Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Faza tare!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ionutz_ng View Post
    Am mers in seara asta dinnou cu ea,de data asta am condus-o si eu 100 de metri sa vad cata putere are,capitol la care a cam dezamagit.I-am dat blana la plecarea de pe loc,si a demarat cam cat o face o masina cu 120 de cp si nicidecum una cu 192 de cp.Am mai mers si cu alte masini,si spre exemplu masina lui mezzo care are 150 de cai este racheta pe langa acest w124.Chiar si okiosul lui Popey (136cp) pare un pic mai agil).Si cand o masina care are pe talon 193 de cp demareaza ca una de 120 de cai,iti pui intrebari.In rest,desi am mers cu ea dinnou pe drum cu piatra cubica se simtea cam ca intr-un logan nou noutz.Inauntru nu scartaia nici nu geam,cheder,etc.De asemenea in ea functioneaza absolut orice butonas.
    P.S.La banii tai,tu ti-ai cumpara w124,fie el si impecabil?
    si daca o mai vezi si a treia oara...iti trece sigur de ea
    eu am condus-o si am fost debusolat de felul cum merge.venisem chitit sa o iau,dar cand am inceput sa-i insir defectele si zgomotele ce veneau de la ea,am fost intebat daca cunosc masina.caroseria nu e deloc inchegata,suspensia varza,macaralele geamurilor uzate.....bla bla bla

imi pare rau ca nu ai mers vreodata cu un 124 in mintile lui...si atunci vedeai diferenta de care zic eu si zgomotele in surplus
    pana acum aproape o luna am avut un 124 E3004matic,ce pot sa zic ca era impecabil,adus din germania,masina fiind tipla cu toate optiunile posibile la 124 si tot nu mi-a placut cum merge si am vandut-o

p.s.am tinut aproximtiv 1 an un ochios E240 si acuum caut un 124 dar nu cred ca o sa gasesc prin romania

singurul 124 dintre multele pe care le-am avut care mi-a cazut la inima e masina asta......de care chiar imi pare rau http://www.clubmercedes.ro/fosta-mea...highlight=e320

Originally posted by DMIHNEA View Post
    io zic sa iei in proba s-ul lui nea ORCA,mai mult de atit,scapi si de terapie,itzi elimina si complexul legat de ceva dimensiuni....daca ai ,io nu am complexul asta,de aia ramin la clasa medie..
    eu zic sa-ti vezi de slugareala macaronarilor si sa termini cu atacarea colegilor de forum.cred ca sufer de un complex de inferioritate,dupa atata argateala pe acolo si acum vii sa faci pe interesantul.eu zic sa te culci devreme ca maine dimineata trebuie sa cari niste mortar sa-ti termini lucrarea,ca altfel canci bani sa vii acasa ca n-o sa-ti de-a italianul daca intarzii la munca

p.s.daca erai stralucit ramaneai in tara nu sa faci plocoane la broscari
    Last edited by florineasca; 04-24-2008, 22:14 PM.

Comment

@300xztt
      M-ai bagat in ceata rau de tot.Eu totusi nu am simtit nici un zgomot de la acest w124 si ma gandesc ca eu,care urasc dieselul fie el si common rail pt micul zgomot care il da,trebuie ca sunt destul de pretentios.Tot ce pot sa spun este ca masina mi s-a parut extrem de silentioasa,fara nici un "artefact" care sa imi disturbe linistea.Chiar si pe piatra cubica,se auzeau niste "puf-puf-uri" infundate.Fara sa aud nici un geam,oglinda,cheder,tetiera,macara,etc scotand nici un sunet.Ca sa conchid,este evident mai silentioasa decat o un logan diesel nou noutz.
      Poate ca proprietarul asta dubios care a avut-o a mai schimbat unele altele pe la ea intre timp,sau poate intradevar,eu nu stiu ce inseamna un w124 adevarat,pt ca e posibil ca eu sa-mi fi facut o parere doar la drum bunicel unde orice masina nu scoate sunete...chiar nu stiu ce sa zic,regret ca tu stai la C-ta si nu poti sa o vezi cum este acum,ca m-ai cam bagat in dilema.
      MÃREAȚA COBRA

Comment

mie nu mi-a placut masina.acum depinde de ce fel de masini ai avut si poate deaia nu poti face diferenta.usile nu-mi placeau cum se inchid,zgomotul lor parea ca de portiera neantifonata,felul cum amortiza gropile si multe alea etc etc .de tras nu tragea bine.....propietarul invocandu-mi ca foloseste benzina mai puturoasa de la o sursa din rafinarie si deaia nu trage si bla bla

dupa ce am luat la rand toate 124 ce erau de vanzare.....si nu am gasit nimic sa-mi placa am luat-o pe asta......care chiar era tipla dar am ajuns la concluzia ca 124 nu merita 4matic http://www.clubmercedes.ro/my-e300-4...ghlight=4matic

acum sunt tot in cautare de 124

Comment

Intradevar,am remarcat si eu ca atunci cand inchideam usile,atat cea din spate cat si cea din fata,stanga,sunau de parca as fi inchis o usa de dacie din care a ramas doar tabla,dar eu am fost atat de "prins" de motorul ala care nu-l auzeam incat,nici nu am bagat de seama si nu m-a deranjat pe moment.Totusi,este normal sa ai pretentii de la o masina de 4000 euro sa fie ca una de 16 000?(ma refer la un megane sau astra noi).

Originally posted by Diesel View Post
          Pai pana la urma care ti-ar fi bugetul de achizitie pt MB-ul benzinar pe care il doresti?
          Bineinteles in ideea ca vei vinde cobra imperiala...
          Bugetul meu este unul extrem de flexibil.Momentan este unul redus pt ca am nevoie ca banii sa fie folositi in alte scopuri decat pt a achizitiona o masina de fitze.De fapt,mai degraba sunt tentat sa mai raman cu imperialul pe moment pt ca nu mai vreu inca o masina de compromis pana in momentul in care chiar voi fi dispus sa imi iau masina mea visata.Iar asta se va intampla,sper,peste cateva luni de zile cand voi vrea masina mea de vis: kobhra imperiala cu face lift 2000-2002,cutie automata,stare super buna model elegance,alba sau argintie cu folii pe geamuri,interior piele crem(daca nu il are deja,i-l pun eu),si motor maricel pe benzina probabil 280,nu stiu daca m-as baga sau nu la 4matic,o sa mai studiez aspectul asta sa vad daca merita sau nu.
          Daca m-ar tine buzunarul as incerca un 430 4 matic dar sincer cred ca ,la firea mea,mi-ar fi cam imposibil sa nu fac accident cu asa masina la scurt timp dupa ce o voi lua.De multe ori am multumit Domnului ca imperialul meu actual este puturos rau pt ca altfel multi copac,stalpi si posterioare ale altor masini ar fi intrat in kontakt cu bara ei din fata proaspat schimbata sau mai rau decat atat....
          Last edited by florineasca; 04-24-2008, 22:14 PM.
          MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
            In rest,desi am mers cu ea dinnou pe drum cu piatra cubica se simtea cam ca intr-un logan nou noutz.Inauntru nu scartaia nici nu geam,cheder,etc.
            IA LOGAN !
            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
              IA LOGAN !
              Faptul ca loganul nou este o masina silentioasa nu inseamna ca are toate calitatile pe care le-as dori eu de la o masina.In afara faptului ca arata ca un dulap de roti,as fi trecut peste aspectul asta,dar eu pun mare pret pe interior,de fapt felul cum arata interiorul unei masini si cat de confortabil ma face pe mine sa ma simt in ea este cred cel mai important criteriu al meu cand aleg masina.Imi aduc aminte,cand aveam cobra si eram suparat pe ea ca mi se strica mereu m-am dus chitit sa imi iau logan si sa fac un drive test.Cand am coborat din cobra aia cu scaune joase si super comfortabile si m-am urcat in loganul cel cu scaune tari si sus situate am avut un soc si am zis ca mai bine imi repar cobra pana nu mai pot de fiecare data cand se strica decat sa conduc o masina atat de inconfortabila.
              Loganul nu ar fi o masina rea dar i-ar trebui unele modificari cred eu nu f costisitoare si greu de facut:
              -scaune mai mari ,moi si mai ales mult mai joase,reglabile (si) pe inaltime
              -panoul central mai bogat si mai inclinat si mai apropae de mine situat
              -o consola centrala intre scaune sa nu vad gol acolo.
              -bordul cu kilometrajul o idee mai bogat si o culoare mai interesanta,macar atat si ar fi o masina mult mai placuta la interior.
              Daca le-ar avea pe astea,eu unul declar cu mana pe inima ca mi-as lua logan si as alege varianta cu motor peste 2 litri benzina in V6,cutie automata,dublu clima si piele
              MÃREAȚA COBRA

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF