Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Accidente auto avute de voi.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accidente auto avute de voi.

Aici puteti povesti accidentele auto care le-ati avut de cand aveti permisul si puteti scrie si cate ati avut.
    Incep eu: 6 accidente
    1-La 18ani, cu un Opel Astra: Am lovit 3 Dacii 1310 si am intrat in sant. Viteza:100km/h. Am avut 3 fracturi si cateva taieturi de la geamuri
    2-La 22ani, cu un Mercedes Clasa-A: Am lovit un Fiat Croma, apoi am intrat intr-un semafor si apoi m-ai rasturnat. Am avut umarul stang dizlocat.
    3-La 28ani, cel mai grav, cu un Mercedes CL 65Amg, cu 190km/h, am scapat masina de sub control, am intrat intrun Porsche Carrrera GT si apoi sub un camion. Am avut 7 fracturi, si diverse rani. Au trebuit sa ma opereze la piciorul drept si la nas, am stat 2 luni in sptal si nu am putut juca fotbal 1 an jumate nu am mai putut juca fotbal.
    4-Anul trecut in august cand ma intorceam de la mare, am lovit un camion cu un Mercedes Clasa-B si m-am rasturnat in sant. Eram eu cu sotia mea si cu fiul meu. Eu am avut 2 fracturi, una la o coasta si alta la gat, sotia mea 4, una la nas (si daca tot a trebuit sa se opereze la nas si-a facut si o operatie estetica), alta la piciorul drept si doua la mana stanga, iar fiul meu a avut 2, una la spate si una la piciorul stang.
    5-La inceputul anului, pe zapada cu Mercedesu G55amg, am intrat in unu la semafor , dar nu a fost foarte indoit, k am dat intr-un VW Polo si nu avea ce sa se intample la Mercedes.
    6-Saptamana trecuta, vineri, cu Mercedesu Clasa-C, m-a lovit din lateral reapta un Cielo si eu am intrat intr-un taxi, Opel Vectra. Opelul are doar usa din spate stanga indoita, Cieloul s-a facut praf in fata, iar Mercedesu meu e foarte lovit in dreapta (au sarit si airbagurile laterale) si in fata putin cum am lovit Opelul. La Cielo si la mercedesu meu e dauna totala si imi iau alt Mercedes, un CLS si sotiei un CLC, fiindca SLK care l-a avut acum l-a gasit lovit in fata in parcare. Cand va aparea GLK voi vinde CLS-ul si imi voi lua un GLK.

pot spune k ai o colectie impresionanta de accidente....
    las-oo frate mai moale
    Te uiti...iti place...iti doresti dar n-ai ce face...Traiesti cu speranta si mori cu regretul...

Comment

Sa ne spui si noua numerele de la masini , sa stim sa te ocolim ca vad ca ai un ghinion teribil.

Comment

Originally posted by kp.4k View Post
        pot spune k ai o colectie impresionanta de accidente....
        las-oo frate mai moale
        Originally posted by Danny_bb View Post
        Sa ne spui si noua numerele de la masini , sa stim sa te ocolim ca vad ca ai un ghinion teribil.
        nu ma pot abtine sa nu calc acceleratia.

Comment

Originally posted by fanmercedes View Post
          Aici puteti povesti accidentele auto care le-ati avut de cand aveti permisul si puteti scrie si cate ati avut.
          1-La 18ani, cu un Opel Astra: Am lovit 3 Dacii 1310 si am intrat in sant. Viteza:100km/h. Am avut 3 fracturi si cateva taieturi de la geamuri
          2-La 22ani, cu un Mercedes Clasa-A: Am lovit un Fiat Croma, apoi am intrat intr-un semafor si apoi m-ai rasturnat. Am avut umarul stang dizlocat.
          3-La 28ani, cel mai grav, cu un Mercedes CL 65Amg, cu 190km/h, am scapat masina de sub control, am intrat intrun Porsche Carrrera GT si apoi sub un camion. Am avut 7 fracturi, si diverse rani. Au trebuit sa ma opereze la piciorul drept si la nas, am stat 2 luni in sptal si nu am putut juca fotbal 1 an jumate nu am mai putut juca fotbal.
          4-Anul trecut in august cand ma intorceam de la mare, am lovit un camion cu un Mercedes Clasa-B si m-am rasturnat in sant. Eram eu cu sotia mea si cu fiul meu. Eu am avut 2 fracturi, una la o coasta si alta la gat, sotia mea 4, una la nas (si daca tot a trebuit sa se opereze la nas si-a facut si o operatie estetica), alta la piciorul drept si doua la mana stanga, iar fiul meu a avut 2, una la spate si una la piciorul stang.
          5-La inceputul anului, pe zapada cu Mercedesu G55amg, am intrat in unu la semafor , dar nu a fost foarte indoit, k am dat intr-un VW Polo si nu avea ce sa se intample la Mercedes.
          6-Saptamana trecuta, vineri, cu Mercedesu Clasa-C, m-a lovit din lateral reapta un Cielo si eu am intrat intr-un taxi, Opel Vectra. Opelul are doar usa din spate stanga indoita, Cieloul s-a facut praf in fata, iar Mercedesu meu e foarte lovit in dreapta (au sarit si airbagurile laterale) si in fata putin cum am lovit Opelul. La Cielo si la mercedesu meu e dauna totala si imi iau alt Mercedes, un CLS si sotiei un CLC, fiindca SLK care l-a avut acum l-a gasit lovit in fata in parcare. Cand va aparea GLK voi vinde CLS-ul si imi voi lua un GLK.

Impresionanta colectie (de evenimente si masini).

Privind retrospectiv care crezi ca au fost sursele (cauzele) ale acestor accidente? Ca se repeta periodic vad ca... Cum te vad asiguratorii?

In ce ma priveste in 15 ani de soferie am avut 2 accidente. De fapt un incident si un accident. Ambele in 2003 cu aceeasi masina un Renault 19 Chamade pe care l-am avut 6 ani.

Incidentul a fost ca datorita unor amortizoare uzate pe care am omis sa la inlocuiesc la timp, masina a intrat in ruliu intr-o curba la coborarea unei pante, ESP nu exista, iar la manevrele mele de stapanire ale masinii am sters cu partea dreapta centura de tabla ce marginea drumul.
          Cauza: ignoranta mea de a circula cu amortizoare varza pe spate (culmea e ca cele de pe fata le schimbasem dar pe vremea aia se punea problema bugetului limitat in materie de intretinere).Deci asta a fost incidentul...

Accidentul, in decembrie 2003, in plin centrul Clujului, un autobuz de la regia de transport locala a binevoit a intra pe contrasens (pt ca avea o masina parcata pe sensul lui de mers) desi era f clar ca veneam pe banda mea. Rezultatul a fost ca masina mea a intrat putin sub autobuz...

Am vandut masina lovita, m-am luptat cu asiguratorul si am iesit la valoarea de piata a masinii.

Nu am avut nici macar o zgarietura deci m-am considerat pana la urma de 2 ori norocos, desi ghinionist.Cel care a cumparat de la mine masina si a reparat-o la exact un an de zile a avut un accident cu ea facand-o praf si a stat 3 saptamani in spital (cu coma).

De atunci nici un eveniment negativ, multumesc lui Dumnezeu.Conduceti cu grija, viata e numai una iar la volan e suficient sa gresesti o singura data.
          Last edited by Diesel; 07-02-2008, 20:30 PM.

Comment

Originally posted by Diesel View Post

Privind retrospectiv care crezi ca au fost sursele (cauzele) ale acestor accidente? Ca se repeta periodic vad ca... Cum te vad asiguratorii?
            Pai ultimul a fost din vina celui cu Cielo pentru ca a trecut pe rosu si avea si viteza. Majoritatea accidentelor mele au fost din cauz ca nu ma pot abtine sa nu apas acceleratia pana in podea. Asiguratorii cred ca sunt nebun.
            Last edited by doktor4carz; 07-02-2008, 22:45 PM.

Comment

Pai solutia in cazul tau e sa pui ceva intre podea si pedala de acceleratie...

Glumesc evident. La Mercedes ai limitator de viteza...

Comment

Tu sa fii sanatos...dar vezi ca ai copil,si nu e cazu sa`l omori si pe el
                Daca tot o arzi asa,fa`o cand esti singur...nu cand ai familia in masina...
                1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                Si o panarama de scuter

Comment

Vad ca din punct de vedere financiar iti permiti asa ca sugestia mea ar fi urmatoarea:

1.Apuca-te de o scoala profesionista de pilotaj sportiv...Titi Aur,OPEN 95,Mihai Leu si poate mai sunt...

2.Scoate-ti licenta de pilot de raliuri sau viteza in coasta...

3.Pregateste-ti o masina cu tot ce trebuie +costumatia adecvata pentru tine...

4.Descarca toata energia pe pedala de acceleratie in raliuri sau pe traseu montan.... si atunci cu totii vom fi in siguranta.

P.S. Sa stii ca toti pilotii de raliuri pe care am avut onoarea sa ii cunosc(si avem unul foarte titrat si aici pe forum) au o conduita foarte prudenta si preventiva pe drumurile publice.

In rest... DRUM BUN !

Comment

Tie iti trebuie un mertan mare (balena sau w 126) cu cel mai mare motor posibil. Atunci o sa fii fericit. Succes !
                    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

fanmercedes -

Daca (dupa cum tu singur ai spus) cauza accidentelor tale este faptul ca nu te poti abtine sa nu calci pedala de acceleratie pana la fund, iti spun un singur lucru: ESTI ....

De ce nu te duci undeva in pustiu daca vrei sa te sinucizi. De ce vrei sa omori si pe altii (sotie, copii si ceilalti pe care ii implici in accidente cu inconstienta de care dai dovada)?

Cand vad pe Magheru in Bucuresti seara dupa o anumita ora nebunii care merg cu viteza - nu ati vrea sa stiti ce este la gura mea. Dar cel mai prezent sentiment ce ma incearca in momentele alea este sa sar la gatul lor.

Intr-un cuvand, civilizat spus, esti inconstient. Sper sa nu ne vedem in trafic.

PS In urma cu 3 ani, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, impreuna cu sotia si doi copii au murit intr-un accident de circulatie. Un NEBUN care mergea cu viteza pe un drum national, a pierdut controlul masinii si a intrat frontal in masina condusa de Radu (asa il chema).

Din pacate pentru Radu si familia lui, au murit TOTI in acel accident. Din fericire a murit si nenorocitul ala care conducea ca un nebun.

Sunt soferi care conduc cu viteza si nu au in viata lor nici un accident.

As putea continua sa scriu dar cred ca nu ai intelege nimic din ce spun. Si ce este mai rau, in continuare vei incerca sa omori pe cineva cu inconstienta ta.

Tie, ar trebui sa ti se ia carnetul pe viata.

Scuze, celorlati implicati in aceasta discutie, pentru tonul vehement adoptat. Dar, dupa cum am spus mai sus, ma revolta genul asta de ,,oameni,,.

asfalttango, mezzo si Danny_BB au fost draguti si diplomati cand ti-au scris ceea ce ti-au scris. Din punctul meu de vedere NU ar trebui incurajati oameni ca tine. Sau aplaudati (in scris) pentru faptele lor de vite(z)ie. Nici macar nu ar trebui bagati in seama. Decat o data si bine.

Este ca si cand un pedofil ar intra pe un forum pe care se discuta probleme legate de copii, nastere, educatie, gradinita, etc si ar spune ca a violat de-a lungul vietii 5 copii. Si ca motivatie - ce sa-i fac daca imi plac copiii. Acelasi lucru si cu tine fanmercedes - ai intrat si ai spus, celor pe care ai putea sa ii omori intr-o zi cu inconstienta ta, ca ai facut x accidente pentru ca iti place sa calci pedala pana la fund. Si ai mai si pus fata aia zambitoare (ceea ce ma face sa cred ca nu realizezi ce tampenii faci).

Originally posted by Diesel View Post

Pai ultimul a fost din vina celui cu Cielo pentru ca a trecut pe rosu si avea si viteza. Majoritatea accidentelor mele au fost din cauz ca nu ma pot abtine sa nu apas acceleratia pana in podea. Asiguratorii cred ca sunt nebun.
                      NU NUMAI ASIGURATORII!!!!
                      Last edited by doktor4carz; 07-02-2008, 22:47 PM.
                      Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

1. A derapat unu in fata mea si a intrat pe contrasens si l-am pleznit bine - vina lui
                        2. Am dat cu spatele fara sa ma uit bine (nu aveam vizibilitate si am fost superficial) si i-am rupt unuia usa si aripa, cu masina lu taicamiu - mea culpa
                        3. Am intors fara sa ma asigur si a intrat un taxi in mine (m-a invartit aproape la 360 de grade) - vinovat eu 100%
                        4. Am derapat la predeal intr-o benzinarie si am indoit un golf nou nout
                        5. Am virat stanga si unu a intrat in depasire si l-am agatat - vinovat el
                        6. M-am lovit cu un cielo (el avariat bine, eu un semnal spart) - el vinovat, dar militia m-a scos pe mine, asta e viata.
                        Si cam asta e palmaresul meu
                        Astea au fost declarate, ca au mai fost marunte. unu in poarta la RAR a dat cu spatele si mi-a indoit masca si crapat un far, lovire oglinda in oglinda cu masina politiei (eu nimic, ei fara oglinda), crapat un semnal in bara unui tico si cred ca mai sunt care nu mi le amintesc acum, cele marunte nu am fost eu vinovat. Eu cand fac accident il fac sa se simta

Comment

I-mi vine greu sa cred..., dupa accidentul de la nr.3, ca mai ai curajul sa o calci, si mai ales ca s-a mai urcat sotia ta in masina cu tine la volan.
                          Genul asta de soferi ar fi unul din motivele pentru care eu prefer sa circul cu W140.

- In 1992, am tamponat o Lada 1500 a Poliziei din Ungaria, din vina lor, eu eram cu o Cobra la care s-a indoit aripa fata stanga, si s-a spart lampa de semnalizare. Nu a fost cazul sa ma despagubeasca, i-am lasat in amarul lor deoarece au fost domni ca nu au incercat sa o intoarca in favoarea lor, cu toate ca le-am indoit rau Lada.

- In iarna 1995-1996, tot in Ungaria, am fost tamponat de un autoturism de teren (Rusesc) al granicerilor Maghiari imediat dupa punctul Vamal Nadlac. Eu circulam cu un MB210 D (Microbus) pe drumul international cu prioritate, cand un "tovaras" granicer Maghiar a avut inspiratia sa iasa cu respectivul "Jeep" in sosea fara a se asigura, nu curatase geamurile laterale de ghiata, un fel de Kamikaze, aproape trecusem, dar ma nimerit, a intrat perpendicular in aripa spate dreapta. Cum pe jos era lunecos ma invartit ca pe titirez, noroc ca nu venea alt autoturism de pe nici un sens. Am fost despagubit avantajos de asigurarea granicerilor, in baza unui deviz antecalcul facut la reprezentanta Mercedes din Szeged (Ungaria). Cei de la asigurari mi-au dat 3 posibilitati; 1-Sa duc mashina la reparat la reprezentanta in Romania si ei vor plati devizul. 2-Sa repar mashina la reprezentanta Mercedes in Ungaria si ei vor plati devizul. 3-Sa-mi faca cei de la Mercedes din Ungaria un deviz antecalcul, si sa-mi dea in mana suma din deviz. Normal ca am ales baniiii. Baieti buni Ungurii astia.

- In 1995 am intrat cu o Cobra intr-un caine (dulau de cioban) care mi-a sarit in fata masinii sarind dintr-o tufa de pe margine pe un drum national, aveam viteza foarte mare, aprox 160 km/h, si am indoit Cobra rau de tot, Semnalizare stanga si far stanga, ochielar far, masca fata, capota motor, traversa capota, aripa stanga, radiator de racire.

- Prin 1997 iarna, pe sosea patinoar, mergeam la Herculane la un prieten, cu un Audi 100 (an '91), in masina sotia, si inca o familie. Dupa ce am iesit din satul Domasnea, intr-o curba, m-am trezit cu un TIR care derapase si venea din fata spre noi ca tavalugul cu lateralul, de-a curmezishul soselei. Am taiat-o scurt in dreapta, am reusit sa trec pintre pomi, si m-am oprit cu roata dreapta fata intr-un sant mare, avariile au fost minore, am incercat sa vad daca primesc ceva de la asigurare, dar nimic, mi-au spus ca ma despagubeau doar in cazul in care Tir-ul ma atingea. Morala, daca vreti bani de la asigurare nu va feriti din fata TIR-ului, pentru despagubiri de la asigurator, reflexele si instinctul de conservare trebuiesc uitate.

- Anul trecut in ziua plecarii in Turcia la mare, eram in fata la sevice si discutam cu mecanicul, cand vine o "capra" cu un BMW seria 5 penultimul model, folii negre pe geamuri, care incerca sa parchieze in fata serviceului. La manevra de parcare cred ca s-a speriat/panicat, a bagat mashina in marsharier si a apasat acceleratia la blana, intrand cu spatele de la BMW cat a putut in botul Balenei mele. In acel moment eu eram la aproximativ 8 m de masina, am crezut ca fac infart, trebuia sa plec in Turcia cu familia, nici n-am avut curajul sa ma apropii de mashina pentru a vedea pagubele. Mecanicul ma tot calma sa nu sar cu piciorele pe BMW-ul "caprei" sau sa nu-i sar in beregata la dobitoaca, explicandu-mi ca precis nu am patit nimic la Balena. Ne-am dus sa ne uitam, stupoare, aveam doar numarul indoit/zgariat, si clasica rama de plastic pentru numar sparta. In schimb la BMW bara spate sparta, si "capra" plangea ca o omoara sotu, iar eu o injuram ca pe porci, ma descarcam, satisfacut ca proasta si-a stricat BMW-ul, ca o omoara sotzul, si ca W140 este cu adevarat "cel mai tare din parcare".
                          Last edited by orca; 07-03-2008, 11:53 AM.
                          .. ________ ..
                          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                          (Oo\==/oO)
                          ..U...............U.
                          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Un singur accident am avut in 5 ani de condus, cand eram incepator, veneam intr-o seara tarziu acasa si n-am cedat prioritate. Eu conduceam o Lada 1200 Combi iar tipa o Dacia Nova. Nu am avut nici un fel de injuriu, nici eu si nici cei doi prieteni cu care eram in masina, dar de atunci conduc mereu preventiv.
                            In paralel, am o ura de nedescris fata de cei care conduc cu viteza excesiva pe sosele.

Comment

1. In vara anului 2007, am avut cel mai grav accident al meu, conduceam un mercedes w 201 190d si la o intersectie un incepator cu un opel nu a acordat prioritate, izbindu-ma in lateral... din coliziune ricosandu-ma pe celalalt sens de mers de unde m-a luat un autocar in plin. Cel mai mare noroc al meu a fost ca conduceam mercedes si aveam centura. Am stat 2 ore la spital sa imi puna mana in ghips, in rest nu aveam nimic, spre deosebire de masina care la exterior nu mai recunosteai ca e mercedes, dar interiorul intact. singurul ce a scapat a fost motorul care inca slujeste pe drumurile patriei.
                              2. In mai 2008, conduceam w 124 300 d si la o frana mai puternica a mea ... m-am trezit cu un toyota avensis lipit de spatele masinii, conducea o femeia si era de explicat... plus diferentza de calitate a franilor . Cam atat am de zis, sper sa nu mai am incidente !! Conduceti cu prudenta.
                              Bond....James Bond !!! => Benz... Mercedes-Benz !!!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF