Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Accidente auto avute de voi.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@fanmercedes
    Nu ti-e frica de accident?De suferinta?De fracturi?Ai facut vreodata fractura de femur?Ai vazut cat de tare doare?
    MÃREAȚA COBRA

Comment

@arhitect and the others
      Sunteti melodramatici.
      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
        @arhitect and the others
        Sunteti melodramatici.
        Crezi ca dau dovada de patetism exagerat si fals? Carmine. La ce te referi cand spui ca TOTI suntem melodramatici? Apropos - carmine este fata sau baiat? Ai avut ,,VLU,,?
        Last edited by arhitect; 07-03-2008, 14:46 PM.
        Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Originally posted by Tudor_88 View Post
          2. In mai 2008, conduceam w 124 300 d si la o frana mai puternica a mea ... m-am trezit cu un toyota avensis lipit de spatele masinii, conducea o femeia si era de explicat... plus diferentza de calitate a franilor .
          Avensis franeaza in jumate din distanta 124-lui tau. Soferita era de vina, nu masina.

Comment

Acu o luna m am trezit cu o vectra infipta in carligul de la cobra, eram la semafor, a mea n-a patit absolut nimik, carligul n-a apucat decat sa crape plasticul masinii naravase!!!
            W110-2.0 D 1966
            W115-2.0 D 1971
            W123-2.4 D 1982

Comment

@arhitect and the others
              Sunteti melodramatici.
              Serios ? Cred ca e o reala placere sa te trezesti cu unu d'asta peste tine. Mai ales daca asculta sfaturile tale si isi cumpara balena sau alt tanc.

Comment

Doar cu tancu te poti proteja de manevrele unora din parcari...tancul ar fi solutia ideala, pe ala numa tre sa-l revopsesti dupa accident..am vazut la teve ca prin anglia si america circula cu tancul intr o veselie numai ca au tampoane de cauciuc pe shenile!
                W110-2.0 D 1966
                W115-2.0 D 1971
                W123-2.4 D 1982

Comment

De sase ani de cand am permisul de conducere pot sa ma laud ca am avut doar un accident si un incident.Accidentul s-a produs cu o dacie papuc in centrul orasului pe timp de ploaie.Unu cu un rono trafic a franat brusc si eu am franat,dar daciuca fiind putin mai usoara s-a dus saniuta in spatele traficului,indoindu-i usile,spargandu-i stopul stanga,iar dacia in fata varza,bara,rdiator,capota,aripa traversa toate sparte.Si n-am avut decat vreo 40 km/h.Incidentul s-a petrecut in parcarea blocului.Eu mi-am parcat frumoasa limuzina(MB w115) langa scara,iar vecinul a iesit cu un audi 100('95) cu spatele din parcare lovindu-mi portiunea d jos de la usa spate stanga.Mie doar mi s-a dus vopseaua si a intrat putin tabla inauntru,dar la bietului audi i s-au spart bara spate si spoilerul.In rest m-a ferit Bunul Dumnezeu si sper sa ma fereasca si de acum inainte. DRUMURI BUNE SI ATENTIE LA PICIORUL DREPT!
                  BIG POWER*BIG ENGINE*BIG MACHINE

Comment

Originally posted by fanmercedes View Post
                    Aici puteti povesti accidentele auto care le-ati avut de cand aveti permisul si puteti scrie si cate ati avut.
                    Incep eu: 6 accidente
                    1-La 18ani, cu un Opel Astra: Am lovit 3 Dacii 1310 si am intrat in sant. Viteza:100km/h. Am avut 3 fracturi si cateva taieturi de la geamuri
                    2-La 22ani, cu un Mercedes Clasa-A: Am lovit un Fiat Croma, apoi am intrat intr-un semafor si apoi m-ai rasturnat. Am avut umarul stang dizlocat.
                    3-La 28ani, cel mai grav, cu un Mercedes CL 65Amg, cu 190km/h, am scapat masina de sub control, am intrat intrun Porsche Carrrera GT si apoi sub un camion. Am avut 7 fracturi, si diverse rani. Au trebuit sa ma opereze la piciorul drept si la nas, am stat 2 luni in sptal si nu am putut juca fotbal 1 an jumate nu am mai putut juca fotbal.
                    4-Anul trecut in august cand ma intorceam de la mare, am lovit un camion cu un Mercedes Clasa-B si m-am rasturnat in sant. Eram eu cu sotia mea si cu fiul meu. Eu am avut 2 fracturi, una la o coasta si alta la gat, sotia mea 4, una la nas (si daca tot a trebuit sa se opereze la nas si-a facut si o operatie estetica), alta la piciorul drept si doua la mana stanga, iar fiul meu a avut 2, una la spate si una la piciorul stang.
                    5-La inceputul anului, pe zapada cu Mercedesu G55amg, am intrat in unu la semafor , dar nu a fost foarte indoit, k am dat intr-un VW Polo si nu avea ce sa se intample la Mercedes.
                    6-Saptamana trecuta, vineri, cu Mercedesu Clasa-C, m-a lovit din lateral reapta un Cielo si eu am intrat intr-un taxi, Opel Vectra. Opelul are doar usa din spate stanga indoita, Cieloul s-a facut praf in fata, iar Mercedesu meu e foarte lovit in dreapta (au sarit si airbagurile laterale) si in fata putin cum am lovit Opelul. La Cielo si la mercedesu meu e dauna totala si imi iau alt Mercedes, un CLS si sotiei un CLC, fiindca SLK care l-a avut acum l-a gasit lovit in fata in parcare. Cand va aparea GLK voi vinde CLS-ul si imi voi lua un GLK.
                    Eu sunt de acord cu Arhitect...asta in primul rand!In al doilea rand nu stiu de ce mi se pare doar mie ca "accidentele" noului nostru coleg sunt inspirate ori din filme de actiune, ori de groaza, ori cel mai probabil SF-uri!Au asa...o tenta de nebunie combinata cu masochism
                    “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

Tie iti trebuie un mertan mare (balena sau w 126) cu cel mai mare motor posibil. Atunci o sa fii fericit. Succes !
                      @arhitect and the others
                      Sunteti melodramatici.
                      Cand iti vad postarile,si aerul care il degaji chiar ma faci sa imi aduc aminte de soferii de dacii papuc de firma din trafic.Esti exact tipul ala de personalitate.Nu ti se potriveste deloc mercedes.Mercedes este pt oameni relaxati,pt gentlemani,pt oameni intelegatori si amabili nu pt furiosi suparati pe viata care isi revarsa naduful la tot pasul.
                      M-am exprimat cat de elegant am putut.

Originally posted by Diesel View Post
                      Am vandut masina lovita, m-am luptat cu asiguratorul si am iesit la valoarea de piata a masinii.
                      Nu am avut nici macar o zgarietura deci m-am considerat pana la urma de 2 ori norocos, desi ghinionist.Cel care a cumparat de la mine masina si a reparat-o la exact un an de zile a avut un accident cu ea facand-o praf si a stat 3 saptamani in spital (cu coma).
                      Eu cred cu tarie ca anumite masini sunt mai cu noroc altele mai cu ghinion.Cu primele 2 masini eu am avut destule incidente mici.Si parca mereu pateam cate ceva,mai ales cu w123-ul.Cu actuala,este incredibil ce mi se intampla.Parca ar avea un camp magnetic in jurul ei care ma scapa de tot.Odata aveaam vreo 100km/h si mi-a sarit in fata o tipa cu clio fara sa se asigure,si numai Dumnezeu stie cum am incaput pe jumatatea de banda ramasa intre acel clio si bordura peluzei din stanga(eram pe Iulia Maniu spre intrarea pe Buc-Pitesti),dar parca culmea culmii s-a intamplat cand,odata plecat repede primul de la semafor,m-am trezit cu unul cu dacia care a trecut pe galben sau rosu,si desi a pus frana a patinat si m-a busit din stanga la nivelul aripii stanga fata.Cand m-am dat jos nu mi-a venit sa cred.Masina era NEATINSA!Ala cu dacia la lovise cu bara lui din fata exact la nivelul rotii mele din stanga fata,si astfel bara lui s-a oprit la acel nivel,aripa fiind la nivelul ala nu a suferit absolut nimic.Daca m-ar fi lovit fie mai sus fie mai jos,sau nu chiar atat de perpendicular cum a facut-o,ar fi lasat semne serioase.Si au mai fost cateva incidente care s-ar fi putut solda cu pagube dar de fiecare data ceva m-a protejat,cred ca nu o sa dau masina asta pe nimic din lume!
                      MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
                        Mercedes este pt oameni relaxati,pt gentlemani,pt oameni intelegatori si amabili nu pt furiosi suparati pe viata care isi revarsa naduful la tot pasul.
                        M-am exprimat cat de elegant am putut.

Odata aveaam vreo 100km/h si mi-a sarit in fata o tipa cu clio fara sa se asigure,si numai Dumnezeu stie cum am incaput pe jumatatea de banda ramasa intre acel clio si bordura peluzei din stanga([B]eram pe Iulia Maniu spre intrarea pe Buc-Pitesti),
                        La astea ar mai fi de adaugat ca ti-ai luat cobra imperiala cu 200 si ceva de cai si ai fi vrut sa ajungi la 300 de cai dupa cum spunei in topicurile tale, ca iti place sa alergi cu masina. Din ceea ce ai spus mai sus unde te regaseti tu? Ca vad ca atragi atentia altora
                        Last edited by florineasca; 07-03-2008, 22:50 PM.

Comment

Sunt f relaxat ca si persoana.Nu ma stresez,nu ma enervez usor,nu port raca,nu am frustrari care sa refuleze din mine,nu vreau pielea nimanui pe bat precum carmine(a fost singurul cel mai vehement care a zis raspicat in topicul "ramane Mihnea or ba",ca vrea sa plece ca nu-l inghite samd.Majoritatea au scris acolo ca poate ar trebui sa i se acorde o a doua sansa.Acestia sunt adevaratii mercedesisti care merita sa conduca steluta.Am dat doar un exemplu,nu am nici o treaba personal cu Mihnea.S-a luat si de prudom(bineinteles pe forum ca in realitate nu ar avea tupeul tinand cont de hobby-urile colegului sucevean mai sus amintit).Si majoritatea postarilor lui arata ura pt unii sau altii,pt loganisti,pt toata lumea.Daca se deschide vreun topic cu titlul:"care va enerveaza cel mai mult?",carmine ar tine recordul de postari in acea sectiune.Bine ca are tupeul sa spuna el sus si tare ca anumiti membri de pe forum ar trebui sa fie exclusi pt ca "nu-i sufera",cred ca nu isi vede barna din propriul ochi de cobra.
                          Viteza cu care merg si caii putere din dotare nu ma trasforma intr-o persoana dusmanoasa,sa fim seriosi.Crede-ma,conduc cu zambetul pe buze si la 100 la ora cu cateva sute de metri inainte de intrarea pe autostrada(apropos ti se pare o viteza atat de mare 100 la ora inainte de a intra pe autostrada?!?,ca mie nu),ascult muzica si ma simt bine.
                          MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
                            ti se pare o viteza atat de mare 100 la ora inainte de a intra pe autostrada?!?,ca mie nu),ascult muzica si ma simt bine.
                            DA pentru ca inca mai esti in localitate si inainte de a intra pe autostrada mai e o trecere de pietoni

Comment

De 2 ani de cand am carnet am avut un accident cu Passat-ul,in primul an..era polei si mergeam in coloana iar cel din fata mea cu un Golf a pus frana brusca,eu nu am pastrat distanta si lam lovit.Aveam cam 30km/h dar el avea carlig asa ca am spart grila de radiator,radiatorul de clima,un far,semnalizator,bara sparta si capota indoita..
                              W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
                              E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
                              YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
                              GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

Originally posted by arhitect View Post
                                Apropos - carmine este fata sau baiat? Ai avut ,,VLU,,?
                                E nume italian, de barbat, gen Carmine Galante, daca ai auzit. VLU e la mine in curte, si fuge tare cand e "pa sosele" ca d-asta are saracia aia de motor. Pentru relaxari recomand 200d. Te relaxeaza si nu te arde rau la buzunare.

@ionutzng
                                Dupa mihnea tu esti second best choice la nesuferiti. Vezi ca faci atac la persoana pe fata si nu prea contribui cu nimic la forumul asta, decat ca vrei sa-ti pui becuri colorate sub masina si ledulete la bord. "Tuning" d-asta merge la logan, masina care te prinde bine, nu bate, nu trancane, are garantie 3 ani, piese ieftine etc Eu spun ce gandesc.
                                Lasati omu' sa conduca cum vrea, e major, e vaccinat, raspunde pentru faptele lui.
                                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF