Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Adevarul despre lumea in care traim...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Daca nu e ceva ascuns in toata treaba asta, macar atat imi place si mie la parlamentul Romaniei.
    Adevarul despre lumea in care traim este nimeni nu stie care este acest adevar.
    E220 cdi W210, 2001

    E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124


    Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

    Comment


    • Parerea mea despre religii: cred ca religiile ancestrale au aparut ca urmare a incapacitatii omului primitiv, de a intelege fenomenele naturale si tot ce tinea de civilizatia superioara a creatorilor lui. Ptr. ca e clar ca rasa umana si vechile ei civilizatii, au fost creatia unor finte superioare tehnologic ( cred ca si fizic ) chiar si in contextul actual. Dovezi sunt atat in ce priveste specia homo sapiens cat si in tehnologiile primitive. Inca nu s-a gasit o legatura clara, evolutiva, intre primii hominizi si omul modern, iar ca sa faci unelte de bronz ( de ex. ) fara sa-ti spuna cineva cum si ce, este imposibil si ptr. un om modern, daramite ptr. un primitiv. Deci, au venit ,,specialistii'' au ,,imbunatatit'' semi-maimutele, le-au dat notiuni tehnice de baza ( cum sa faca diverse unelte ) si ptr. ca aveau nevoie de control, au creat religiile primitive, amestecand teama primitivilor fata de fenomenele naturale cu teama si uimirea fata de tehnologia superioara. Sigur in demersul lor s-au folosit de intermediari din randurile primitivilor, indivizi alesi pe criterii de inteligenta si supunere, indivizi care ulterior au fost numiti initiati, preoti ai zeilor si conducatori ( manipulatori ) ai popoarelor. Probabil creatorii au plecat, revenind doar din cand in cand sa mai dea cate un impuls civilizatiei. In lipsa lor ,,baietii destepti'' din religie, au profitat si au folosit religiile in favoarea lor. A fost usor deoarece omul este singurul animal care odata dresat, isi dreseaza urmasii si astfel orice doreste dresorul se propaga pe parcursul a generatii intregi. Cat despre animalele care se uita pe cer cand tuna si fulgera, o fac din ratiuni de supravietuire, nu din ratiuni religioase. Animalele nu au religii! Scuze de postul kilometric!

      Comment


      • Si bineinteles aceste civilizatii superioare au venit aici fara nici un interes au facut tot ce au facut si apoi au plecat sa-si vada de-ale lor. Totul super dezinteresat ca deh...doar sunt superiori.
        Dar pe civilizatiile astea cine le-a creat? Alta civilizatie ultra superioara? Dar pe acea civilizatie ultra superioara cine a creat-o?

        Dar oare cine a fost primul, oul sau gaina?

        Apropos...va pun in atentie faptul ca dupa ultimele studii oamenii nu se mai trag din maimute, ci din...rechini. Cititi si distrati-va. Macar la asta-s bune studiile astea.

        Ma duc sa caut sa prind si eu un civilizat din asta superior cand vine in audit la civilizatia creata, sa vada ce-a iesit din investitia lui.
        E220 cdi W210, 2001

        E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124


        Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

        Comment


        • DA ! .

          Duminica , 29-07-2012 , Votam ! .

          Comment


          • Originally posted by nstoe View Post
            DA ! .

            Duminica , 29-07-2012 , Votam ! .


            Sper sa votam cat mai multi!Sunt chiar in comisia de votare din partea unui partid.

            O dimineata racoroasa!

            sigpic

            "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

            Comment


            • Un mare handicap va fi nepublicarea numarului de cetateni romani , cu drept de vot , la recensamant .

              Mi-e teama sa nu fie invalidat referendumul , datorita nerealizarii pragului electoral ; o magarie , ( nu exista prevazut in constitutia Romaniei si nicaieri in lume asa ceva ) si o dovada , datorita acestei impuneri din afara , ca suntem considerati o colonie buna de muls .

              Cer public , desfiintarea curtii constitutionale , condusa de un cetatean numit politic ; nu a fost in viata lui judecator si nici nu are studii de drept constitutional . Prin emiterile halucinante ale aceste curti , populata cu pensionari , platiti cu lefuri + pensii "die grossen" , au reusit performanta de a zapaci lucrurile , care de fapt sunt foarte clare .

              DA ! . Votam ! .

              Comment


              • Nu cred ca va fi invalidat. Ura este prea mare.
                Nu cred ca acea curte constitutionala trebuie desfiintata. Doar ca nu mai trebuie aleasa prin sistemul SECU&BASE&lingaii si, mai ales, sa-si vada lungul nasului. L-asi propune pe Boc - doctorant in PARLAMENTE&ALE CURTI ca membru.
                Pragul electoral este valabil doar acolo unde alegerile au loc in zi de munca - martea in USA, Austria ... Or fi democratice acele tari?
                In vremea asta, la noi este lunga vara fierbinte. Se coc pepenii. Cica frica pazeste bostanaria. De 4 zile avem anunturi de trimiteri in judecata ale unor jafuri "cu gulere albe". Avem si dezvaluiri de jafuri publice ale M'adamei de Intercontinental/Cotroceni.
                Daca votam DA, sper sa vedem si hotarari cu ADMITERE dar si cu RECUPERAREA BANILOR. Fara recuperare, tot noi platim "cazarea" lor. Contrar, apa de PLOUA IN SUDUL AFRICII.

                Comment


                • Originally posted by nstoe View Post
                  Un mare handicap va fi nepublicarea numarului de cetateni romani , cu drept de vot , la recensamant .
                  ...
                  DA ! . Votam ! .
                  Acum vreo 4-5 luni, analfabetii cu bani de la DIGI au taiat sursele alternative de informare, in special TV, de la tara cu farfurii unde sunt peste 1.300.000 de abonati, adica minim 3.000.000 de babe si mosi creduli. Au lasat doar TVR si B1 a colonelului Turcescu. Acuma, de vreo 4 zile, net-l DIGI merge de parca sta. Doar ca eu am si alte surse de informare. Dar cei peste 3.000.000, ce pot auzi? Vine activistul-excroc al Base si cu o galeata ii ia buletinul/CI. Il va da a doua zi dupa votare. SECU&base&hotii de Romania au calculat de mult si aceasta varianta.

                  Comment


                  • Originally posted by adidc View Post
                    Si bineinteles aceste civilizatii superioare au venit aici fara nici un interes au facut tot ce au facut si apoi au plecat sa-si vada de-ale lor. Totul super dezinteresat ca deh...doar sunt superiori.
                    Dar pe civilizatiile astea cine le-a creat? Alta civilizatie ultra superioara? Dar pe acea civilizatie ultra superioara cine a creat-o?

                    Dar oare cine a fost primul, oul sau gaina?

                    Apropos...va pun in atentie faptul ca dupa ultimele studii oamenii nu se mai trag din maimute, ci din...rechini. Cititi si distrati-va. Macar la asta-s bune studiile astea.

                    Ma duc sa caut sa prind si eu un civilizat din asta superior cand vine in audit la civilizatia creata, sa vada ce-a iesit din investitia lui.
                    Stiu ca esti credincios si din cauza asta nu agreezi o discutie in care religia este pusa sub semnul intrebarii. Dar tot mai multi oameni incep sa se intrebe de adevaratul scop al religiilor. Sa fie oare prosti si eretici, sau minti libere care spera la o lume mai buna?

                    Comment


                    • Din contra...faptul ca sunt credincios ma face sa agreez foarte mult o astfel de discutie. Dar asa cum si tu ai subliniat eu sunt si caut sa fiu credincios, nu religios.
                      In ce priveste religile sunt multe aspecte negative de subliniat.
                      In ce priveste credinta si viata cu Dumnezeu asta e alta poveste. Asta e ceea ce sustin eu. Nu inchizitia, nu indulgentele, nu afacerile bisericesti.
                      E220 cdi W210, 2001

                      E320 W210, 1997
                      C180 W202, 1994
                      W123 200D, 1978 cu inima de W124


                      Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                      Comment


                      • Un articol despre "lumea in care traim" , sau cum sa te culci seara "de stanga" si sa te scoli dimineata "de dreapta" , si sa mai dai si lectii de morala altora :

                        Comment


                        • Nu sunt nici pro ,nici contra.Sunt pentru bine si dreptate.Nu tin post,ca daca asi tine ar cade hainele de pe mine.Postul e pentru domnisoare care sa le ajute la slabit sa le cada mai frumoase in fata raspopitilor.Prea multe pagini, prea multa bataie de cap.Aici ar trebuii sa vb despre masini ca de aceea are mercedesul steaua in frunte si nu are cruce,daca ar fi avut vb despre sagetile negre.Ne prostim destul cu televizorul si nici nu imi face placere sa ma indemne cineva sa cred nu stiu cum in nu stiu ce.Generalizez si nu vreau sa ma luati in nume de rau,dar chiar trebuia sa fie si un topic religios pe forum?

                          Comment


                          • Stai asa ca nici macar nu l-ai gasit pe ala religios. Este altul mult mai la subiect...dar care cu ajutorul colegilor cu acelasi fel de simtaminte ca ale tale a fost lasat putin la naftalina.

                            In acceasi ordine de idei insa spun si eu ca tine...de ce sa nu fie pe aria off-topic (adica unde se discuta orice) si o discutie despre credinta?
                            Cat despre post...of multe s-ar putea spune.
                            E220 cdi W210, 2001

                            E320 W210, 1997
                            C180 W202, 1994
                            W123 200D, 1978 cu inima de W124


                            Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                            Comment


                            • Originally posted by adidc View Post
                              Stai asa ca nici macar nu l-ai gasit pe ala religios. Este altul mult mai la subiect...dar care cu ajutorul colegilor cu acelasi fel de simtaminte ca ale tale a fost lasat putin la naftalina.

                              In acceasi ordine de idei insa spun si eu ca tine...de ce sa nu fie pe aria off-topic (adica unde se discuta orice) si o discutie despre credinta?
                              Cat despre post...of multe s-ar putea spune.
                              Pe subiectul asta putem discuta fara oprire.E un subiect dificil mai ales cand il discuti cu un credincios cum esti tu.

                              Om sta la un pahar de vorba intro seara si il dezbatem.

                              sigpic

                              "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                              Comment


                              • Ce a ajuns pamantu asta!!!

                                Ford- 1937 (nerestaurat)
                                Chrysler Plymouth- 1936 (nerestaurat)
                                Chrysler Plymouth- 1939 (nerestaurat)
                                W126 - '87, 500SEL
                                W126 - '88, 300SEL
                                Simson 425 s - '57

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF