Eu zic sa lasam pozele puse pana acum pe topic ca sunt extrem e frumoase. Si, de aici incolo, fiecare isi pune poze cu masina din dotare... Gut? Ce ziceti? Care le aveti cu photoshop-ul, nu vreti sa luati cateva poze de-ale noastre si sa le faceti artistice? Eu personal, habar nu am cu ce se mananca aceasta aplicatie ca ma apucam de treaba...
PS. In calendar as dori sa punem cateva evenimente clubmercedes.ro. In primul rand o intalnire nationala. In al doilea rand, o vizita la Hungaroring cand Mishu facatoru' de pantofi va rupe dintii monopostului Mercedes. In al treilea rand, doua vizite pe Transfagarasan. Una cand se topesc zapezile si una cand se lasa toamna. Ce ziceti?
PS. In calendar as dori sa punem cateva evenimente clubmercedes.ro. In primul rand o intalnire nationala. In al doilea rand, o vizita la Hungaroring cand Mishu facatoru' de pantofi va rupe dintii monopostului Mercedes. In al treilea rand, doua vizite pe Transfagarasan. Una cand se topesc zapezile si una cand se lasa toamna. Ce ziceti?
Comment