Originally posted by Mertzanu
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Calendar ClubMercedes.ro
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
Originally posted by claudiu.g View PostSingura poza de doamne ajuta gasita la mine.
Nu ma pricep la prelucrare, dar cu o ajustare la bara din fata cred ca ar iesi frumos.
Originally posted by mircea600sel View PostPoza cu balena langa oi e de toata jena...cea cu S-ul de deasupra iarasi e urata rau{are un fundal urat},cea cu C-ul in camp iarasi e nepotrivita{e si de la distanta}iar ca solutii:W126-le lui Orvo l-ati uitat....SL-ul lui Andrei de asemenea...face-ti cum credeti...Mie chiar imi plac.
Sper sa ajungem la un consens pana la urma si sa printam calendarul asta cel tarziu pana la sfarsitul lunii. Sunt sigur ca la anul vom face o treaba mult mai buna. Puteti sa va apucati de pe acum sa faceti poze cu masinile, in fiecare anotimp, ca sa avem ce alege pentru calendarul pe 2011. Parerea mea e ca daca mai stam mult la discutii pentru calendarul de anul asta, va trece timpul si nu il vom mai face deloc... si ar fi pacat de munca de pana acum.
Comment
-
Obiectile mele:
Luna mai: Nu se incadreaza si nu respecta acelasi ton cu restul pozelor. Nu e o poza reusita pentru calendar. Sincer, si fara suparare.
Luna august: De la fondul care mi se pare nepotrivit si cu o slaba incarcatura artistica (ca deh... e nevoie de putina sensibilitate acolo) pana la numarul de inmatriculare sters din poza, care da un aer de autovit.
Luna septembrie: Pur si simplu nu imi place. Strica din aerul balenei. Singurul "animal" care merge in spatele unei balene e o balena.
Pacat de masinile din lunile august si septembrie. Sunt frumoase amandoua, dar nu indeplinesc conditile stabilite pe parcurs pentru a fi prezente in calendar.
Mentionez ca este o parere strict si pur personala... si nu doresc sa se creada ca am ceva cu cineva. Va multumesc.* 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
* 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP
In trecut:
2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
1999 Peugeot 106 1.4i
Comment
-
Mama lor de oi...ca daca nu erau alea era super OK poza... As propune pentru luna Septembrie http://www.clubmercedes.ro/attachmen...1&d=1263318880
si pentru Ianuarie http://www.clubmercedes.ro/attachmen...1&d=1263318880
TM 11 KIR deja apare la poza de grup pentru luna Octombrie...si mi se pare mai reusita asta
In rest,celelalte sunt destul de OK...mai putin luna August...dar altceva mai bun nu cred ca avem, deocamdata... Voi ce credeti?Attached FilesOo\=|=/oO
Comment
-
Originally posted by Mertzanu View Post@dan500se...Daca aveti o versiune de rezolutie mai mare a pozei ce a fost selectata pentru calendar va rog sa le postati aici.W123 280E Blue Green Metallic
W126 280SE Champagne Metallic
W126 280SE Black Blue Metallic
W126 300SE Anthracite Grey Metallic
W126 500SE Nautical Blue Metallic
W126 500SE Midnight Dark Blue
W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic
Comment
-
Era odata, demult, un parinte care a plecat in drumetie prin tara cu fiul sau... Si au luat magarul familiei pe post de mijloc de transport. Si cum mergeau ei asa, calare pe magar aud un drumet ce trecu pe langa ei:
- Ce oameni fara inima! Doi oameni pe magar... Nu isi dau seama ca il omoara, astfel... Doi oameni reprezinta o povara mult prea grea pentru bietul magarus...
Auzind acestea, tatal se da jos, ia magarul de capastru si incepe sa mearga pe jos, lasandu-si fiul calare. Dupa ceva timp, un alt trecator exclama:
- Copileeee! Sa-ti fie rusine! Il lasi pe parintele tau sa mearga pe jos si tu mergi calare... Nu ai respect pentru cei in varsta...
Auzind asta, copilul, rusinat, se da jos de pe magar si il lasa pe tatal sau sa mearga calare... Dupa ceva vreme alt drumet exclama:
- Ce tata denaturat! El merge calare, nu il dor picioarele, pe cand fiul sau merge pe jos si oboseste, saracutul copil...
Auzindu-l si pe acesta, tatal se da jos si incepe sa mearga pe langa magar alaturi de fiul sau...
- Ha ha ha!!! Incep sa rada doi tineri. Uite-i pe aia doi... Au magar si ei merg pe jos. Ce oameni!...
Morala?!?
Din pacate, nu pot fi toti multumiti suta la suta. Nici eu nu sunt, nici Mertzanu, nici Mircea... Intelegeti voi. Din pacate, ne-am apucat de acest proiect putin cam tarziu. Si, cum colegul Mertzanu s-a ocupat pana acum de selectie si de alesul pozelor, propun sa ne bazam pe ce a facut el. Sau, daca dumnealui doreste, mai face o selectie pe baza ultimelor sugestii si aia ramane. Ca daca mai asteptam, o sa iasa calendarul in Decembrie. Ideea e sa creem un precedent. Si de la anul, lucrurile vor fi mult mai usor de realizat deoarece o sa avem timp, poze si multa vointa. Sper ca aceasta interventie a mea nu a deranjat pe nimeni si ca maxim joi, o sa avem material de dus la printat.
Comment
-
Pot ajuta in felul urmator:
1. Ma pot ocupa de prelucrarea calitativa a pozelor (eventual si artistica unde se cere).
2. Lucrand in domeniul graficii voi cere oferta de pret pentru calendare tipografiilor cu care colaborez. (va trebui stabilit un format, hartia, finisajul etc.)
3. Imbunatatiri poze dupa cum urmeaza:
A: 5 minute pentru poza colegului care se plangea de fata sifonata- luminarea pozei, indreptarea tablei, rearanjarea spoiler-ului fata, curatarea de orice mizerie sau zgarietura
B: Prelucrari - 4 exemple mai banale pentru exemplificare (fasii cu diverse aspecte pentru a nu prelucra mai multe poze)
Comment
-
Originally posted by mircea600sel View PostMai bine postai si tu o poza frumoasa prelucrata decat sa vi aici...Acum...sa ne certi...noi tot ne-am dat interesu de ceva timp,tu nu ai intrat pe aici sa vezi.......
Facebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225
Mercedes Benz C180 (W202), 1.8 benzina, 122 cp, 1995 A.K.A. FURIA ROSIE
+ Dacie 1310 din 1971 stare originala made by Renault
si o fosta Dacie 1410 1995 prastie...
si ultimul venit UN OU ALBASTRU Audi A2 , 1.4 benzina, 2000
Comment
-
http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...it-t11587.html Uitati iar vreo 2-3 poze frumoase care merg pentru iarna.Chiar in selectie sunt numai masini de generatie mai noua, in afara de W126 nimic , si chiar Cobra e reprezentativa pt aceasta marca.Numai bineLast edited by gabita; 01-13-2010, 13:18 PM.
Comment
-
Originally posted by mibotto View PostParerea mea ca ar merita ca toate pozele sa fie de la intalniri Club Mercedes,cred ca s-ar impaca mai mult capra si varza.Deja e demarata o intalnire in mai multe orase pe 24 ianuarie.
Comment
-
Originally posted by Mertzanu View Post@
b61sop
Daca aveti o versiune de rezolutie mai mare a pozei ce a fost selectata pentru calendar va rog sa le postati aici.
Pentru ca Suv ul lipseste pana acum,am niste poze cu parere de rau ca n-am avut timp sa-l duc la lac
Intrebarea este daca se gasesc peste 50 de persoane care sa dea 50ron ptr un calendar clubmercedes.2007 MB W211-220cdi
Comment
-
Nici mie nu-mi plac august, septembrie, octombrie.
Propun ca inlocuire, cateva variante:Mercedes CL 200 Kompressor
Mercedes C 180 Kompressor
Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.
Comment
-
Am fost atent la toate obiectiile si opiniile voastre, si am incercat sa rezolv cat mai multe dintre acestea.
Iata si selectia finala (sper):
Ianuarie:
Februarie:
Martie:
Aprilie:
Mai:
Iunie:
Iulie:
August:
Septembrie:
@ b61sop Daca ai timp sa faci poze ML-ului intr-un peisaj potrivit pentru luna Septembrie ar fi perfect.
Octombrie:
Noiembrie:
Comment
Comment