@increatul a primit o saptamana de vacanta pentru limbaj si atitudine de mahala. Daca recidiviveaza, urmatoarea vacanta va fi mult mai mare !
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Sanctiuni si masuri luate
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Avand in vedere ca anumiti useri noi, creeati de pe proxy-uri si IP-uri exotice practica spamul in mod grosolan, fara a avea pic de respect fata de cele discutate cu mine intr-o anumita seara, MESAGERIA PRIVATA este disponibila numai userilor cu un anumit numar de posturi (nu spun cate deoarece useri nou creati se vor avanta in atingerea target-ului). Cine doreste mesagerie privata neaaparat, ia legatura cu mine sau cu unul dintre moderatori.
Cu respect,
Andrei
Comment
-
Last edited by no problem; 04-15-2010, 17:48 PM.E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .
Comment
-
Stimati colegi cu functiile de: Organizator de intalniri, Moderatori si Super Moderatori.
Va rog sa incercati sa acoperiti zonele pe care le aveti fiecare, sa corectati atat posturile cat si titlurile si sa atentionati pe cei ce gresesc. Am inceput corectarea de titluri la toate sectiunile doar prima pagina urmand cand vor apare alte posturi din urma, cel dintre noi care le vede primul sa le corecteze.
Am intrat pe alte forumuri facute de unii dintre membrii care activeaza si aici si am vazut curatenie.
Aici cand postau acei membrii unii dintre ei nu tineau cont de aceste reguli, dar la ei trebuiesc respectate. Unul dintre forumuri am vazut ca au banat si colegi de aici care fac parte din echipa Moderare. Haideti impreuna sa curatam si sa aranjam acest forum, sa fie un exemplu frumos si asezat in pagina.
Nu bat campii cu acea litera mare la inceput de propozitie pentru nume sau acolo unde necesita sa fie pusa. Cand o propozitie este scrisa cu litera mare la inceput, cu o virgula acolo unde trebuie, cu litera mare pentru un nume ( oras, marca masina, etc. ), arata si ea a propozitie si intelegi ce scrie acel membru.
Hadeti sa moderam, sa dam exemplu si sa folosim acest verde sau albastru cu care ne este scris numele.
Ma uit si vad ca suntem o gramada de Super Moderatori si putini sunt cei care mai misca ceva, daca nu aveti timp, nu este o problema, doar sa anuntati si poate unii dintre membrii acestui forum au timp si doresc sa modereze.
Va multumesc pentru rabdarea de a citi acest post si pentru contributia pe care o veti aduce.Last edited by no problem; 04-15-2010, 23:30 PM.E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .
Comment
-
Originally posted by no problem View PostColegul nostru autoram, primeste WARNING pentru ca nu respecta regulamentul.
http://www.clubmercedes.ro/jante-pe-...31440&posted=1
- Postarea anunturilor in aria rezervata acestora este o facilitate
oferita membrilor cu activitate sustinuta pentru a se ajuta intre ei
si nu constituie un scop al acestui forum. iar depistarea unor membri a caror inscriere pe forum a avut acest
scop (postarea de anunturi) poate duce la stergerea/ban-area
contului/IP-ului respectiv.
Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
Comment
-
paul1983 are o luna pauza de racorire pentru atacurile aduse lui 300zxtt si pentru limbaj indecent, am vorbit cu ADMINISTRATORII forumului, decizia mea mea ramane in picioare, majorata cu trei saptamani in plus.
Originally posted by paul1983 View Posthttp://www.youtube.com/watch?v=9kBHpHBYFiU
Tu vorbesti am impresia doar sa nu taci sau sa nu ti-o iei asa singur la bot.Si eu te inteleg,ai nevoie de un control,ai tu o boala sa pui tot timpu o alta marca in fata asteia pe care nicicum nu o mai suferi din cate vad eu.Ia vezi aici ca nu vad eu bine care e mai bun,asta e doua oara care te contrazic si am dreptate.Vizionare placuta.Si tind sa cred ca daca o vand pe a mea chiar la ora actuala o sa-mi i-au vreo 5 rable de alea de care ai tu pe platforma,mi-ar fi facut placere sa vin dar chiar nu-mi doresc sa cad din toate copturile ce le detii tu.Originally posted by paul1983 View PostPai si sunt cunascator prietene,ti-am mai spus si iti repet,tu inafara de Mercedes care il critici atat,toate sunt mai bune din toate punctele de vedere,nu ca m-ar interesa panarama aia de masina ce o tot lauzi tu acum,pana acum era bmw-ul,acum il ai pe porsche in brate,ce mai urmeaza?Sunt in decadere toate oricum,dar tie asa iti place sa lauzi ce nu ai defapt si vezi sa nu te cobori la nivelul meu ca o sa-ti para rau smechere ca vad ca te tii prea tare in clantza,comparatii de astea fa cu gaini de nasul tau nu cu mine,ca eu am vazut destule aberatii spuse de tine si s-a dovedit a fi contrariul defapt,deci grija mare ce vorbesti.Basme de genul asta zi lu Mircea ca vad ca el te crede tot ce-i zici.
- Sunt interzise atacul la persoana, jignirea sub orice forma a
membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau
indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament
civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor
care le-au postat.
Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii
subiective.
- Nerespectarea normelor de mai sus atrage ban fara avertisment.
Last edited by Carmine; 04-28-2010, 00:05 AM.Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
Comment
-
Originally posted by carmine View Postdoleatraian a reusit sa stranga trei warnuri in decurs de jumatate de ora (doua pentru comentarii asupra pretului si unul pentru gramatica). La urmatoarea ia o pauza.
http://www.clubmercedes.ro/vand-merc...km-t14435.html
Spicuind din Regulament:
-respectarea gramaticii limbii romane;
-este interzisa postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul
in cauza ("offtopic");
- sunt interzise comentariile pe marginea unui produs. Daca nu iti
convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi. Nerespectarea
acestui paragraf aduce dupa sine sanctionarea cu warning/ban.
- Nerespectarea normelor de mai sus atrage ban fara avertisment.
Comment
-
Userul STEFAN_V8 are warn pentru flame-uri si comportament neadecvat. La urmatoarea ia o pauza foarte lunga.
- Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un
PRIVILEGIU si nu un DREPT. In orice moment puteti fi banat daca NU respectati
regulamentul si daca nu aveti un comportament CIVILIZAT.
- NU are nimeni nimic de pierdut daca NU mai doriti sa postati/vizitati
acest forum. Este o alegere ce VA APARTINE si nu tinem neaparat sa
cunoastem motivatia. E o problema STRICT personala. NU este nevoie sa
deschideti un thread in care sa ne explicati de ce plecati de pe forum.
- Faptul ca sunteti user de X ani/luni sau ca aveti un milion de
posturi NU impresioneaza pe nimeni si NU va salveaza in cazul in care
INCALCATI REGULAMENTUL IN MOD REPETAT.
Cei carora nu le convin aceste reguli, sunt liberi sa nu mai
frecventeze acest forum. Nu li se va simti lipsa.
Inca o precizare, topicul deschis de acesta a fost sters de catre Administrator, fiind incadrat la categoria BALARII. Odata cu aparitia unui numar considerabil de forumuri cu tematica sililara cu wwww.clubmercedes.ro, STEFAN _V8 si alti posibili nemultumiti au l'embarras du choix'.Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
Comment
Comment