Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

O dupamiaza relaxanta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa stii c-am prins si eu ceva pe la stiri azi. Acuma fac legatura cu ce-ai zis tu mai demult ...

Comment

Care e regimul noilor numere rosii? Valabilitate, costuri, asigurare?

Comment

Ca si inainte, se dau pe max. 30 de zile odata, cu diferenta ca se pot scoate pentru o perioada maxima de 90 zile, adica de 3 x 30. Pentru obtinerea lor e nevoie de programare la RAR si astfel primesti numere pana la programare. Asta la Timisoara cel putin ...

Comment

Si chiar nu gasesti tu acolo in TM pe cineva sa-ti faca repede si ieftin niste acte de germania ? Am gasit eu acolo in juma de ora si nu gasesti tu care esti de acolo...
          1991 R129 300SL-24
          1991 w124 300CE-24
          1993 w202 C280
          1978 w116 450SEL 6.9
          1987 w201 190E 2.0
          1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

"repede si ieftin numere de germania" ... multumesc pentru sfat ...
            Daca ar fi vorba de asa ceva, am numere de TM pe celalat 126 ... care tot albastru e in acte. Dar nu ma complic cu dinastea pt. ca vreau sa dorm linistit noaptea. Nu c-as fi prea ortodox de felul meu, dar nici asa disperat nu sunt.

Comment

Originally posted by Orvo
              ;51331Daca ar fi vorba de asa ceva, am numere de TM pe celalat 126 ... care tot albastru e in acte.
              Rau faci.... da bani la bulangii ca e bine.
              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
                Rau faci.... da bani la bulangii ca e bine.
                Nu vreau sa dau bani la stat si i-ash intzepa cu orice ocazie as avea. Dar elegant, nu umbland cu numere false pe masina ...

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF