Acelasi lucru l-am facut si eu aseara, dan12101983. Rezultatul a fost tragi-comic... . Se observa de la distanta mare ca individul e distrus. Mi-a placut comentariul: " Domnilor,va prezint "tzeparul" de la Bucuresti! Feriti-va de el,toti cei ce posedati MB-uri,poate intr-o buna zi va treziti fara bijuteriile voastre! ATENTIONARE FANI MERCEDES!",din clipul al doilea pus de tine. Raspunsul vine in purul stil periferic( frumos spus periferic, mai degraba "de canal"): "...pishamash pe toata ma-ta si pe natzia ma-tii de pushti cordit...parca vad ca te caut cind vin din Olanda si itzi scot aproximativ totzi dintzii din gura...crezi ca nu shtiu de unde sa te iau ? Incuie usha noaptea,, te-ai pus cu dracu..."
Si totusi... observ cu uimire ca mai sunt in continuare persoane inselate.
@dan12101983 "Cum naiba sa ai incredere intr-unul pe care l-ai cunoscut pe forum.." Sunt, aici pe forum persoane in care poti avea incredere si care merita tot respectul!
Toate cele bune!
Si totusi... observ cu uimire ca mai sunt in continuare persoane inselate.
@dan12101983 "Cum naiba sa ai incredere intr-unul pe care l-ai cunoscut pe forum.." Sunt, aici pe forum persoane in care poti avea incredere si care merita tot respectul!
Toate cele bune!
Comment