Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cautare moderatori.

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cautare moderatori.

Salutare!

Avand in vedere ca Florineasca s-a retras, Vlad s-a retras, iar ceilalti domni sunt foarte ocupati, se cauta 3 moderatori. Pentru inceput. Cine are cateva ore disponibile pe saptamana si doreste sa ajute forumul, este invitat sa trimita mesaj privat adminului. As avea si 2 propuneri, 300zxtt si paunionutz. Nu am vorbit cu ei pana acum, dar ii consider potriviti pentru aceasta postura.

Cu respect,

Andrei
    Last edited by Semtexx; 12-24-2009, 16:32 PM.

Ca Florineasca a plecat, e de inteles... Nu avea timp si nici interes.

Plecarea lui Vladruse, nu o inteleg... De fapt mi-o explic singur...Nu l-ati lasat pe acest om sa faca ceva...desi avea cele mai bune intentii si se apucase de treaba.Acea treaba care nu o facea nimeni din echipa de moderare.

Andrei, chiar nu inteleg de ce cauti alti moderatori...

Nu cumva ca sa faca treaba in locul vostru (al tau si a lui Popeye, Orvo)?

Din punctul meu de vedere, forumul e pierdut...ultimul care pleaca sa stinga lumina...
    Last edited by Diesel; 12-24-2009, 17:00 PM.

Comment

Originally posted by andrei_preoteasa View Post
      Salutare!

Avand in vedere ca Florineasca s-a retras, Vlad s-a retras, iar ceilalti domni sunt foarte ocupati, se cauta 3 moderatori. Pentru inceput. Cine are cateva ore disponibile pe saptamana si doreste sa ajute forumul, este invitat sa trimita mesaj privat adminului. As avea si 2 propuneri, 300zxtt si paunionutz. Nu am vorbit cu ei pana acum, dar ii consider potriviti pentru aceasta postura.

Cu respect,

Andrei

Eu l-as propune pe carmine si 300zxtt!!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by Diesel View Post

Plecarea lui Vladruse, nu o inteleg... De fapt mi-o explic singur...Nu l-ati lasat pe acest om sa faca ceva...desi avea cele mai bune intentii si se apucase de treaba.Acea treaba care nu o facea nimeni din echipa de moderare.

Andrei, chiar nu inteleg de ce cauti alti moderatori...

Nu cumva ca sa faca treaba in locul vostru (al tau si a lui Popeye, Orvo)?

Din punctul meu de vedere, forumul e pierdut...ultimul care pleaca sa stinga lumina...
        Topicul este "cautare moderatori". Se accepta numai propuneri. Nume si atat. Va rog. Diesel, iti voi raspunde mai tarziu pe privat.

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
          Eu l-as propune pe carmine si 300zxtt!!
          Pentru 300zxtt tot respectul, dar nu stiu cat ar fi el de interesat. Carmine ar mai lipsi sa fie moderator, ca in rest sunt toate la locul lor . Cat despre mine , se stie ca daca as fi eu moderator carmine ar primi ban in primele 15 sec si probabil si mircea600sel, desi cu el am lamurit cat de cat lucrurile. Deci nu as fi din start un moderator corect. Oricum eu am revenit pe acest forum, la rugamintea lui vladruse si probabil ma voi retrage usor si eu, ca vad ca au disparut cam toti pe aici. A mai ramas 300zxtt, adidc, dan500 si inca cativa. Bafta

Comment

Originally posted by Diesel View Post

Interesul meu a fost ca forumul sa fie un loc cat mai placut pt toti userii, in care fiecare dintre cei care intra sa respecte un regulament si sa aiba o atitudine corecta fata de ceilalti useri si fata de ideile lor. Din pacate m-am convins ca marea majoritate nu dau doi bani pe aceste lucruri si singur nu le mai faceam fata. Pt ca ceilalti moderatori aveau o activitate aproape egala cu zero. Sa nu uitati ca aproape doi ani acest forum a fost carat in spate de Fane si de mine. Poate nu am fost mereu de acord cu deciziile lui dar de cand Fane nu mai e se tot cauta moderatori in draci, pt ca evident ceilalti nu prea au chef de asa ceva. Mai dau si ei cate un sfat pe aici din cand in cand si se intreaba de ce le dispar posturi. De parca ar fi concurs de postat. Sau cum se ia cate unul de ei dispar cu lunile pana mai intra din nou pe aici.

Iar cand mai apare cate unul care mai are si chef de facut ceva pe aici i se da in cap si i se umple frigiderul la doua zile dupa ce e facut moderator. Cine are interesul asta??? Nu stiu dar cel care are interes ca lucrurile sa mearga cat mai bine ar fi administratorul. Nu stiu de ce se comporta de parca nici nu-l intereseaza soarta acestui forum. Poate se va supara pe ce am spus dar asta e sentimentul meu. Nu stiu de ce trebuie sa caute Preoteasa, Diesel sau oricare altul moderatori cand misiunea asta ar trebui sa fie a sa. Doar daca nu cumva forumul este mai nou al lui Preoteasa sau poate ca are vreo intentie in acest sens. Ma rog. Nici nu ma mai intereseaza. Cand ma interesa nu s-a trezit nici unul macar sa zica un simplu multumesc. Singurul care mai aprecia din ce am facut pe aici a fost Fane. Din pacate multi nu ati fost de acord cu deciziile lui sau cu felul lui de a fi. Si ati dat cu pietre in el. Au urmat si altii. O alta victima bineinteles ca este Vlad. A plecat si el. Am plecat si eu inaintea lui. Si am plecat nu pt ca nu mai vroiam sa raman ci pt ca la 37 de ani cati am nu mai suportam sa vad atata prostie si nesimtire si sa fiu injurat de orice agarici de 21-25 de ani, care a copiat la bac si stie si el sa scrie trei vorbe, sau are de vandut o troaca mostenita de la tac'su si pt care n-a muncit o ora in viata lui....
            Si cati multi alti membrii de valoare, pe care nu vreau sa-i mai enumar ca-s prea multi, care au plecat cu mult timp inaintea tuturor si care nu aveau loc de vreo doi, trei de pe aici care nu aveau altceva de facut decat de aruncat cu noroi. Asta e. Orice lucru in lumea asta are un inceput si un sfarsit. Nimeni nu e vesnic. Nici macar forumul nu va trai cat lumea.

Revenind la moderatori eu nu propun pe nimeni. Si nici nu sfatuiesc pe nimeni. Sa fie moderatori doar cei care intradevar vor ca lucrurile sa mearga in aceasta directie. Adica prost. In rest: Craciun Fericit!
            Last edited by florineasca; 12-24-2009, 18:31 PM.

Comment

On topic
              Nu stiu cine va fi numit moderator, dar stiu ceea ce astept de la noul moderator:
              -sa nu fie partinitor; sa fie echidistant; sa-si faca simtita prezenta cat mai discret; sa dea drumul la anunturi la bursa la timp (sa se scoata optiunea cu 50 de posturi); sa intervina in cazuri de forta majora si sa nu ne mai f*** la cap cu gramatica, nu suntem pe site-ul Academiei Romane. Si nu in ultimul rand sa nu fie sclav, adica daca vreunu' ia dat vreo piesa sau i-a reparat toroapa sa se inchine la respectivul cu doua maini in public. Stiu ca e saracie, dar unii chiar sunt penibili. Multumirile se pot adresa pe privat.

Avem moderatori: Preoteasa; w124Researcher. As propune in plus pe Sovieticool. 3 sunt destui.
              Last edited by Carmine; 12-24-2009, 18:57 PM.
              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

w124Researcher. E doar pe sectiunea w124 cred a ar trebui promovat

Comment

Propun pe paunionut , adidc si dan500se.Acestia sunt userii pe care mi-as dori sa ii vad in functia de moderator.

Comment

Propun peeeeeeeee moi. Nu cunosc pe nimeni personal, deci mai impartial de atat nu pot fi. Nu am post-uri, mi-a placut sa stau pe margine, sa citesc, plus ca, dupa ce am primit ban doar pentru ca am indraznit sa am propria opinie fara niciun fel de jigniri, nici nu am mai avut cum sa scriu ceva, chiar daca as fi vrut. Acestea fiind spuse, va urez sa aveti parte de sarbatori fericite si un an nou cat mai bun !

p.s.:Nu ma astept sa fie luat in serios acest post, nici eu nu-l iau. Sper, totusi, sa se gaseasca, intr-un final, o echipa care sa stie ce decizii sa ia si sa aiba si aceasta marca forum-ul pe care-l merita. Numai bine.
                    sigpice60 525d

Comment

Timp liber am.Cine ma alege ma alege daca doreste.Forumul oricum il frecventez cam din ora in ora deci nu ar fi probleme.

Comment

Ok, domnilor! Fiecare doritor depune candidatura. Pana saptamana viitoare. Marti, sa zicem. Facem un poll cu propunerile. Se incepe votul. Fie pana voteaza un numar minim de persoane (100 de exemplu), fie pana la o anumita data. Primii trei vor fi "unsi" moderatori. E ok?
                        Last edited by Semtexx; 12-24-2009, 23:00 PM.

Comment

Originally posted by andrei_preoteasa View Post
                          Ok, domnilor! Fiecare doritor depune candidatura. Pana saptamana viitoare. Marti, sa zicem. Facem un poll cu propunerile. Se incepe votul. Fie pana voteaza un numar minim de persoane (100 de exemplu), fie pana la o anumita data. Primii trei vor fi "unsi" moderatori. E ok?
                          Disponibil.

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
                            Disponibil.

Impecabil. Mai as avea o propunere. Mertzanu. Disponibil, moncher?

Comment

w124Researcher consider ca e potrivit

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF