American idol-Don't cha
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Fun :d
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by obsidianblack View Posthttp://www.youtube.com/watch?v=tNvePbYfeiw
American idol-Don't cha1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
Si o panarama de scuter
Comment
-
SUPER-PERLE DE LA ORANGE
Cele mai tari perle... la 411 (operatorii discuta cu clientii)
Convorbirile telefonice cu operatorii GSM sunt inregistrate. Iata cateva exemple - enjoy:
Am incercat sa-mi apelez numarul azi si imi spune ca mi s-au restructurat apelurile.
(dupa verificare)
- Telefonul dvs. este blocat pentru ca ati cerut acest lucru, fiind furat.
- Asta stiu, dar de ce nu pot sa mai sun?
Oper.: Nu va aud! Va rog indreptati-va catre o fereastra!
El: Unde sa ma mai duc, dom`le? Eu sun din Costesti si sunt pe acoperisul casei!!!!
Rep: Ce aparat utilizati?
Clientul: Un Mitibusii... a incercat sa se corecteze (dealerii se prapadeau de ras in magazin)... Mitibusu adica...!
Avea tel. blocat, operatorul dicteaza formula de deblocare pt. Motorola apoi...
Oper.: Va rog sa tastati acum codul pe telefon ca sa ma asigur ca se deblocheaza.
A inceput sa formeze codul dar oper. auzea in casca cum il forma.
Oper.: D-voastra de pe ce tel. vorbiti?
Ea: De pe fix.
Oper.: Si pe ce tel. tastati codul puk?
Ea: Pai pe fix, nu?................
"Doamnaaaaa!!!! Daca vorbesc la telefon din cada ma curentez?"
"Am facut si eu abonament si imi apar doar numerele de la politie, salvare, etc... Numerele prietenilor mei cand apar in agenda?"
Oper.: Telefonul este dual band?
Ea: DA, ESTE PORTOCALIU, GALBEN. (!!!!!).
Mai vreau si eu PUK-ul odata!
- Ce s-a intamplat?
- L-am scris pe nisip, dar a trecut un drac de copil si l-a sters.
- Pai si acum se poate intampla.
- Nu, ca acum am intarit cu apa si am batatorit locul cu lopatica lu' fiica-mea.
- Deci, pentru anularea redirectionarilor, trebuie sa mergeti in meniul Configurare apeluri!
Tacere.
- Ati inteles?
- Da, deci ma duc inapoi de unde l-am luat, acolo in Tineretului.
"Nu ma descurc cu telefonul, am avut o copilarie nefericita...!!"
"Domnisoara... vreti neaparat sa fac proces cu nevasta-mea???? Ma suna si voi o cuplati cu amanta mea???? S-au certat astea doua... scandal... acum plang amandoua... Si aia micii.. Imi distrugeti familia, se poate asa ceva!!!!"
Client: "Dom'le, eu am scurtcircuitat cartela!!"
Oper.: "Cum anume, puteti sa fiti mai explicit??"
Client: "Pai... de 3 ori PIN, dup-aia PUK de nu-stiu-cate ori... si poc!!"
"Dom'le, eu va fac scandal! Si voua si lui! Il sun pe barbatul meu si-mi raspunde una cu nu stiu ce limbi straine... Ce treaba are el cu aia cu limbile...cu barbatul meu?"
"Si este cineva acuma pe Chat? Daca intru si nu e nimeni, ce fac? Stau asa, ca Bula, singur acolo?"
"De ce ne dati tarifele in centi DACA ABONAMENTUL E IN DOLARI?!"
Oper.: "Cu cine am placerea..."
El: "Nu am nici o preferinta!"
- Cand platiti cel mai urgent?
- Pai, nu stiu, ca deja mi-au taiat curentul si cablul acasa!
- Taiati-ma si dumneavostra, ca oricum mi-ar sta rau sa vorbesc pe intuneric!
"Un prieten de al meu a patit un necaz: a umblat cineva cu mobilarul lui si l-a blocat. Acum cere Puk... si altceva nu vrea si pace. Cine-i dom'ne puk asta ? Si ce vrea de la noi?"
"Daca trimit un sms pot sa scriu si prostii ?!!!"
- D'soara!? Cum m-auziti?
- Foarte bine!
- Pai da, ca sint in canal si am vrut sa stiu cum s-aude!
Oper.: Ce tip de Motorola este?
El: Dn-a nu stiu, dar este grasunel si cu marginile rotunjite...
El: Fiti amabil, cum pot afla nr de telefon al cartelei de pe care va sun?
Oper.: Cand ati cumparat-o nu vi s-a spus numarul?
El: Pai...sa fiu sincer, o am de la un baiat care a furat-o de la cineva si... eu am furat-o de la el!
"D-ra. spuneti-mi si mie, tot vad pe tel. " Contactati operatorul de retea..."... Cine este, dati-mi si mie nr-ul lui de tel. sa-l sun si sa vad ce naiba vrea de la mine ?..."
"As dori sa-mi activez serviciul de ocolire de identitate..."
"Ia ziceti, serviciul asta, Cost Control, pe cine controleaza, de fapt? Pe noi sau pe dumneavoastra?"
- Buna seara, vreau sa dau si eu un telefon pe ascuns?
- Ce tip de telefon folositi?
- Nu stiu, ca e intuneric in casa !!!Există patru lucruri care nu se mai întorc niciodată: cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul şi o şansă ratată.
Mercedes W116 200D (Amalia)
Mercedes W123 280E (Tigresse)-făcut istorie, vândută unor ţepari, prin alţi ţepari, rust in peace
BMW 850 4990cmc (Black Beauty)
Ford Explorer XLT 4000cmc (Haiduc)
http://www.youtube.com/watch?v=SKd0VII-l3A
Comment
-
cum bagi masina in curte...rasturnata:http://www.youtube.com/watch?v=gxl9z...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=NNPSn...related-femeie la volan)
“Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)
Comment
-
cum bagi masina in curte...rasturnata:http://www.youtube.com/watch?v=gxl9z...eature=related
Eram precisă. Cum dracu să nu vezi găuroiul din podea? O fi crezut că e vreun ornament?
Dar nu înţeleg de ce îşi bagă piciorul în acceleraţie dacă nu sunt sigure de traiectorie, de obstacolele vazute (cred).
O blonda se duce la ginecolog, intra in cabinet si gaseste acolo 3 barbati imbracati in alb.
Nici unul nu o baga in seama asa ca intreaba:
- Domnule doctor, pot sa ma dezbrac?
Unul din barbati:
- Da doamna, puteti !
- Pot sa ma asez?
- Da doamna, puteti.
Se duce primul, se uita: -mamaaaa; al
doilea-oauuuu;al
treila-mistooooooo.
Femeia speriata ii intreaba
- Domn doctor ce am?
- Doamna de unde vreti sa stim!?? Noi nu suntem doctori, suntem zugravi...Last edited by catsomania; 02-26-2008, 21:15 PM.Există patru lucruri care nu se mai întorc niciodată: cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul şi o şansă ratată.
Mercedes W116 200D (Amalia)
Mercedes W123 280E (Tigresse)-făcut istorie, vândută unor ţepari, prin alţi ţepari, rust in peace
BMW 850 4990cmc (Black Beauty)
Ford Explorer XLT 4000cmc (Haiduc)
http://www.youtube.com/watch?v=SKd0VII-l3A
Comment
-
- De ce nu fug melcii?
- Că le flutură ochii.
Un tip se duce la posta cu o scrisoare penru America!
Tipa de al ghiseu: paravion?
omu nostru:nu pareti!
Copii, voi stiti cum vin copiii pe lume?
Da! zice Ioneascu. Ii aduce barza.
Foarte bine! zice profesoara.
Doamna profesoara, am o nelamurire, zice Bula, ridicand doua degete.
Zi, Bula!
Barza este pasarea aia cu un coc lung, cu pene albe si negre si cu niste picioare lungi si subtiri?
Exact, Bula.
Atunci Ionescu e prost! Nu fute tata asa ceva!
Un neamt, un american si un roman stateau la masa si se gandeau care e cel mai rapid lucru din lume...americanul zice:
-Eu cred ca e lumina...ai vazut cand apesi pe intrerupator direct se lumineaza toata camera.
Neamtul zice:
-Eu cred ca e gandul...ai vazut atunci cand te gandesti cum iti vin idei imediat din toate partile.
La care romanul zice:
-Eu cred ca diaria...
-Diaraia???...pai de ce?
-Pai atunci cand te ia numai ai timp nici sa aprinzi lumina nici sa te gandeshti ca te-ai cacat pe tine!
Doua tipe bete moarte ies dintr-un bar si pleaca inspre casa...pe drum una zice:
-Fata pe mine m-a luat cacarea!
-Si pe mine...ce ne facem?
-Hai in cimitir sa ne cacam ca nu ne vede nimeni acolo.
In cimitir cele doua realizeaza ca nu au cu ce sa se stearga:
-Fata da cu ce ne stergem?
-Eu ma sterg cu chilotii...sterge-te si tu cu ce gasesti.
A doua zii sotii lor se intalnesc si se pun pe vorba:
-Frate femeile noastre au luat-o razna. A mea a venit aseara beata moarta si fara chiloti pe ea!
-Lasa ca e bine a mea a venit beata moarta si cu o panglica pe care scria: "Nu te vom uita niciodata...Fratii Vasile"
Bula cand era la scoala in clasa I avea o manie sa scrie cu creioanele si foarte apasat.Evident varfurile creioanelor se rupeau si de fiecare data Bula spunea:"Bag pula in creioanele astea!"
Intr-o zi vine invatatoarea care le spune ca a doua zi este inspectie si il roaga pe bula sa vina cu mai multe creioane si sa incerce sa nu mai injure pt ca s-ar putea sa o dea afara din invatamant.
Vine Bula a doua zi cu o plasa de creioane.Se rupe 1, se rup 2, se rup 29...ajunge spre sfarsitul orei la ultimul creion si se rupe si acesta.
Atunci Bula ridica 2 degete sus si spune:"D-na invatatoare, azi nu, ca avem inspectie, dar maine tot bag pula in creioanele astea!"
Bula beat, noaptea pe strada Victoriei. Se opreste in fata Guvernului. Vine la el un politist:
-Circulati, nu aveti voie sa stationati.
-De ce, domnule politist?
Deoarece este sediul Guvernului.
-Si ce daca, ba? Eu am bani sa cumpar toti parlamentarii, senatorii si ministrii.
Apare si nevasta lui Bula.
-Scuzati-l, domnule politist, asa face la betie. Cumpara toate rahaturile.
Pe strada cu curve din New-York, intr-o seara mergea foarte incet o masina, ca si cum cauta o anumita persoana. La un moment dat desi era cam in intuneric, geamul masinii se lasa in jos si apare mana aratand cu degetul:
- Una dintre fete se apropie, se aseaza cu bratele pe fereastra si asteapta.
- Cat e un scurt?
- 50$.
- OK.
O ia in masina, se duc mai incolo, fata ii face treaba si el ii da 100$.
Din doua-n doua seri, figura se repeta de vreo 4-5 ori dupa acelasi tipic (aceeasi masina, aceeasi fata). Intr-o seara, cand el o cheama la masina, o raza de la felinar cade pe fata lui si ea are o revelatie:
Da, de unde esti? Din Romania?
- Din Bolintinul din Deal!
- Si eu tot de-colo!
- Pai stiu, zice el. Tat-tu mi-a dat 500 $ pentru tine, da' mi-a zis sa nu ti-i dau pe toti odata ca-i cheltui.
Comment
-
alta...
DE CE AM DAT-O AFARA PE SECRETARA?
Acum doua saptamani a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante "Multi ani traiasca..." si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata... Copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite.
Am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa , secretara plina de euforie mi-a zis "La multi ani!"... M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea...
Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite. Aproape de pranz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis: " Ce ar fi sa mergem sa mancam impreuna " I-am raspuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in toata ziua si am acceptat.
Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre birou, ea mi-a zis: "Intr-asa o zi speciala de ce sa ne mai intoarcem la birou, mai bine Vino la mine acasa si continuam sa ne distram!"... "Bine!" am zis "hai, si asa mai bem cate un paharel"...
Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis: "Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma simt mai 'comoda' "... "Nuuuu, nici o problema" i-am raspuns, iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta.
Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit........ cu un un tort imens cu lumanari, urmata de sotia mea, copiii, prieteni si rude, care cantau in cor "La multi ani!" ...iar eu stateam ca un idiot in curu' gol, in mijlocul sufrageriei...
Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe secretara...
Cu sentimentele mele nu se joaca!.. ________ ..
o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif
Comment
-
Originally posted by orca View Posthttp://www.youtube.com/watch?v=ncIT5r8lcYI
stiu ca sunt off-topic,dar cica asta e masina de 5000 euro ,ca deh...e vedeta(videoclip cassa loco)=)) daca va intereseaza,o gasiti langa cimitirul Bellu http://www.youtube.com/watch?v=iYEa3nI_16Q dar sper sa nu va interesezeLast edited by doktor4carz; 02-29-2008, 12:15 PM.“Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)
Comment
-
Originally posted by kryssa_rja View PostOriginally posted by orca View Posthttp://www.youtube.com/watch?v=ncIT5r8lcYI
Last edited by orca; 02-27-2008, 03:06 AM... ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
Comment
-
Bin Laden bate la Poarta Raiului
Sf.Petru deschide vizeta Portii si da cu ochii de acesta
-Tu, tocmai tu crezi ca intri aici?
-Cine a zis ca vrea sa intre? Aveti 2 minute sa iesiti!
-----------------------------------------------------
Seara in cimitir.
Un gropar batran sapa fara sa se grabeasca o groapa.
La un moment dat, dintr-un mormant iese o mana putrezita de mort, apoi un zgomot ingrozitor. Mosu' nimic, sapa in continuare.
Din mormantul respectiv iese un cadavru in putrefactie si se indreapta catre gropar, care statea cu spatele si nu-i dadea nici o atentie. Incepe mortul sa mormaie, sa scoata sunte macabre, sa se strambe in spatele mosului, asta...nimic sapa in continuare. Cand vede mortul ca nu are scucces, pleaca si da sa sara gardul, moment in care groparul ii arde o lopata in ceafa de-l culca la pamant si-i zice:
-Pai...se poate...radem, glumim, dar nu parasim incinta!
Un ungur, un tigan si un roman pescuiau intr-o zi pe malul unui lac.
La un moment dat (notat aici cu t0) prind ei in acelasi timp in unditele lor, pestisorul de aur.
Acesta, incepe sa-i roage sa-i de dea drumul cu promisiunea ca le va indeplini o dorinta la fiecare.
Ungurul: - Eu vreu sa traiasc toti unguri fericit in Ungaria.
POC si dispare ungurul!
Tiganul: -Mancati-as ar vrea sh sufletul meu sa traiasca fericit cu taganii lui cu toti in India.
POC dispare si tiganul.
-Acum tu romane ce dorinta ai, sa pot sa plec si eu.
Se gandeste romanaul si zice:- Auzi ba pestisorule! Mie?...mie da-mi o cola light te rog!Last edited by doktor4carz; 02-29-2008, 12:16 PM.Still Loving MB
Comment
-
Mishto rau asta!!! Parca Orca isi luase doua din astea...
intitulate "LIMUZINE" si achizitionate in locul celei vechi...Last edited by pharaonu75; 02-27-2008, 12:58 PM.DON'T DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY !!!
Comment
-
Originally posted by pharaonu75 View PostMishto rau asta!!! Parca Orca isi luase doua din astea...
intitulate "LIMUZINE" si achizitionate in locul celei vechi...
Last edited by orca; 02-27-2008, 13:07 PM... ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Comment
Comment