Originally posted by tic70
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out). See less
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out). See less
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less
Starea Drumurilor
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.
W126 280SE
W123 280CE
W126 500SEC
W220 500L
'Mercedes Benz...The Best or Nothing'
-
Stie cineva care e situatia drumului in zona Arieseni (Stei-Turda) ?
Am de cand sa fac o excursie in zona si nu am chef de surprize...W123 280E Blue Green Metallic
W126 280SE Champagne Metallic
W126 280SE Black Blue Metallic
W126 300SE Anthracite Grey Metallic
W126 500SE Nautical Blue Metallic
W126 500SE Midnight Dark Blue
W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic
Comment
-
Originally posted by dan500se View PostStie cineva care e situatia drumului in zona Arieseni (Stei-Turda) ?
Am de cand sa fac o excursie in zona si nu am chef de surprize...
De la Lunca la Stei este bun . L-au tot asfaltat si aranjat in ultimii ani. (mai ales zona de la Albac la partia de la Arieseni)
Nu stiu cum mai este de la Turda la Lunca , dar nu are cum sa fie prea rau.
Iar de la Stei la Felix/Oradea era praf ...
Acolo imi petrec eu verilePasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Multumesc de info! Am noroc ca eu nu o iau spre Oradea...W123 280E Blue Green Metallic
Comment
-
Originally posted by dan500se View PostMultumesc de info! Am noroc ca eu nu o iau spre Oradea...
Si nici pe Varfurile nu se prezenta prea bine , dar nah ... drumuri romanesti))))
Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Salutare! Sambata seara as vrea sa plec in concediu pe litoralul Romanesc impreuna cu familia,si un stiu pe ce traseu sa merg.Voi ce imi recomandati ,pe valea Oltului sau prin Brasov.Va intreb pe voi ca poate sunteti mai cu experienta decat mine.Tot daca binevoiti sa imi dati niste sfaturi as fi interesat daca se lucreaza la drumuri pe traseele pomenite de mine.Plecarea se face Sambata seara pe la ora 19 din Cluj-Napoca.Va multumesc.CJ-20-AMN.
Comment
-
Salut,am fost acuma o luna pe Valea Oltului e acceptabil,dar la poduri etc,este rupt,daca nu esti atent,tare prost nimeresti,in schimb pe Brasov,e foarte bun.
De lucrat se lucreaza ceva pe la podurile dupa Valea Prahovei,dar nimic dificil.
Drumuri bune.
Comment
-
In ultimele cateva saptamani am facut cateva drumuri prin zona de V si SV a Romaniei. M-am gandit sa aduc informatii noi despre starea acestor drumuri.
AUTOSTRADA ARAD-TIMISOARA:-desi s-a deschis in urma cu circa o luna, inca este in lucru (mai ales pe portiunea de ocolire a Aradului, centura...). Este impropriu numit ARAD-TIMISOARA pentru ca nu ajunge pana in capitala Banatului, ci se opreste la 16 km, intr-un sat numit Giarmata. Spre deosebire de punctul de plecare din Arad, care coincide cu iesire din localitate prin DN 69 Arad-Timisoara, punctul de coborare din viitoarea autostrada (finalizata in 2050 ?) A1 (Nadlac-Bucuresti) spre Timisoara la o distanta apreciabila de acest oras. Practic faci mai mult timp de la Giarmata pana in Timisoara decat faci de la Arad pana la Giarmata iar drumul de legatura e unul foarte ingust si in acest moment destul de intens circulat. Cine stie povestea acestei autostrazi stie si de ce s-a ales aceasta varianta (de compromis).
De mentionat ca de la Arad pana la iesirea spre Timisoara de pe autostrada nu se poate cobora si nici macar intoarce (decat daca treci printre parapetii mediani inca nemontati, lucru riscant si extrem de periculos).
Anul acesta (2012) se preconizeaza sa se mai inaugureze fabuloasa lungime de 10 km de autostrada Timisoara-Lugoj (va dati seama ca nici acesta nu va ajunge pana la orasele mentionate...va fi continuarea la Arad-Timisoara si de la Lugoj o va lua spre Deva).
TIMISOARA-LUGOJ-CARANSEBES:-in sfarsit a fost finalizat in totalitate si acest sector de drum. Eu am fost numai pana dupa Caransebes dar banuiesc ca drumul e terminat pana la Orsova si Turnu-Severin. De asemenea am vazut ca sau dat in folosinta si centurile ocolitoare ale Lugojului si cea a Caransebesului (mai sunt unele finisaje de facut).
Atentie daca vreti sa o luati spre Hateg (Retezat) pe centura la Caransebes. Exista doar un indicator improvizat de lemn, infipt in pamant. De fapt e doar un tarus cu o scandura pe ea pe care scrie cu un spray sau marker fosforescent HATEG. Eu l-am ratat si am ajuns la Zervesti, Muntele Mic, mergand din obisnuinta... Drumul pe acolo e dezastru, plin de gropi, nu aveai ce ocoli si era si polei. Am facut cale intoarsa la Zervesti.
ARAD-ORADEA:-dupa o lunga perioada de reconstructie si aceasta portiune pare sa se finalizeze. E incomparabil mai bun decat a fost in ultimii ani. Probabil ca anul acesta va fi gata 100%. Nu am intampinat probleme pe acest traseu.
ORADEA-MARGHITA-ZALAU:-stare relativ buna...sau relativ proasta in functie de locatie. Totusi, se poate circula acceptabil dar cu o atentie sporita.
Mai am cateva trasee intermediare pentru cei care vor sa se abata de la drumurile principale mai ales pentru vizitarea unor zone turistice sau pentru a face scurtatura intre doua zone relativ indepartate.
LIPOVA-FAGET:-o varianta de a ajunge mai repede la Lugoj daca dintr-un anumit motiv te-ai afla prin zona Lipovei (de exemplu la Cetatea Soimos, Siria sau chiar venind de la Moneasa. Portiunea de drum e relativ in stare buna, cu unele denivelari de rigoare, cu cate o groapa razleata... Odata ajuns in judetul Timis suprafata de rulare se tranforma din asfalt in beton (drum cu "dale") si cam scutura suspensiile. Drumul trece prin padure, este destul de placut sa conduci pe acolo. Merita si doar ca distractie (daca ai prea mult carburant de ars)!
ARAD-SIRIA-PANCOTA-SELEUS-INEU-GURAHONT-VARFURILE:-drum extrem de denivelat (portiunea Arad-Siria a fost distrusa de camioanele care carau material pentru autostrada Arad-Timisoara, fiind lasat asa...) pana in Seleus, foarte bun in continuare (exista de ceva timp si centura la Ineu, ajuta foarte mult...) pana la Varfurile. Portiunea Gurahont-Varfurile se preteaza de asemenea la condusul de placere.
VARFURILE-STEI:-sector intrat de curand in reconstructie. Portiunile reabilitate partial alterneaza cu cele deteriorate. Destul de nasol de condus, mai ales pe partile cu serpentine. Peisajul este in schimb foarte frumos si odata refacut si acest drum va fi de asemenea o placere de condus.
LUNCA-VARTOP (ARIESENI):-portiunea de serpentine din pacate este in stare destul de proasta, denivelata, peticiri suprapuse. Dar sunt si portiuni destul de bune. Odata ajunsi la altitudine si drumul e preponderent in stare buna. Am fost chiar si dupa o zapada serioasa si drumul a fost curatat si uscat.
Sper ca va ajuta aceste informatii.
Drum bun!Last edited by dan500se; 01-16-2012, 10:11 AM.W123 280E Blue Green Metallic
Comment
-
Salutare !
Vad ca nu s-a mai discutat demult pe aici, vreu sa va intreb si eu ceva.
Ce ruta imi recomandati pentru traseul Cluj-Napoca - Navodari, plecare in cateva ore.
Am de ales intre
1. Cluj - Brasov - Urziceni
2. Cluj - Brasov - Bucuresti - Navodari ,
-astea ar fi sa intelegeti cele 2 trasee.
Care ar fi mai ok d.p.d.v al drumului si al timpului parcurs, din cate am studiat diferenta de km nu este foarte mare.
Multumesc !
Drumuri bune !W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551
Comment
-
Tinand cont ca pleci in cateva ore , traseul cel mai bun este pe Bucuresti > autostrada > Navodari.
{ Vineri la dus si Duminica seara la intors este nebunia dracu pe autostrada}
Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Originally posted by w124researcher View PostTinand cont ca pleci in cateva ore , traseul cel mai bun este pe Bucuresti > autostrada > Navodari.
{ Vineri la dus si Duminica seara la intors este nebunia dracu pe autostrada}
Originally posted by GONZO View Postde la tine, la BRASOV - AUTOSTRADA PLOIESTI - AUTOSTRADA SOARELUI , ieri am fost la Bucuresti si am facut 1 ora si 50 de minute , e foarte ok
O sa tin cont, si cred ca asa voi face, sper doar sa nu ratez intrarile pe Autostrazi, am GPS , poate ma mai ajuta ala.
O seara placuta si drumuri bune !W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551
Comment
Comment