Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Accident cu La Tigresse (Mercedes rules)

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

acuma fac citeva

Comment

M-am decis: dau poliţia în judecată. Asta nu poate rămâne aşa. Dacă stau bine să mă gândesc, am fost luată prin învăluire şi când a fost să semnez, poliţistul a pus degetul peste unde scria că am săvârşit infracţiunea sau aşa ceva şi a zis repede "semnaţi aici", deci n-am ştiut ce semnez. Şi mă mai gândesc eu la câteva motive (de exemplu baba a povestit tot timpul cum lucrează ea la IGP la caziere, şi cum a lucrat bărbat-su la judiciar, deci uzurpare de calităţi oficiale), dar carnetul nu poate lipsi de la mine 1 lună. Oricum, am condus ieri singură noaptea Sighişoara-Bucureşti, deci 300 şi ceva de km, ca să-mi ajungă pe o bucată de timp. Am bagat şi puţin 140, în rest doar 90-100, că ploua pe alocuri. Poze n-am cum să pun deocamdată, am acces limitat la net.
      Aştept sugestii despre cum se face această acţiune de dare în judecată(am primit câteva, dar îmi trebuie tot ce se poate).
      Există patru lucruri care nu se mai întorc niciodată: cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul şi o şansă ratată.
      Mercedes W116 200D (Amalia)
      Mercedes W123 280E (Tigresse)-făcut istorie, vândută unor ţepari, prin alţi ţepari, rust in peace
      BMW 850 4990cmc (Black Beauty)
      Ford Explorer XLT 4000cmc (Haiduc)
      http://www.youtube.com/watch?v=SKd0VII-l3A

Comment

Total off-topic, sa nu se supere cats pe mine, eu nu inteleg cum merg motoarele astea 2.0 diesel cu 140 cand eu cu 2.0 benzina abia trag un 110 ...

Comment

Daca ai semnat ca recunosti vina pe procesul verbal...se cam incheie treaba.Stai fara carnet sau angajezi sofer.
          Eu am patit la fel acum citiva ani(3 luni fara carnet)si dupa 2 saptamini am angajat o soferita(cu care apoi m-am insurat)

Comment

Originally posted by shadow View Post
            Total off-topic, sa nu se supere cats pe mine, eu nu inteleg cum merg motoarele astea 2.0 diesel cu 140 cand eu cu 2.0 benzina abia trag un 110 ...
            E vorba de La Tigresse... 280 benzina cum suna ?

Comment

Originally posted by shadow View Post
              Din cate stiu eu masina e 280 benzina, cea veche era 2.0d. Corect?
              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Impecabil ...
                aici se vb de cobra 280 benzina a.k.a La Tigresse
                cealalta e 116 200D..a.k.a. Amalia

Comment

Am mers si eu cu ea(La TIGRESSE) si m-a lasat fara replica....o placere.

Comment

Dap e 280 benzina. Cealalta(Amalia) sta si asteapta saraca, cu bube la motor.
                    http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

Măi, Amalia cea verde (W116) e 200D, La Tigresse cea portocalie (123) e 280E, deşi scrie pe ea 250E . Dacă nu reuşesc să-i dau în judecată, măcar îl calc pe poliţistul corupt (că am treabă mai mereu lângă biroul lor, unde e o clinică veterinară). Iar dacă nu reuşesc nici asta, o să fac ture pe la mine prin cartier, dar tot fac. Ce naiba, exact când eram în culmea gloriei?
                      P.S. La Tigresse a atins ieri 180 şi mai mergea , nu cu mine la volan bineînţeles.
                      Originally posted by asfalttango View Post
                      Am mers si eu cu ea(La TIGRESSE) si m-a lasat fara replica....o placere.
                      Ia uite, frate, câtă lume a mers cu La Tigresse!
                      Originally posted by PaRaDoX View Post
                      Dap e 280 benzina. Cealalta(Amalia) sta si asteapta saraca, cu bube la motor.
                      Off-topic: Te rog eu transmite-i că o pupă mama şi că ne vedem în curând, şi că îi promit să nu o mai stresez .
                      Last edited by catsomania; 03-24-2008, 20:47 PM.
                      Există patru lucruri care nu se mai întorc niciodată: cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul şi o şansă ratată.
                      Mercedes W123 280E (Tigresse)-făcut istorie, vândută unor ţepari, prin alţi ţepari, rust in peace

Comment

A fost o urgenta si am fost onorat sa fiu plimbat pentru ca apoi sa o si conduc.Interiorul e super si motorul suna super(chiar cu toba putin gaurita)

Comment

On-topic... crezi ca merita efortul cu datul in judecata ? chiar nu ai mila de nervii tai ?

Comment

Păi am orgoliul rănit (de fapt rănit că am fost proastă şi fără experienţă în jonglerii cu organul).

Comment

Mah da-i in saracii de gabori. Nu se merita pentru o luna de zile. Ce pot eu sa-ti zic e ca dak depui plangere, pe timpul cat se face judecata ei trebuie sa-ti dea permisul inapoi. Sunt obligati prin lege. Acu trebuie sa te gandesti dak chiar merita. In caz de castigi procesul ce avantaje iti revin. Ca platesc ei procesul si anuleaza amenda...Nu se compara cu nervii pe care ii consumi, gandindu-te la ce sa le zici si alte dinastea. Si dak nu castigi atunci ce-o sa fie. Cheltuielile de judecata pe spatele tau cad (asa stiu eu) plus avocatul pe care trebuie sa-l platesti. Poate no fi asa de rau cum zic eu dar...ramane la alegerea ta.
                              http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

Exact.. dar daca crezi ca merita..
                                dar nu vei demonstra nimanui nimic.. eventual tie.

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF