Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ghost Riders

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce sa zic... interesante filmuletele, nu stiu daca o pot numi indemanare, profesionalism, nebunie, sau mai stiu eu cum. Probabil as fi incercat si eu asa ceva daca eram pasionat de motoare, dar nu sunt. In schimb cu uitatu in oglinzi, unii soferi nu au nici o scuza, ca niu vad nici camioanele, dar si o mare parte din motociclisti nu au scuze si nici scrupule. Eu ca sofer daca sunt pe prima banda si ocolesc o groapa spre dreapta, nu o sa ma uit niciodata daca vine vreun motociclist sau scuterist, ca nu are ce cauta pe acolo si daca l-am luat, sa-i fie tarana usoara, nici nu ma obosesc sa imi para rau ca l-am lovit. In alta ordine de ide, daca eu depasesc cu 120-140 si el vine din spate cu 350 km/h, cand dracu il mai vad eu? Cand s-a imfipt in portbagajul meu, sau dupa ce zboara peste masina? Deasemenea toata stima pentru cadavrul lui! Sanatate si sosea uscata colegilor pasionati de 2 roti

Comment

Originally posted by geroNimo View Post
      Zi-le bulgare ,zi-le
      vorbea careva mai sus ca nu se uita conducatorii de autovehicule in oglinzi?
      motociclistii se uita??
      Anul trecut, de la viena pana la roma am mers inconjurat de motociclete
      Astia chiar nu au nici o treaba. Treceau de pe o banda pe alta la 170 la ora,fara sa se uite in oglinzi. Pai eu trebuie sa am grija de viata lor??
      Daca la semafor sunt primul,si opreste langa mine un motociclist,imediat si dau muzica la maxim.Asa il conving ca nu mai are rost sa-i dea gas inainte sa o ia de pe loc,pt ca oricum lumea nu-l mai aude.
      ciaoo
      Eu am zis mai sus ca unii soferi nu se uita in oglinda si asa este...asta nu inseamna ca nu sunt si motociclisti retardati care si-o cauta cu lumanarea..Daca el vrea sa moara mai repede e treaba lui..dar sunt si soferi care au impresia ca motocicleta e un fel de scuter care nu merge mai repede ca dacia lui{''am timp sa ma bag''}.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
        Eu am zis mai sus ca unii soferi nu se uita in oglinda si asa este...asta nu inseamna ca nu sunt si motociclisti retardati care si-o cauta cu lumanarea..Daca el vrea sa moara mai repede e treaba lui..dar sunt si soferi care au impresia ca motocicleta e un fel de scuter care nu merge mai repede ca dacia lui{''am timp sa ma bag''}.
        Aici ai pus trei probleme diferite:

1 - Sunt soferi care nu se uita in oglinda, astia nu se uita si gata. Nu au ei o placere sa vaneze motociclisti. Bombele care intra in categoria asta nu se uita nici daca vine un TIR din spate si ii face terci. Astea sunt pramatiile din cauza carora nu fac niciodata depasiri de 3-4 masini la rand fara sa trang din fund si fara sa tot caut pedala de frana in gand.

2 - Motociclistii aia "retardati care si-o cauta cu lumanarea" sunt cam multi si sunt cam aceiasi cu cei care se plang de uitatul meu in oglinda. Treaba cu transformarea motocicletei in "manea" nu prea merge... Baieti de genul asta sunt in toata lumea. Am condus in Franta, Austria, Germania, tari unde se merge ceas, insa probleme motociclistilor e aceeasi. Cine a condus pe acolo stie ce spun.
        " Daca el vrea sa moara mai repede e treaba lui " - Treaba lui daca nu ma trage si pe mine dupa el, sau daca nu ma duc eu si el se lauda apoi cu oase rupte ca e "Gigi Duru".

3 - Asta cu Dacia... e si sta cam trasa de par. Nu vad eu pe unu cu Dacia sa se ia in goarna cu unu din astea de care vorbim aici. Pana gaseste soferul nostru acceleratia motocicleta aia cred ca e spoita de altu la cativa km departare.

Sa avem bafta pe strada.
        W203 - 2001

Comment

AMOK:

W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
          W126 280SE Black Blue Metallic
          W126 300SE Anthracite Grey Metallic
          W126 500SE Nautical Blue Metallic
          W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Originally posted by dan500se View Post
            Revenind la Ghost Riders : sunt de fapt mai multi, nu numai unul...Un fel de comunitate, sau nu stiu cum sa-i numesc.
            Ala care apare intr-un link pe youtube ,care a murit era din Germania. Nu este aceeasi persoana cu tipul din primul meu link (acela e undeva in Suedia, sau o alta tara nordica,nu stiu exact).

In stiri mai apare denumirea aceasta de" ghost rider" atribuita celor care fac accidente grave cu motocicletele de mare putere. Insa in majoritatea cazurilor acestia nu sunt GHOST RIDERS!
            Salut Dan Da ai perfecta dreptate, tipul este suedez , de mic copil la pasionat extrema , il cunosc personal. A facut si bulåu la viata lui , actualmente este stabilit in Stokholm , se ocupå cu transformarea motoarelor pe douå roti , si este un tip foarte de treaba. Familist , sufletist, si are boala pe caralii. De fiecare data, cind vine sasi viziteze aici pårintii,el vine pe motor, iar sotia cu copii vine cu masina. Tabla de inmatriculre nu prea exista pe motorul lui.

Comment

F..k the POLIS!

Comment

Originally posted by bulgaru View Post
                ..Dupa lunile de spitalizare,bineinteles s-a urcat iar pe motor,tot cu fatuca..
                In cazul de fata si fatuca e la fel de idioata ca si individul.
                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Ghostrider Upsala Run...10 minute...68 de km:

Comment

Ghost Rider exposed!

Comment

Salut baieti! Sunt mai nou venit si postez abia acum in topicul asta. Sunt sofer de multisor, dar prima iubire a ramas motocicleta si adevarul despre ,,razboiul'' dintre motociclisti si soferi, e ca vinovati sunt de ambele parti. Dintre soferi, probleme fac cei cu ,,aere'' si ,,figuri in program'' care cred ca daca parintii si-au permis sa-i cumpere un ,,uragan pe patru roti'' si ii asigura ,,spatele'' atunci toata lumea trebuie sa se dea la oparte sa-i faca lui loc. Alta categorie sunt ,,babalacii'' impiedecati care nu sunt atenti cum taraie rabla pe drum. In primavara, un astfel de mos, cu o rabla de dacie era sa intre peste mine, fara sa semnalizeze sau sa faca cel mai mic gest sa se asigure! Iar motociclistii care fac probleme sunt cei fara experienta, dar cu motoare nervoase si mult teribilism in cap si care imita cascadori gen Ghost Rider. De fapt cele mai multe accidente moto sunt facute de posesorii de ,,viteziste''. Parerea mea este, ca ar trebuii sa exista piste private, unde amatorii de viteza pe doua sau pe patru roti, sa ,,se dea'' fara sa puna in pericol circulatia publica.

Comment

Pe mine chiar ma agatat unu, eram pe autostrada Madrid-Barcelona mergeam catre madrid...eu mergeam pe banda de viteze si paralel cu mine era un TIR si un motociclist a vrut sa treaca printre noi la care mia agatat oglinda, eu aveam cam 120 (eram in limite legale) el era mai rapid ca mine si logic ca a pierdut controlul. A avut noroc ca cel cu TIR-ul sa incardat pe cealalta banda ca sa iasa de pe autobanda ca altfel intra sub rotile lui, ma rog a sarit peste parapet si na patit nimic (avea echipament de protectie). Mam oprit, am chemat ambulanta, si prostu a chemat tot el politia ca de tasu era ceva sef pe la rutiera Madrid. Iar eu am chemat Guardia Civil pentru ca sunt 100% incoruptibili(stiu cazuri in care siau arestat fratii) si mia facut oglinda si a facut 31 de zile de parnaie ca de trebuia sa ii dea mai mult da tasu e cine e. Daca nu chemam guardia civil intram tot eu... Dar per total nu am nimic impotriva pasiunii lor, atata timp cat eu sunt pasionat de Mercedes si ei nu zic nimic de chestia asta nici eu nu zic nimic de ei. )

Comment

Alex1 sa dai mie indicatii cum ii chem pe baietii de la guardia civil !
                          `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                          http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

In romania un fel de guardia civil ar fi SRI-ul pt ca au aceleasi drepturi as putea spune, in caz de razboi au politia in subordine si alte treburi dastea. Dar la noi nu se poate vorbi de incoruptibilitate ).

Comment

Off topic

Originally posted by Alex1 View Post
                              In romania un fel de guardia civil ar fi SRI-ul pt ca au aceleasi drepturi as putea spune, in caz de razboi au politia in subordine si alte treburi dastea. Dar la noi nu se poate vorbi de incoruptibilitate ).
                              Guardia Civil spaniolă corespunde cu Jandarmeria !!! Spre edificare : http://en.wikipedia.org/wiki/Civil_Guard_(Spain)
                              Cât despre incoruptibilitate, se pot viziona filme cu acest titlu, în timpul liber. În rest :
                              Cele bune !
                              Lord W126 500SE -> 2.5D
                              Lady W123 230C -> 240D
                              W124 -> 200D
                              W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                              Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                              Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Imi cer scuze pt informatia gresita pe care am dat-o dar eu credeam ca sar asemana cu SRI-ul deoarece au si ei politia in subordine in caz de razboi, dar am omis faptul ca Guardia Civil sunt si forte de interventie ca si Jandarmeria. Imi cer scuze
                                Cu respect, Alex !

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF