Avelo grija la morala...
- Care este diferenta dintre o blonda si o gaina?
- Gaina sta linistita pe oua.
- Care este diferenta dintre o blonda si o gaina?
- Gaina sta linistita pe oua.

, si oricum esti mai mic decat mine, deci nu poti avea complexul varstei (deci nu poti fi gain batran). Oricum nu-mi plac pasarile (de fapt mi-e frica de ele, ca am fost ciupita de un cocos, curcan, gascan, pe rand bineinteles).

, si oricum esti mai mic decat mine, deci nu poti avea complexul varstei (deci nu poti fi gain batran). Oricum nu-mi plac pasarile (de fapt mi-e frica de ele, ca am fost ciupita de un cocos, curcan, gascan, pe rand bineinteles).
Sic !
Las ca te calc cu masina data viitoare
D
Am uitat sa-ti spun ca pe vremea cand eram pionier (ca tu nu cred ca ai fost, erai la gradinita
) am fost vreo cateva luni la karting, deci nu stii ce zace in mine
.
Las ca te calc cu masina data viitoare
D
Am uitat sa-ti spun ca pe vremea cand eram pionier (ca tu nu cred ca ai fost, erai la gradinita
) am fost vreo cateva luni la karting, deci nu stii ce zace in mine
.
)
)
)
. Intr-un final am ajuns la Observatorul Astronomic din Suceava si m-au facut peoner, si m-am simtit tare mandra de asta (desi ma dureau oasele si eram ingrijorata ca parintii vor afla de dulapul stricat si bibeloul spart). La practica nu am fost niciodata, ca ma invoia mama, desi eu vroiam sa ma duc, mi se parea ca e ceva ca o excursie cu colegii. Tot din cauza de nazbatii urmate de intarzieri am ratat si momentul de a-i da flori tovarasei academician, care ne vizita orasul. Si nazbatiile continua pana in zilele noastre
. Anul trecut am cazut din pod
(dar n-am patit nimic vizibil, ca a amortizat caderea o placa de rigips pe care o tineam cu o mana).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment