Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Accidente cu Mercedes in Romania

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O merita..nasol k au mai murit si altii.

Comment

Originally posted by dragutzz View Post
      O merita..nasol k au mai murit si altii.
      Da, el si-o merita, dar e pacat ca i-a luat si pe altii cu el.

Comment

Ati auzit de accidentul ala cu w210 aratat pe tv la stirile pro tv? Nu stiti care au fost cauzele adevarate pana la urma? Ma intereseaza daca e adevarata chestia cu ''zburatul'' airbagului singur in timp ce conduci!

Multumesc!
        Allways on the move...
        http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

Originally posted by mihai_urotiorc View Post
          Ati auzit de accidentul ala cu w210 aratat pe tv la stirile pro tv? Nu stiti care au fost cauzele adevarate pana la urma? Ma intereseaza daca e adevarata chestia cu ''zburatul'' airbagului singur in timp ce conduci!

Multumesc!
          Am vazut si eu stirea acum ceva vreme, n-o mai gasesc.... e vrajeala dupa parerea mea, scuza ca sa scape cumva de vinovatie.
          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Imi este greu sa cred ca s-au declansat singure, dar orice e posibil.
            Uitati un videoclip cu Crash Testul unui w210.

Stirea despre care vorbeste colegul @mihai_urotiorc.

Comment

Nu vreau sa fiu off topic,vreau sa spun oare din cauza ruginii frecvente la modelul w210 ar putea sa se rugineasca longeronul si la o groapa sa se crape,rupa,indoaie si sa fie o posibila reactie a airbagului,rezultand acel accident ? Ar putea fi acea problema?!

Multumesc!
              Allways on the move...
              http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

Buna tuturor. Eu am un prieten care a patit-o cu un ford mondeo! Mergea linistit pe drum si i-a sarit air-bagu in fata! Nasoala treba dar nu prea cred la Mercedes...

Comment

Originally posted by mihai_urotiorc View Post
                  Nu vreau sa fiu off topic,vreau sa spun oare din cauza ruginii frecvente la modelul w210 ar putea sa se rugineasca longeronul si la o groapa sa se crape,rupa,indoaie si sa fie o posibila reactie a airbagului,rezultand acel accident ? Ar putea fi acea problema?!

Multumesc!
                  Asta e intrebare gen Radio Erevan.Sa raspund si eu tot in acelsi stil : Da,e posibil,ba chiar mai mult decat atat,sa te trezesti cu toata masina (w210) ca se rupe in 2 la o groapa din cauza ruginii care s-a infiltrat prin toate structurile ei de rezistenta!
                  MÃREAȚA COBRA

Comment

Loredana a intrat in coliziune cu un Mercedes CL, in plin centrul Bucurestiului. Desi se afla la volanul unei masini mici, pagubele celuilalt sofer sunt considerabil mai mari. Se pare ca vina nu apartine sotiei lui Bodo, ci soferului Mercedes-ului, care nu i-a acordat acesteia prioritate.
                    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Accident B-Klasse

Pe 1 mai, la Corbeanca. Un B si o Vectra (cred). Din cate am inteles copilul mort si victimele grav ranite se aflau in Opel insa idiotul vinovat era in Mercedes. Ce parere aveti despre imagini?

Last edited by pianosso; 05-01-2010, 22:41 PM.
                      Unless I'm very much mistaken...

Comment

Un Merc B si un Opel Vectra C.

Din pacate copilul , de 4 ani , a murit pentru ca nu purta centura.

Deci purtati dracu centurile alea , ca daia sunt puse.

Altfel masinile s-au comportat foarte bine din punctul de vedere al accidentului.
                        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva. Nu vreau sa stiu cum este sa treci prin asa ceva si sper sa nici nu aflu vreodata.
                          Cu purtatul centurii de siguranta este cam cu dus si intors, pentru ca sunt situatii in care au scapat cu viata pentru ca nu au purtat cenuturile de siguranta.
                          Eu de obicei port centura de siguranta, mai ales cand merg in afara orasului. In oras nu prea imi place sa o port pentru ca ma cobor des din masina si ma enerveaza sa o tot pun si sa o scot.

Comment

Hai sa va zic cum s-a produs accidentul asta, pentru ca am fost acolo. Si la stiri nu au zis exact.
                            Petarda din B class mergea tare in curu lu unu si ii dadea flashuri sa se dea de pe banda sa il depaseasca. Ala din fatza ei a franat putin iar aia cu B-ul s-a panicat si a tras de volan (probabil cu ochii inchisi) intrand pe contrasens. Urmarile le vedeti si voi...

Comment

Pare mai plauzibil. Era greu de crezut ca poti incerca sa depasesti pe DN1 intrand pe contrasens - trebuie sa fii prea idiot. Faza cu franatul ca reactie de frustrare/nervi/debilitate am patit-o si eu de multe ori in trafic FARA sa dau flash-uri. Nici cu flash-urile nu sunt de acord dar e alt subiect. Pacat, pacat de nenoricirile cauzate de prostie si lipsa de discernamant. Sincer, observ cat de mult s-ai inmultit reportajele cu accidente auto si ma gandesc cu frica ca mi se poate intampla zilnic sa am accident in trafic la felul in care se circula. Cred ca o sa ajung sa circul cu doar 20/h ca sa pot evita orice situatie periculoasa.
                              Unless I'm very much mistaken...

Comment

Originally posted by pianosso View Post
                                ...
                                Cred ca o sa ajung sa circul cu doar 20/h ca sa pot evita orice situatie periculoasa.
                                Cred ca am ani buni de cind nu am sarit de 100 afara si 40-50 in oras asta nu ca nu ar duce masina ...

Sunt oameni si oameni. Dai flash-uri de departe cind e strada goala si vezi ca respectivul doarme in banda 2 iar banda 1 e libera ,dar sa dai flash-uri in fundul lui cind e aglomerat bara la bara , cind vezi ca se chinuie la randul lui sa depaseasca sau cind banda 1 e impracticabila deja nu stiu cum sa ii caracterizez pe respectivii ...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF