Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Calendar ClubMercedes.ro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu zic sa lasam pozele puse pana acum pe topic ca sunt extrem e frumoase. Si, de aici incolo, fiecare isi pune poze cu masina din dotare... Gut? Ce ziceti? Care le aveti cu photoshop-ul, nu vreti sa luati cateva poze de-ale noastre si sa le faceti artistice? Eu personal, habar nu am cu ce se mananca aceasta aplicatie ca ma apucam de treaba...

PS. In calendar as dori sa punem cateva evenimente clubmercedes.ro. In primul rand o intalnire nationala. In al doilea rand, o vizita la Hungaroring cand Mishu facatoru' de pantofi va rupe dintii monopostului Mercedes. In al treilea rand, doua vizite pe Transfagarasan. Una cand se topesc zapezile si una cand se lasa toamna. Ce ziceti?

Comment

She's not a looker.
      She`s a hooker.
      Last edited by razor; 12-31-2009, 02:12 AM. Reason: O completare la fraza domnului v8
      BENZ G, altceva ce ?

Comment

Originally posted by STEFAN V8 View Post
        She's not a looker.
        Fa-i niste poze artistice pe off-road si poate prinde un loc in calendar.

Comment

Originally posted by andrei_preoteasa View Post
          Eu zic sa lasam pozele puse pana acum pe topic ca sunt extrem e frumoase. Si, de aici incolo, fiecare isi pune poze cu masina din dotare... Gut? Ce ziceti? Care le aveti cu photoshop-ul, nu vreti sa luati cateva poze de-ale noastre si sa le faceti artistice? Eu personal, habar nu am cu ce se mananca aceasta aplicatie ca ma apucam de treaba...

PS. In calendar as dori sa punem cateva evenimente clubmercedes.ro. In primul rand o intalnire nationala. In al doilea rand, o vizita la Hungaroring cand Mishu facatoru' de pantofi va rupe dintii monopostului Mercedes. In al treilea rand, doua vizite pe Transfagarasan. Una cand se topesc zapezile si una cand se lasa toamna. Ce ziceti?
          Pe mine poti deja sa ma treci pe lista!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Ideal ar fi sa faca acelasi fotograf un shooting la o intalnire,la toate masinile prezente,material pe care apoi sa-l prelucreze,sa se ajunga la calendare. oricat ai vrea sa faci ceva in photoshop este important materialul brut de la care se pleaca..
            ori din poze fara o lentila buna,o dinamica ..miscate,intunecate,out of focus nu prea ai ce alege.
            Niste sticle bune am eu si un pic de talent,mai greu e cu intalnirile
            2007 MB W211-220cdi

Comment

Cine are o camera de filmat buna e si mai bine.Astfel putem prinde masina lui Stefan V8 pe un traseu noroios de raliu pentru un flash in loc de poza de sus.Ce ziceti?Aratam ca si mercedesurile sunt bune de raliu?Uitati un clip sa va prindeti de un gen de filmare si secvente.

Comment

Am eu un slr,un Canon si niste obiective bune
                La genul ASTA de fotografie ma gandeam! ..dati de sageti stanga / dreapta acolo.
                2007 MB W211-220cdi

Comment

Originally posted by brunorej View Post
                  Buna ideea... Imi place... Am si eu o poza cu masina mea care imi place mai mult, dar sincer voi mai face si altele...

Eu propun sa nu punem poze de pe net, ci sa punem poze cu masini de pe forum... Sunt mai frumoase masinile noastre decat alea de pe net (nu-i asa? ), pentru ca sunt ale noastre .
                  Foarte reusita poza asta cu C-ul.

Originally posted by mircea600sel View Post
                  Rog un moderator sa stearga toate pozele care sunt de pe google si sa lase doar cele care ne apartin noua cu adevarat...Va multumesc!

P.S. Doar poze cu masina proprietate personala si poze de la intalnirile din Timisoara.
                  Nu am sters nimic, dar am mutat cele doua postari ale lui vladi_ivans la sectiunea Mercedes Benz totul despre ... - O masina pe zi - doar poze cu MB pentru ca erau prea multe si devenise dificil sa cauti pozele cu masinile membrilor intre atatea poze de pe net. Nu le-am sters pentru ca sunt niste poze foarte frumoase.

Eu zic sa lasam pozele puse pana acum pe topic ca sunt extrem e frumoase. Si, de aici incolo, fiecare isi pune poze cu masina din dotare... Gut? Ce ziceti?
                  De acord. Orice alta poza de pe net postata aici de acum inainte va fi stearsa.

Comment

Alte doua poze de la intalniri.Posta-ti si cei care detine-ti un A classe,B classe,S classe,126....ca ''ochioase'' am tot vazut{vad zilnic unul in fata ochilor si sunt satul de el }

P.S. @no problem: poza ta de la avatar chiar e frumoasa rau si merita ''lucrata'' si pusa in calendar.
                    Attached Files

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Multumesc, si mie imi place cum a iesit, este chiar frumoasa imi place mult contextul in care apare cea mai mare cladire si impunatoare langa cea mai buna dintre fiare.
                      E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Intru si eu o poza:

Last edited by Mertzanu; 01-03-2010, 17:47 PM.

Comment

Niste poze cu mercedesul meu:
                          Attached Files

Comment

Poze de la mine. Unele facute de Fane, unele facute altor masini decat ale mele... In fine, sunt poze din arhiva mea personala.

Pozele ce urmeaza sunt facute de Fane, la un gratar de pomina. Popeye, Adic95 si Tomac pot confirma. Poze cu masinile celor de la sindrofie:

Last edited by Mertzanu; 01-03-2010, 17:39 PM.

Comment

Sunt facute la casa lui TOMAC?

Comment

Urmeaza poze de la Polovragi. Intalnirea nationala: SLK-ul este al lui Daniel_C. Superba masina!

Transfagarasan:

Intalnire clumbercedes:

Last edited by Mertzanu; 01-03-2010, 17:42 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF