If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Am o problema!!! . . .
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
Treaba sta in felul urmator, am vandut acu 2 ani prima mea masina, o dacie veche, iar acuma nu mai reusesc sa dau de proprietar, de fapt in 2 ani masina a schimbat 4 proprietari pe care ii stiu, de al cincilea nu pot sa dau, ideea e ca masina e pe numele tatalui meu si vreau sa o elimin de la impozit sau s-o sterg din circulatie pur si simplu!!!!
N-am cartea masinii!
Din cate stiu , doar o hotarare judecatoreasca i-ti permite radierea masinii din circulatie. Mergi la politie si cere detalii cum poti rezolva problema .
Eu ma gandeam la o faza cu mish-mash ceva, ideea e ca mi-a promis omu ca face actele, m-am tot rugat de el si nesimtirea crasa isi spune cuvantul pai de ce sa platesc io impozit la o masina care nu este la mine?! asta pe langa ca am dat-o pe o bere!!!
Treaba sta in felul urmator, am vandut acu 2 ani prima mea masina, o dacie veche, iar acuma nu mai reusesc sa dau de proprietar, de fapt in 2 ani masina a schimbat 4 proprietari pe care ii stiu, de al cincilea nu pot sa dau, ideea e ca masina e pe numele tatalui meu si vreau sa o elimin de la impozit sau s-o sterg din circulatie pur si simplu!!!!
N-am cartea masinii!
Salut
In aceasi situatie am fost si eu. Am vorbit cu un avocat (prieten de familie) si l-am dat in judecata pe primul caruia i-am vandut-o. Norocul era ca il cunosteam foarte bine, (motiv pt care i-am dat si actele), stiam si adresa si tot despre el. Procesul a durat din noiembrie anul trecut pana ieri, si mai dureaza o luna pana se va da hotararea, dar a fost amanat de vreo 3-4 ori de catre ala: nu are avocat, a racit avocatul, nu are martor, etc...
Eu am trimis adrese scrise la toate sectile de politie pe unde am aflat eu de masina, incepand cu: Pucioasa, Gaiesti, Targoviste, Campina, Pitesti, si intr-un final si la Bucuresti. Toti au acelasi raspuns: "adresati-va instantei de judecata". Politia te poate ajuta, numai daca prinde masina in cauza in trafic, astfel ii retine numerele, eventual talonul, dar dupa cum sti ei au alte preocupari...
Daca vrei te tin la curent, eventual niste sfaturi...oricand.
Daca te duci la politie si declari cartea si talonul pierdute, le faci din nou si apoi o radiezi nu merge? Numerele le declari de asemenea ... pierdute odata cu masina.
Daca te duci la politie si declari cartea si talonul pierdute, le faci din nou si apoi o radiezi nu merge? Numerele le declari de asemenea ... pierdute odata cu masina.
Te pot eu ajuta sa radiezi masina de la financiar.Daca mai ai o copie dupa carte o facem luni la prima ora,daca nu spunemi la ce sector este inregistrata masina,sa vad pe cine cunosc pe acolo.Ideea este ca copie dupa carte exista la circa,trebuie sa cunoastem pe cineva sa o luam si noi.Pe urma o radiem
Ce treaba misto.Si cand ma gandesc ca masina mea nu am putut-o vinde din cauza ca potentialului cumparator i-a fost frica ca NU va putea sa o radieze de pe numele actualului proprietar din carte,si majoritatea care vor sa cumpere masina ma intreaba daca masina se poate radia pt ca le e frica ca nu cumva actualul proprietar sa aiba placeri perverse de a tine in continuare pe numele lui o masina care ii va aduce facturi de plata,amenzi,puncte de penalizare.
Te pot eu ajuta sa radiezi masina de la financiar.Daca mai ai o copie dupa carte o facem luni la prima ora,daca nu spunemi la ce sector este inregistrata masina,sa vad pe cine cunosc pe acolo.Ideea este ca copie dupa carte exista la circa,trebuie sa cunoastem pe cineva sa o luam si noi.Pe urma o radiem
Cartea n=o am kolegu, sa caut o copie poate gasesc!!! Merciic!!!
Cartea n=o am kolegu, sa caut o copie poate gasesc!!! Merciic!!!
declara pierdute talonul si cartea masinii - la Monitorul oficial si scoate-ti duplicat dupa ele...
Cazul meu: acu ceva luni in urma am dat o masina (la schimb) unuia din baia mare cu rugamintea sa imi trimita certificat radiere de la financiar de la el in max 2 zile plus o diferenta de bani (pe care nu o avea la el in momentul cand ne am vazut sa facem schimbul). Asa..... el a inceput sa nu mai fie de gasit ... cand dadeam de el se dadea lovit.... ca a pierdut actele, ca i le-a furat din masina... si iaca problema ... Am inceput sa dau din coate si am aflat ca pot (legal) sa declar actele masinii pierdute (talon si carte) si ca pot sa imi fac altele. Acu eu nu mai tin minte exact tot traseul dar in primul rand trebe s amergi la Monitorul Oficial... Eu iti dau nr de tel al unui tip care are un birou de inmatriculari pe la Udriste si care, te poate ajuta cu un sfat in primul rand. Uite: 0722.58.18.47 Gigi il cheama. Si iti mai dau un nr de tel al unei doamne de la acte auto (alea multe din parcarea de la Udriste) 0723.62.98.11 Geanina. Sper sa reusesti sa rezolvi repede problema ... De rezolvat o sa mearga dar drumurile... cacapipi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment