Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vanatorii de epave

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes uber Alles :

Comment

• Scuze pentru "dubla", dar tentatia a fost prea mare :

Comment

• Tot rabla, un 190, w 124, w123 si un Ford Bronco + Espero date pe bonuri :

Editia 2011 a programului "Rabla" vine cu schimbari fata de cea de acum. Cine vrea masina noua mai ieftina, poate da 4 vouchere in loc de 3. Cu toate astea, valoarea unui voucher va scadea de la 3.800 lei, cat este acum, la 3.000 de lei.
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

• @nstoe
          Cred ca dubla 2 a fost un W126..nu?
          Oricum si peste 30-40 ani tot acolo o sa fie gasita in aceeasi stare poate cu putin mai multa rugina. Pacat ca a ajuns acolo.

Comment

• Originally posted by popa daniel View Post
            @nstoe
            Cred ca dubla 2 a fost un W126..nu?
            Oricum si peste 30-40 ani tot acolo o sa fie gasita in aceeasi stare poate cu putin mai multa rugina. Pacat ca a ajuns acolo.
            La fel spun si eu... W126, cu mai putin noroc...
            "No one can escape death or taxes"

Comment

• E 126, dupa toba dubla e benzinar, lungimea usii indica ca a fost SEL, a avut si tetiere spate, nichhelajul de la bara spate a ramas, s-a topit plasticul.

Comment

• Da w126 si cu volan pe dreapta, plus ca are si carlig de remorcare... . Sa care sefu de stat si o rulota dupa el
                http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

• salutare

Am gasit si eu un W111, probabil din 1967, negru...ce este drept cam terminat. Problema este ca proprietara(o babuta cam vicleana) spune ca nu mai are acte ptr ca masina teoretic este data la Remat, practic, masina o gasim fizic intr-o parcare.

Daca cumpar aceasta masina, ma voi putea folosi vreodata de ea?
                  O voi putea inscrie? sau as putea sa ridic ceva acte de la REmat?
                  ....orice varianta m-am ajuta

Pretul 1500 ron este un pret real?

Multumesc!
                  Attached Files

Comment

• E un cazan, si daca sa zicem ca faci rost de actele ei si sa presupunem ca acestea corespund cu gunoiul, o sa bagi atat de multi bani in ea ca o sa te acresti de mercedesuri vintage. Parerea mea e sa o uiti.

Comment

• Originally posted by emsi_greaban View Post
                      Am gasit si eu un W111, probabil din 1967, negru...ce este drept cam terminat. Problema este ca proprietara(o babuta cam vicleana) spune ca nu mai are acte ptr ca masina teoretic este data la Remat, practic, masina o gasim fizic intr-o parcare.

Multumesc!
                      Daca mai ai de spart vre-o 10-15.000 E sa o aduci cat de cat la parametri ca apoi sa i-ti bei cafeaua de dimineata in parcare in ea si apoi sa pleci cu alta masina unde ai treaba o poti lua

Comment

• Originally posted by emsi_greaban View Post

Multumesc!
                        Acum ceva vreme, cam trei/patru saptamani in urma, era un astfel de exemplar expus pentru vanzare in Piata Dorobanti.
                        Pretul afisat era de 5000 de euro. Masina parea functionabila...
                        "No one can escape death or taxes"

Comment

• nu stiu ce sa mai cred, cei drept pe mobile.ro, cea mai ieftina e pe undeva la 3000 E....pacat ca nu are acte

Comment

• Sa crezi unu' patit ca mine. Eu am luat o epava cu 2100 ron si am cheltuit pana acum cam 7000 ron pe piese (mult noi) si alte chestii si inca nu se vede nimic. Poti vedea despre ce e vorba aici: http://www.clubmercedes.ro/restaurare-w115-t14543.html
                            Si crede-ma ca-mi pare foarte rau, dar acum e totuna. Mi-am luat pana si aparat de sudura MIG dar acum nu mai am timp sa ma ocup de roaba.
                            Strange bani si ia una buna si functionala, aici la noi era un W110 cu 2000 euro inmatriculat si functional, destul de bun. Trebuia doar revopsit. Daca cauti, gasesti.

Comment

• cred ca ai dreptate! pozele tale au spus totul

merci

Comment

• vai de toate mercedesurile care au ajuns in haven R.I.P .... sunt de acord cu orice masina sa ajunga R.I.P (inclusiv masinile accidentate de pe care s-a dezmembrat tot ce s-a putut dezmembra , si era OK ) dar cand vad mercedesuri cu toate piesele pe ea la rip... of of... Mai bine le primeam eu ca donatie , ce se putea recupera clar recuperam si oricum le tineam ca aveam loc. Inspecial regret tot de la cobra in spate(chiar si W126-urile) SELAVI..... Eu inca caut un SEL W116 sa il DETIN , si am vazut una in oras dar... nu mai dau de el, poate a ajuns si acela la remat...trebuia de acte caroserie ca apoi piese gasesti , is unii care totusi nu lasa sa se dezmembreze mercederuile de la program si le dau direct foc mare pacat (cu toate ca cu daciile is de acord si in 6 luni nu a mai fost numa cateva dacii ramase la fiervechi ,restu erau toate masini straine - din care majoritatea vandalizate , vazusem o cobra atat de lovita si pleznita incat nu doresc nici unui posesor de W123 sa vada asa ceva , cu toate ca era intact in interior) si regret motoarele bune care s-au dus la fier vechi , motoarele astea noi is de cacao. Accept in donatie ca am loc masini de colectie fara probleme, ba dau si o bere (dar prefer sa fie din zona ca nu tare am trailer inca sa ma duc dupa ele , desi daca e cazu si se merita , se poate rezolva) .
                                SMS / Call (preferably after) - 0754555444 sau 0740957736

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF