Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pentru moderatori !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru moderatori !!!

De curand am fost sanctionat de moderatorul "cutaresku" cu minus 1 punct si dupa aia cu ban pe o saptamana! Inainte sa pun aici toata povestea, vreau sa stiti ca am inceput aceasta discutie pentru a afla si de la alti moderatori daca "cutaresku" a reactionat corect! Mie mi sa parut un exces a puterii de moderator, pentru un nimic! M-am simitit ca pe vremea lu ceausescu in care securitate nu te lasa sa spui nimic, ca daca ziceai ceva erai bagat la zdup! Asa este pe acest forum?? Securitatea mai exista?? Sunt curios de varsta lu' cutaresku!!
    In fine sa revin in speranta ca voi fi lamurit si cutaresku nu va sterge postul si nu-mi va mai da iar un ban inainte sa fiu lamurit! Cred ca am dreptul sa fiu lamurit!
    Povestea incepe in acest post http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...166#post357166

Si pentru postul meu
    Originally posted by Ursu82_kiki View Post
    nu neaparat mai fiabil, dar mai infipt!! acum eu ma intreb cum pleaca cea cu 310N de pe loc! ca greutatea e la fel, si la diesel si la benzina...cred!

Regulile de postare!
    Am primit -1 punct : "Default You have received an infraction at Mercedes Benz Forum
    Dear Ursu82_kiki,

You have received an infraction at Mercedes Benz Forum.

Reason: Inappropriate Language
    -------
    Respecta regulile de postare ale forumului!
    -------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:

Quote:
    nu neaparat mai fiabil, dar mai infipt!! acum eu ma intreb cum pleaca cea cu 310N de pe loc! ca greutatea e la fel, si la diesel si la benzina...cred!
    All the best,
    Mercedes Benz Forum"

Dupa care fiind un pic indignat i-am raspuns "Auzi? Se aude la tine? Hmm, nu cred, dar sa stii ca eu acum te aplaud si sunt mandru de tine sunt sigur ca si tu! Bravo! Chiar asa de grav era? Am discutat la subiect! Deci am fost ontopic! Nu inteleg de ce sanctiunea!"

Dupa care am primit ban pentru o saptamana!!
    El mi-a raspuns asa: Citeste regulile de postare (majuscule, punctuatie etc) si vei intelege. Altfel ramai ignorant si inutil frustrat pe cineva care aplica regulamentul. O saptamana pauza.

Chiar asa mare greseala am facut ca nu am scris cu majuscula?? Sau daca nu stiu unde sa pun virgula ma face un om de nimic si neimportant care trebuie pedepsit?? Chiar trebuia sa fiu penalizat?? Scuzati-ma poate nu inteleg eu, dar aici am impresia ca suntem prea stricti! Activez pe "N" forumuri dar ca aici, nicaieri! Sau poate e pretentia ca conducem Mercedes si trebuie sa dam dovada de "nas pe sus" si aroganta?? Poate ceea ce zic imi va aduce ban permanent, dar decat sa-mi fie frica de fiecare data cand postez ceva, sa nu fiu banat de vreun cutare, poate e mai bine asa! Vreau sa spun ceea ce gandesc eu si ceilalti de pe acest forum! Cred ca nu suntem intr-o dictatura aici, sau asa imi place sa cred! Cand intru pe acest forum sunt entuziasmat si bucuros de ceea ce aflu, dar aceste reguli te fac sa renunti! Ok, inteleg, nu spam, nu flame, nu reclame etc! Dar sanctiune pentru majuscula, nu am mai auzit!!
    Sunt curios ce au de zis ceilalti moderatori si nu cutaresku! Merg pe principiul ca daca 3 iti zic ca esti beat, te duci si te culci!
    Consider ca actiunea lui nu a fost corecta!!
    Multumesc pentru intelegere!!

Buna ziua !

In viata de toate zilele, atunci cand doresti sau faci ceva, acest lucru se poate intampla doar in anumite conditii. In acest caz, activarea pe un forum privat cu reguli cat se popate de normale nu este o exceptie.

Lipsa de interes in asimilarea acestor reguli de functionare a atras dupa sine sanctiunea in cauza, binemeritata de altfel.

Da, ai gresit si trebuie sa-ti asumi consecintele. Nu e nimeni arogant sau cu nasul pe sus daca-ti taie putin din avant. Si nici nu conteaza pe cate forumuri activezi, daca o faci nerespectand regulile... Ceva scoala sigur ai facut, ca in plangerea de mai sus ai scris cu majuscule la inceput de propozitie/fraza... Punem pariu ca daca o faceai de la bun inceput, in primul tau post, nimeni nu facea nici o "aroganta" cu tine ?

Dragos

Comment

Cu tot respectul, dar consider severitatea fiind prea mare! Poate in postul cu pricina m-am grabit sa postez si nu mi-am dat seama! Actiunea in sine era necesara? Aici nu se accepta nici o greseala?? Suntem oare toti perfecti, de vrem perfectionism?? Suntem oare toti curati??

Comment

Dezvaluirea unui mesaj privat fara acordul meu nu face decat sa-ti evidentieze caracterul indoielnic. Nu voi intra in polemica, n-ai fi decat unul din sutele de useri nou sositi care refuza cu obstinatie si tandur sa parcurga 4 fraze cu reguli, in pofida atentionarilor repetate. Ma mai gandesc daca te banez definitiv sau nu, motivul fiind - evident - cel expus in prima fraza.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Inainte sa ma banezi, vreau sa aflu si parerea celorlalti moderatori! Daca e asa grav ce am facut sau nu! Nu ma incalzeste cu nimic sa fiu intr—un forum in care se practica dictatura! Trebuie sa fie un loc placut in care toti sa participam si sa—i ajutam pe cei ce nu pot sau nu stiu anumite chestii! Ca nu am scris cu litera mare, si sa fiu asa mustrat, pe cuvantul meu ca nu inteleg! Consider ca suntem oameni si gresim si ne corectam, plus ca eram la prima abatere, dar cand cineva face exces de zel, doar pentru ca poate, sub un motiv nu chiar asa de grav(in opinia mea), sincer nu—mi pare corect! Inainte de ban rog si alte pareri de la alti moderatori! Si adevarat, sunt altii sute ca mine, asta in opinia ta, dar sincer ma simt diferit de tine si restul sutelor! De aceea nu—mi pasa daca ma banezi definitiv, chiar te rog dar nu inainte de a vedea daca si ceilalti moderatori sunt de parere cu tine! Daca da, atunci poti sa—mi dai ban definitiv! Multumesc!

Comment

The best or nothing...

Comment

Inițial nici nu am vrut să te iau în seamă, fiindcă nu meriți. Însă din respect pentru ceilalți 25.000 de membri, nu o să te las să porcaiești pe cine vrei tu și sa-ți verși frustrările și aberațiile pe unde apuci. Ai jignit un coleg moderator, ai jignit forumul, ai făcut comparații și aprecieri aberante, te consideri deasupra regulilor, crezi că este necesar un întreg consiliu să-ți atragă ție atenția și să fii avertizat printr-un WARN.
              Din punctul meu de vedere, colegul a fost prea blând cu tine, dacă obrăznicia aia de PM ajungea la mine, plecai deja pe celelalte N forumuri. Însă nu-i nimic, o faci acum. N-ai decât să comentezi acolo regulile și să ceri socoteală, să-ți facă un statut special.
              Retoric, ce este așa de greu de înțeles faptul că prezența în acest spațiu virtual este guvernată DOAR de respectarea unui regulament, așa cum este el, nu cum ar vrea fiecare să fie?
              Se închide...
              Last edited by Zeus; 09-14-2014, 19:51 PM.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF