Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cazul "Doktor4carz"

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cazul "Doktor4carz"

Dragi colegi,
    Deschid acest topic pentru a ajuta la solutionarea cauzei ce face obiectul dosarului penal nr. 10219/325/2012, aflat pe rolul Judecatoriei Timisoara, si care il priveste pe inculpatul Stefan Alexandru.
    Poate va mai amintiti de fostul nostrum coleg Stefan Alexandru alias “Doctoru’ “ si “Doktor4carz”. Pentru cei noi, sau pentru cei care l-au uitat va amintesc ca acesta, prin diverse siretlicuri si inselaciuni a pagubit numerosi useri. Eu sunt unul dintre ei. Pe scurt, dupa ce mi-a castigat increderea , i-am trimis o suma de bani pentru a-mi cumpara o masina, pe care urma sa mi-o predea la Sighisoara in august 2010. Acesta a cumparat masina insa a auitat sa mi-o mai aduca. Asa se face ca azi este judecat pentru savarsirea faptei prevazute de art. 213 Cod Penal, abuzul de incredere. Stadiul procesual il puteti vedea aici: http://portal.just.ro/InstantaDosar....AwMDAxNjY2MTk*.

Apreciez ca in cauza ar fi util sa se cunoasca mai multe astfel de inselaciuni infaptuite de Stefan Alexandru. Din acest motiv am sa va rog pe toti cei pagubiti (care inca mai activati pe forum) sa descrieti paguba si modul in care ati fost inselati. Va rog sa fiti sintetici sa sa scrieti strict la obiect. Mai mult va rog sa faceti referire la numele faptuitorului nu doar la porecle. Pentru a nu plictisi lectorii (cei care conteaza si de decizia carora atarna dreptatea) acestui topic va rog sa nu interveniti cu povesti conexe.
    Nu uitati ca de modul in care va implicati depinde preventia. Putem preveni ca acest element viclean si periculos , cu conduita infractionala, sa mai savarseasca astfel de fapte .
    Va multumesc!
    http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Am si eu o intrebare, daca se poate.Cum ai trimis banii?Adica daca ai ceva la mana gen virament bancar prin care se precizeaza pentru ce anume sau virat banii?Intreb asta pentru ca am vazut ca sa lungit procesul o gramada si tu tot pagubit ai ramas.

Comment

Da-i incolo de bani...trebuia sa ii rupi picioarele si gata!!! de fapt si banii conteaza... ii rupeai picioarele la luna pana iti dadea banii

Comment

Originally posted by ediskan89 View Post
        Da-i incolo de bani...trebuia sa ii rupi picioarele si gata!!! de fapt si banii conteaza... ii rupeai picioarele la luna pana iti dadea banii
        )))Cum sa-i rupi picioarele?Am inteles ca pe langa handicapul mintal are si unul fizic.Nu poti sa-l lovesti ca are 30kg cu haine ude.

Asa isi merita soarta toti cei ce au avut incredere in "porumbelul" (sa nu zic cioara) asta.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Aaa...deci au luat-o altii inainte )

Comment

Pagubit

Originally posted by Demiurgos View Post
            Dragi colegi,
            Deschid acest topic pentru a ajuta la solutionarea cauzei ce face obiectul dosarului penal nr. 10219/325/2012, aflat pe rolul Judecatoriei Timisoara, si care il priveste pe inculpatul Stefan Alexandru.
            Poate va mai amintiti de fostul nostrum coleg Stefan Alexandru alias “Doctoru’ “ si “Doktor4carz”. Pentru cei noi, sau pentru cei care l-au uitat va amintesc ca acesta, prin diverse siretlicuri si inselaciuni a pagubit numerosi useri. Eu sunt unul dintre ei. Pe scurt, dupa ce mi-a castigat increderea , i-am trimis o suma de bani pentru a-mi cumpara o masina, pe care urma sa mi-o predea la Sighisoara in august 2010. Acesta a cumparat masina insa a auitat sa mi-o mai aduca. Asa se face ca azi este judecat pentru savarsirea faptei prevazute de art. 213 Cod Penal, abuzul de incredere. Stadiul procesual il puteti vedea aici: http://portal.just.ro/InstantaDosar....AwMDAxNjY2MTk*.

Apreciez ca in cauza ar fi util sa se cunoasca mai multe astfel de inselaciuni infaptuite de Stefan Alexandru. Din acest motiv am sa va rog pe toti cei pagubiti (care inca mai activati pe forum) sa descrieti paguba si modul in care ati fost inselati. Va rog sa fiti sintetici sa sa scrieti strict la obiect. Mai mult va rog sa faceti referire la numele faptuitorului nu doar la porecle. Pentru a nu plictisi lectorii (cei care conteaza si de decizia carora atarna dreptatea) acestui topic va rog sa nu interveniti cu povesti conexe.
            Nu uitati ca de modul in care va implicati depinde preventia. Putem preveni ca acest element viclean si periculos , cu conduita infractionala, sa mai savarseasca astfel de fapte .
            Va multumesc!
            Si pe mine m-a pacalit acest individ furandu-mi o masina mai exact cobra portocalie de gl care tocmai o cumparasem de la Corina bineinteles tot prin combinatiile acestui TZEPAR fara scrupule. Pe atunci eram cei mai buni prieteni. Ca sa nu mai zic si de 124 albastru B22SVN cu care m-a pacalit ca pe aia micii da ma rog asta e alta poveste. Am actele de la 116 albastru pe care acest individ l-a luat de la Sile, acelea mi le-a lasat cand i-am dat cobra portocalie. Oricum e mult de vorbit pe aceasta tema. Nu stiu cate se pot rezolva in instanta. Nu stiu daca mai merita sa imi fac nervi pe seama acestui individ lipsit de caracter. Si asa am vazut ca pe forumul lui ne cam ia peste picior pe noi cei de aici inclusiv pe admini si pe moderatori. Asta e. De la un om nebun nu ai ce sa ceri. Oricum este un ratat si va fi un ratat tot restul vietii care va face umbra pamantului degeaba.

Comment

De nespalatu' asta este vorba?

Originally posted by Vlpre View Post
              Si asa am vazut ca pe forumul lui ne cam ia peste picior pe noi cei de aici inclusiv pe admini si pe moderatori. Asta e. De la un om nebun nu ai ce sa ceri.
              Cine nu ne inghite sa ne SUGA!

Topicul se va face sticky!
              Attached Files

sigpic

Comment

Originally posted by Vlpre View Post
                Si asa am vazut ca pe forumul lui ne cam ia peste picior pe noi cei de aici inclusiv pe admini si pe moderatori.

Stai linisit...inca sunt multi care au fost luati peste picior...odata l-am intrebat daca el nu respecta regulamentul atunci ce exemplu de comportament da membrilor...la scurt timp a venit si raspunsul..."in casa mea fac ce vreau".
                Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                W123 280CE
                W126 500SEC
                W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Felicitari pozarului, ce inseamna ma, sa surprinzi atmosfera si starea de spirit a imortalizatului, cu ambianta cu tot. Genial.
                  Last edited by Zeus; 10-14-2012, 15:23 PM.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                  Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Cel din poze e DOK? nu i-am vazut pana acuma chipul lui.
                    Interesant subiect in orice caz.
                    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by Jacob View Post
                      Cel din poze e DOK? nu i-am vazut pana acuma chipul lui.
                      Interesant subiect in orice caz.
                      Da,ala e. ) Rrom de origine.

P.S. E bolnav mintal saracu'
                      Attached Files

sigpic

Comment

De lam vedea in sapte saci reclama pt pedigree.

Comment

Nu l-am cunoscut si nici nu vreau sa am de-a face cu asemenea "personaje".
                          Daca ma uit bine in fotografii, la cum arata.... nu ma mira comportamentul. Oricum, fiecare primim dupa fapta si rasplata, iar ce facem , bine sau rau , mai devreme sau mai tarziu se intoarce inzecit.

P.S. In ultima poza pusa de Mircea parca-i ud pe pantaloni?!?!
                          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Pacat... Profesional era bun, cel putin la modelele pana la w 210, stia multe si mi-am dat seama de asta dupa ce am fost vorbit o data la telefon in urma cu vreo 5 ani. Sincer nu m-am gandit ca a fost capabil de asa ceva... Imi pare rau pentru el, ca e in stare de asa ceva, ar fi putut face mult bine si bani cu cunostintele lui, nu sa isi bata joc, repet, pacat!

Comment

Vorba aia, aparențele înșeală.
                              Măcar de și-ar fi folosit cunoștințele în alte scopuri decât cele prezentate mai sus.
                              Mie nu-mi pare rău de astfel de personaje...trebuie pedepsite ca atare.
                              " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
                              Regulament forum.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF