A trecut 1 (un) an de cand m-am lasat de tigari, si pot sa va asigur ca nu-mi pare rau. Ma pot lauda ca am reusit din prima incercare dupa ce timp 29 de ani am fumat, unde pui ca in ultimi 15 ani am fumat intre 3 si 5 pachete pe zi (profesionist
). Nu m-am lasat de fumat din probleme de sanatate, n-aveam nici pe dracu "carnea afumata nu se strica", motivul a fost fetitza mea care nu avea nici o obligatzie sa suporte fumul meu, mai ales ca nu ma puteam abtine mai mult de 15 minute sa nu aprind tigarea. Cel mai greu era atunci cand calatoream in concediu cu mashina, ajunsesem sa-i promit nevestei ca dupa fiecare 100 km opresc sa fumez o tigare, nici nu va puteti inchipuii ce repede am facut cei 100 km ca sa pot fuma o tigare, incat nevasta a ajuns la concluzia ca e mai sanatos ca eu sa fumez la volan
.
Daca aveti impresia ca lasanduma de fumat, acum fac economie de bani, va inselatzi, doar mi-am luat balena pe benzina conform principiului "suma viciilor ramane constanta"

Daca aveti impresia ca lasanduma de fumat, acum fac economie de bani, va inselatzi, doar mi-am luat balena pe benzina conform principiului "suma viciilor ramane constanta"

Comment