam selectia duminica seara, dupa care ii dam bataie.

@Mertzanu: posteaza si tu preturile pentru printat. Si, eventual deschide o lista cu cei ce doresc sa ia calendar. Eu trebuie sa plec la munca.

Toate cele bune!

Comment

• Mie nu-mi place ca nu apare si 126'ele meu

Dar chiar si asa, tot voi cumpara calendarul

Comment

• Originally posted by Maxmann View Post
                          Da, am contribuit cu 7 poze.

Daca va fi in halul asta, nu il cumpar.

Nu sunt de acord cu mentalitatea asta: lasa ca merge si asa. Ptr. noi merge. Care noi? Cumpara-l tu, atunci, daca iti place.
                          Am zis ca merge si asa, pentru ca daca nu il facem cu ce s-a strans pana acum, clar nu il mai facem deloc. Nu mai e timp. Asa de curiozitate fa si tu o selectie de poze. Pentru fiecare luna in parte. Cum am facut eu. Si o sa deschid un poll in weekend cu intrebarea:

Ce varianta de calendar vreti sa cumparati?
                          1. varianta aleasa de mine (Mertzanu)
                          2. varianta aleasa te tine (Maxmann)

Si daca voteaza mai multi pentru varianta propsa de tine pe aia o printam. Dar sa voteze ca o cumpara, nu doar sa-si dea cu parerea desi oricum nu ii intereseaza. Ca sa nu aiba nimeni impresia ca are cineva vreun profit la calendarul asta ii invit pe toti care vor sa mearga cu mine cand il pritnez.. daca vor pot sa si aleaga locul unde il printam.
                          Si am vorbit foarte serios sa faci selectia. Astept.

Comment

• Originally posted by Mertzanu View Post
                            Ce varianta de calendar vreti sa cumparati?

1. varianta Mertzanu...cu o obiectie: schimbarea pozei de grup ! Poza este chiar foarte reusita dar nu se potriveste ce restul pozelor!

Comment

• Pune-ti fratilor in loc de 126-ele ala de Arad....masina lui Orvo ca e mai frumoasa de 1000 de ori....
                              Mai stati mult pana trece ianuarie...si o sa-mi mai vad poza fix nu...Va crampona-ti la C-ul ala rosu care e naspa rau{peisaju'}

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
                                Pune-ti fratilor in loc de 126-ele ala de Arad...
                                Puneti din partea mea! Nu am pretentii (ca altii) sa-si vada masina in calendar!

Dar daca puneti poze incercati macar sa aiba in fundal un peisaj oarecare nu parcari pline cu masini sau ziduri!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF