Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cazul "Doktor4carz"

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Acelasi lucru l-am facut si eu aseara, dan12101983. Rezultatul a fost tragi-comic... . Se observa de la distanta mare ca individul e distrus. Mi-a placut comentariul: " Domnilor,va prezint "tzeparul" de la Bucuresti! Feriti-va de el,toti cei ce posedati MB-uri,poate intr-o buna zi va treziti fara bijuteriile voastre! ATENTIONARE FANI MERCEDES!",din clipul al doilea pus de tine. Raspunsul vine in purul stil periferic( frumos spus periferic, mai degraba "de canal"): "...pishamash pe toata ma-ta si pe natzia ma-tii de pushti cordit...parca vad ca te caut cind vin din Olanda si itzi scot aproximativ totzi dintzii din gura...crezi ca nu shtiu de unde sa te iau ? Incuie usha noaptea,, te-ai pus cu dracu..."
    Si totusi... observ cu uimire ca mai sunt in continuare persoane inselate.
    @dan12101983 "Cum naiba sa ai incredere intr-unul pe care l-ai cunoscut pe forum.." Sunt, aici pe forum persoane in care poti avea incredere si care merita tot respectul!
    Toate cele bune!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Wow ce periculos e omu' ))

Comment

Scuze. Nu este de loc periculos. Doar noi, cei pacaliti - si altii - suntem tampiti/pacaliti.

Comment

Mda...eram ironic...totusi,el se afla si in spatele site-ului mercedes********.ro[/url] ???

Comment

Pe banii unor tampiti ca mine care am sperat sa facem o ceva mai mult pentru pasionatii MB.

Comment

Cititi postarea 11 si 13 fata de patania unui alt coleg cu un alt hot de masini.Ce sa mai zic, domn doctor e o 'bagaboanta' cu mii de fete.El spune ca nu e bine sa fi pacalit si tocmai el inseala lumea.http://www.clubmercedes.ro/w140-bale...gila-t501.html

Comment

Originally posted by gmihai24 View Post
                Cititi postarea 11 si 13 fata de patania unui alt coleg cu un alt hot de masini.Ce sa mai zic, domn doctor e o 'bagaboanta' cu mii de fete.El spune ca nu e bine sa fi pacalit si tocmai el inseala lumea.http://www.clubmercedes.ro/w140-bale...gila-t501.html
                Aici ai pus punctul pe i!
                Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                W123 280CE
                W126 500SEC
                W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Originally posted by epurare_coco View Post
                  Pe banii unor tampiti ca mine care am sperat sa facem o ceva mai mult pentru pasionatii MB.
                  Va meritati soarta nea Coco!

Nu ati comandat nici un produs de pe forumul nostru(tricou,suport de numere...etc) dar lu' mizerabilul ala i-ati dat 100 de lei.

Originally posted by LauLaur View Post
                  Incuie usha noaptea,, te-ai pus cu dracu...[/B]"
                  Eu tin usa deschisa si tot nu apare boschetaru'.Si eu am primit amenintari de genul acesta. ))))

P.S. Poate va intrebati de ce sunt banati cativa useri ai forumului.{Dr.G,cocolinoburtosu,bonard...lista de sclavi poate continua).

EU i-am banat.

Aici pe forum intrau zilnic,le picau mucii,nu scriau nimica si dincolo(pe WC-ul ala de blog) ne faceau/fac in tot felul.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Probabil ca era momentul sa afle si noii useri cu ce se serveste dok-ul, devenise un fel de legenda nescrisa si de nediscutat pe aici. E mai bine sa arunci kkt-ul in strada decat sa-l ascunzi sub pres.
                    Last edited by mircea600sel; 10-17-2012, 22:12 PM. Reason: Mi-am permis sa modific porecla cioarei.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Originally posted by dan12101983 View Post
                      Mai delectati-va un pic!Din ciclul :dau o limba,dar imi fac motoru!
                      http://www.youtube.com/watch?v=drU1p4Mbc6Y&feature=plcp
                      Cam ce ar vrea sa insemne? dau o limba,darimi fac motorul??

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post

Nu ati comandat nici un produs de pe forumul nostru(tricou,suport de numere...etc) dar lu' mizerabilul ala i-ati dat 100 de lei.

Eu tin usa deschisa si tot nu apare boschetaru'.Si eu am primit amenintari de genul acesta. ))))

P.S. Poate va intrebati de ce sunt banati cativa useri ai forumului.{Dr.G,cocolinoburtosu,bonard...lista de sclavi poate continua).

EU i-am banat.

Aici pe forum intrau zilnic,le picau mucii,nu scriau nimica si dincolo(pe WC-ul ala de blog) ne faceau/fac in tot felul.
                        Saracu Doktor4carz a ajuns sa-si ascunda masinile de mine si de tovarasul ValikWild. Ia-am bagat putin mortu in casa.

Comment

Originally posted by borcanu2006 View Post
                          Cam ce ar vrea sa insemne? dau o limba,darimi fac motorul??
                          Din cate imi aduc aminte acum vreo doi ani cand eu si Valikwild ne-am certat cu domnul Doktor4carz cu C-eu dumneavoastra 2.2 au venit sclavii lu Doctoru de au ridicat mainile din Popesti-Leordeni de la Vali.

Comment

Exact...trebuie lovit unde-l doare...ce masini are (dat foc,distruse,zgariate),service-ul unde se invarte (trimis cateva controale sau niste baieti sa reamenajeze etc)

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post

Greu de inteles de ce nu comand de aici cand ramai cu un singur salariu de 2000, 3 persoane, doua bolnave si un semi-handicapat fizic cu medicamente lunare de 450 si un copil in anul 4 la facultate. Operatia viitoare pentru mine ar fi cam 5000 de euroi. 2 MB c180 SH. Asa ca stau bland. Oi muri, asta este.
                              Nu am dat atunci 100 ci 60. Pe anul asta voia 100 si cat o insemna 2% la anul. Ca nu oi fi tampit sa marsez cu cineva de 45 de ani care este tot timpul cu aia calului in gura. A omului este insuficienta.
                              De remarcat ca de dimineata am primit mesaj de excludere de acolo unde nu mai fusesem oricum de vreo trei luni. Cica eram primul.
                              Sa citesc ce? Am alta meserie.
                              Nu sunt zootehnist.

Comment

Originally posted by Vlpre View Post
                                Din cate imi aduc aminte acum vreo doi ani cand eu si Valikwild ne-am certat cu domnul Doktor4carz cu C-eu dumneavoastra 2.2 au venit sclavii lu Doctoru de au ridicat mainile din Popesti-Leordeni de la Vali.
                                Si ma rog de ce ma amestecati pe mine in mocila dumneavoastra.....

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF