Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cazul "Doktor4carz"

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by LauLaur View Post
    P.S. In ultima poza pusa de Mircea parca-i ud pe pantaloni?!?!
    V-am spus ca e bolnav mintal,nu m-ati crezut.E boschetar,"saracu".

Originally posted by Tyler View Post
    Mie nu-mi pare rău de astfel de personaje...trebuie pedepsite ca atare.
    Eu zic ca are dunga rosie in buletin.Vai de parintii aia care l-au crescut.Cat au de tras cu mizerabilul asta.Dar de fapt si ai lui sunt rromi.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Am ramas perplex!Sunt de ceva timp pe forum si nu intelegeam de ce personajul e bannat tot timpul..Incredibil!Am citit posturile voastre de cateva ori si nu-mi vine sa cred ca unul care castigase,oarecum,increderea noastra e in stare de asa ceva!Pacat...
      W124 E220 din 95

Comment

Nu stiu cati dintre voi stiu treaba asta, dar tipul asta vrea sa faca asociatia Mercedes in Romania.
        Ce parere aveti?
        Unii dintre noi si eu ma numar printre ei am si contribuit cu cate 100 RON pentru treaba asta ca sa fim membrii fondatori.
        Asta e, altii au patit si mai rau.
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Aaa...despre asta e vorba??? ca si in Constanta am auzit de ceva,cu asociatia proprietarilor de Mercedes...Tot asta e in spatele asociatiei? mi s-a pronuntat nick name ul lui...oricum,de la mine bani nu pupa!!! pentru ce sa ii dau? stau bine si in buzunarul meu Si in plus nu am nevoie de asociatie,usor usor sunt tras spre Tiriac auto.

Comment

Asociatia Mercedes...

Originally posted by Jacob View Post
            Nu stiu cati dintre voi stiu treaba asta, dar tipul asta vrea sa faca asociatia Mercedes in Romania.
            Ce parere aveti?
            Unii dintre noi si eu ma numar printre ei am si contribuit cu cate 100 RON pentru treaba asta ca sa fim membrii fondatori.
            Asta e, altii au patit si mai rau.
            Eu l-as intreba pe acest individ cand mi-ar face invitatia sa ma inscriu cate mercedes functionale are? Va raspund eu ...NICIUNUL... Eu si fratele meu Andrei l-am cunoscut foarte bine pe acest individ ba chiar venea la noi ca la el acasa si il cunoastem foarte bine. As avea multe de povestit pe seama acestui individ dar ma rezum la a spune doar atat omul incearca sa imprieteneasca cu cei din jur iar in momentul in care va beneficia de increderea lor "ataca". Asa ca fiti atenti ca incearca prin orice mijloace sa castige cat mai multi "adepti".

Comment

Cu asta as face o vanatoare umana, dar din aia sadica cu arcul, f@$#l in gura cu nilionul lui cu tot si cu asociatia lui nonprofit de onanist imputit.Si ce mm beneficii ai de banii de inscriere, oua si carnati?Ma opresc aici ca deja ma apucat damblaua.
              Last edited by mircea600sel; 10-16-2012, 00:38 AM.

Comment

Super tare."Bravo".

Ce parere aveti?
                Tocmai ce ai pierdut 100 de lei.

Chiar nu va inteleg.Cum poate sa va prosteasca imputitu' ala?Rromu' e un papagal si jumatate...Chiar nu v-ati dat seama ca e zmeu in fata tastaturii?Eu il astept la Timisoara de vreo 3-4 ani si nu mai apare.In fata compului zici ca e Van Damme+Arnold la un loc si cand colo abia se misca cacanaru'.

P.S. Eu inca il mai astept...sau poate ii fac eu o vizita.(si poate nu ajunge BGS-u asa de repede)

sigpic

Comment

Ultima cioaca a asociatiei betivilor cu mercedesa de la anul se va materializa (sau nu). A indemnat cu incredere iubitorii de troace sa redirectioneze 2% din impozitul pe salarii in contul asociatiei. Si ar face-o cu ochii inchisi, numai ca nu prea au salarii... Deh.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                  Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Uitati-va aici ce mesaj am primit de la dansul in privinta ca am spus adevarul aici pe forumul nostru:

"11:35 PM 10/15 Dacă tot te-ai apucat să mănânci căcat, măcar îl mâncai documentat.
                    11:37 PM 10/15 Nu este nici un fel de problemă...asociaţia s-a făcut şi pe banii ăia ai tăi, însă membru de aici înainte nu vei mai fi nici dacă crăp eu.
                    11:38 PM 10/15 Ai fost primul am, ajunge....în secunda când ai fost curvă şi ai început să mănânci căcat, ţi-ai tăiat chifteaua.
                    11:38 PM 10/15 Stai acolo cu rataţii...
                    12:41 AM 10/16 Asociaţia asta de mi-a mâncat ficaţii mai bine de un an poate şi fără unii sau alţii
                    12:42 AM 10/16 Iar eu mai scap de o curvă proastă din lista mea de contacte...ai ignore.
                    12:44 AM 10/16 Plus contul şters de pe site-ul asociaţiei. "

Ma abtin de la comentarii ulterioare din partea mea.
                    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                      Tocmai ce ai pierdut 100 de lei.
                      Ti-am spus ieri seara ca asta se va intampla.

Originally posted by Zeus View Post
                      Ultima cioaca a asociatiei betivilor cu mercedesa de la anul se va materializa (sau nu). A indemnat cu incredere iubitorii de troace sa redirectioneze 2% din impozitul pe salarii in contul asociatiei. Si ar face-o cu ochii inchisi, numai ca nu prea au salarii... Deh.
                      )))Asta e cea mai tare pe ziua de azi.Precis ii prosteste boschetarul pe cativa.

11:37 PM 10/15 Nu este nici un fel de problemă...asociaţia s-a făcut şi pe banii ăia ai tăi, însă membru de aici înainte nu vei mai fi nici dacă crăp eu.
                      12:44 AM 10/16 Plus contul şters de pe site-ul asociaţiei. "
                      Tiganul tot tigan ramane.Ce bine ca ai postat astea sa-si dea seama si lumea ce fel de "om" este.

sigpic

Comment

Mah da are tupeu papagalul in a face bani.Eu nu inteleg cum de reuseste sa ramana in viata dupa atata timp de pagubit lumea.

Comment

Sunt unul din cei "prostiti" de boschetar. Cu numele Tako.
                          Istorie.
                          Activand pe mai multe forumuri unde exista si comisii/grupuri de analiza intru respecare, am crezut ca si aici se poate respecta regulamentul.
                          Evident, am fost banat. Nu este prima experienta.
                          Am propus si o activitate de specializare a simplilor membri printr-o asociere cu ceva firme care detin poligoane, scoli de soferi.
                          Nu am prea dat atentie unor postari "mai deplasate lingvistic".
                          Cand s-a anuntat constituirea ?Asociatiei?, am marsat. Dupa un an am primit un e-mail cu o pagina de !habar n-am ce!.
                          Stiind ca reprezentantele MB din Romania nu au nici o legatura cu marca din Germania, nu am ramas surprins ca se amana o legatura.
                          Apoi s-a deschis nazbatia aia din garaj cu fel de fel promisiuni.
                          Am realizat ca-i trebuiau bani de divort, casa si masina noua.
                          Daca nu aveam accidentul si nu stateam cu ghips trei luni + 2 + 1 cu pauze de 2 luni, nu aveam timp sa mai citesc.
                          De cand s-a deschis "garajul" am ramas stupefiat. Pe banii celor cotizanti de buna credinta, s-a facut rost de blogul ala.
                          In loc de asociatie aveam un garaj cu bagamiasi... .
                          DACA se va efectua o plangere penala (ca avem acte - altfel nu se poate - gmihai iar se baga in fundul calului), nu ar fi rau sa aflam o bucata de adevar. Daca s-a pozat cu base, pa si la revedere.

Comment

Intram pe forumul asta si inainte sa fiu membru si uneori citeam ce posta si individul asta. Cunostinte de mecanica are, dar degeaba ca e ,,branza buna in burduf de caine''. Limbajul folosit de el era cu mult sub limita minima de bun simt si se pare ca la fel sta si la capitolul caracter, dar asta se vede si dupa mutra de infractor dement. Spunea un coleg, ca vrea sa-l vada in sacii cu hrana ptr. caini, traba lor dar eu asa ceva nu dau la Rott-ul meu, ca-l otravesc!
                            On topic: daca exista dovezi si martori si nu a trecut prea mult timp ( ca sa se prescrie fapta ) se poate actiona in instanta, ptr. a fi macar pedepsit, ca de recuperat banii, slabe sanse. O alta solutie ar fi ,,legea talionului'' si sincer asta ar da o satisfactie mai mare pagubitilor. Cunosc un caz asemanator, din lumea moto, in care un ,,tepar'' din asta, a ajuns rau de tot in urma unei misiuni de pedeapsa.

Comment

Intr-adevar,omul a jignit pe multa lume pe forum.Eu,fiind unul dintre cei multi!Nu m-am deranjat argumentand pentru propriul sine ca "de,asta e el!"Mie imi pare rau de toti pe care i-a pagubit,dar nu prea inteleg cum a facut asta!Cum naiba sa ai incredere intr-unul pe care l-ai cunoscut pe forum..Vorba unora,eu de-abia am incredere in mine,ce sa mai zic de ceilalti..Dar pe de alta parte,poate a reusit sa castige respectul si prietenia celor pagubiti,si atunci ar fi de inteles!M-am distrat copios,cautand pe Youtube "doktor4cars"...mai ales cand am vazut videoclipul cu W108-ul!

etc...
                              W124 E220 din 95

Comment

Mai delectati-va un pic!Din ciclul :dau o limba,dar imi fac motoru!
                                W124 E220 din 95

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF