Sa admitem ca :
- Dai declaratzie falsa, cum ca ai pierdut talonul.
- Dai declaratzie falsa, cum ca ai pierdut CIV-ul.
- Dai declaratzie falsa, cum ca ai pierdut ambele numere de inmatriculare.
- Gaseshti om sa-ti faca la RAR carte (CIV) nou fara mashina si fara ITP.
Toate cele de mai sus pe langa declaratii false, costa timp si bani.
Dupa ce ai toate acestea cum radiezi mashina ?, cu contract de vanzare-cumparare nu se poate radia de la politzie, fiindca nu mai exista radiere, doar radiere consecutiv cu transcrierea pe noul proprietar. Daca o radiezi la cerere cum ca o tzii garata in curte, nu te potzi scadea de la impozit, deoarece tu platesti oricum fiindca o detzii. Singura modalitate pentru a te scadea si de la impozit este daca o radiezi cum ca ai predat-o la fier vechi, si aduci hartie de la REMAT. Asta inseamna ca pe langa toate celelalte mai trebuie sa rezolvi si hartia de la REMAT, altzi bani, alta distractzie.
Eu cred ca e mult mai simplu cu hartie de la instantza.
- Dai declaratzie falsa, cum ca ai pierdut talonul.
- Dai declaratzie falsa, cum ca ai pierdut CIV-ul.
- Dai declaratzie falsa, cum ca ai pierdut ambele numere de inmatriculare.
- Gaseshti om sa-ti faca la RAR carte (CIV) nou fara mashina si fara ITP.
Toate cele de mai sus pe langa declaratii false, costa timp si bani.
Dupa ce ai toate acestea cum radiezi mashina ?, cu contract de vanzare-cumparare nu se poate radia de la politzie, fiindca nu mai exista radiere, doar radiere consecutiv cu transcrierea pe noul proprietar. Daca o radiezi la cerere cum ca o tzii garata in curte, nu te potzi scadea de la impozit, deoarece tu platesti oricum fiindca o detzii. Singura modalitate pentru a te scadea si de la impozit este daca o radiezi cum ca ai predat-o la fier vechi, si aduci hartie de la REMAT. Asta inseamna ca pe langa toate celelalte mai trebuie sa rezolvi si hartia de la REMAT, altzi bani, alta distractzie.
Eu cred ca e mult mai simplu cu hartie de la instantza.
Comment