Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Adevarul despre lumea in care traim...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nici nu mă mir că nu ne lasă Olanda (şi alţii) să le trecem pragul. E un demers normal, poate singurul eficient de a se proteja de invazia "coloraţilor". Au văzut şi ei ce probleme au Franţa, Italia, Spania cu delicvenţa ţigănească. Şi-n secolul 21, au rămas tot migratori, cu aceleaşi obiceiuri primitive. Când tu refuzi să te civilizezi, când tot ce atingi, murdăreşti în cel mai fericit caz, dar de regulă distrugi sau furi, pentru ce să doresc să trăiesc alături de tine? Stai dracului acolo unde te-ai născut, dacă-n două mii de ani n-ai reuşit să-ţi depăşeşti condiţia de hoţ. O componentă importantă a gradului de civilizaţie atins de vestici, de unde a şi venit progresul formidabil atins de ei, este accepterea tezei că veniturile trebuie obţinute prin muncă, nu deposedându-i pe alţii de bunuri sau bani. Cu siguranţă au şi ei problemele lor, hoţii lor, dar societatea vestică a ajuns la o animită maturitate şi digeră mai uşor delicvenţa nativă decât cea de import. Când îl fură un olandez pe altul probabil află doar victima şi justiţia care se ocupă de caz, ori, când este implicat un român, impactul mediatic este imens, află toată lumea, deşi poate consecinţele privite prin prisma valorii pagubelor sunt nesemnificative, are însă valoare de stigmat, gestul de extremă severitate cu care este tratat cazul.

    Paşaportul românesc, dat într-un mod lipsit de orice logică, unor neştiutori de carte, care, era limpede cam cu ce se vor ocupa, ne-a adus numai deservicii, şi nu ştiu de ce Statul Român nu are în vedere o sancţiune de natura retragerii cetăţeniei române celor care s-au dovedit nedemni de ea.
    Last edited by Nelu Patrascu; 02-20-2012, 11:30 AM.

    Comment


    • Referitor la tigani ( da, tigani si nu rromi si o sa explic de ce ) ca nu accepta regulile civilizatiei si sunt de necontrolat, asta este de fapt caracteristica rasei lor. De cand au venit in Europa ( in jurul anului 1210 ) au folosit aceleasi indeletniciri ca si in prezent: furt, cersetorie, inselaciune, scandal si deranjarea celor din jur. Dar au mai avut pasiune ptr. dans si muzica. Si unii erau foarte buni in prelucrarea metalelor ( din pacate aceasta arta a prelucrarii metalelor, dispare ). Ptr. dans, muzica si mestesuguri, au fost apreciati, dar din pacate celelalte ,,indeletniciri'' au facut sa fie incet, incet marginalizati si urati, de popoarele Europei. De ce spun tigani? Ptr. ca asta e numele acestui neam! Noi spunem nemti, nu germani, desii in Rusia numele era peiorativ. Dar in Banat sa spui cuiva ca e neamt, e ceva onorabil, inseamna un om de cuvat! Noi spunem unguri, nu maghiari, dar traim alaturi in armonie si numai politicienii cauta motive de vrajba, intre noi! Noi spunem tigani si da, acest cuvant a ajuns sa fie sinonim cu lipsa de civilizatie si cu murdaria fizica si morala. Dar de ce? Cine a transformat numele unui neam, in batjocora? Ei insasi, prin atitudinea lor! Nu toti tiganii sunt ,,tigani'' asa cum nu toti romanii sunt handicapati. Am prieteni tigani, la care merg in casa si mananc si beau cu ei la masa, si ei vin la mine. Suntem prieteni de o viata si ne putem baza unii pe altii. Am avut un cunoscut, tigan, care era de o cinste si omenie rar intalnita. Tipul asta avea cheia de la casa noastra si aveam incredere deplina in el. Cunosc o tanara, tiganca, de o frumusete rara, cu o voce de aur si cu un caracter nobil. Toti spun ca sunt TIGANI nu RROMI! Lor nu le este rusine! Dar rromi este un nume inventat de cei care si-au ,,patat'' numele si acum vreau altul nou, la fel cum fac cand murdaresc o haina. Si in plus numele de rrom afecteaza numele nostru de ROMAN. Din confuzie, strainii ne spun tuturor tigani! Si poate de aia nici nu ne mai vreau. Scuze de postul kilometric!

      Comment


      • Imi poate da cineva linkul de pe youtube cu documentarul Zeitgeist{partea cu religia,atentatul de la 9/11 si cu situatia financiara a lumii}.Dar cu subtitrare in romaneste.

        Va multumesc frumos.

        sigpic

        "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

        Comment


        • Originally posted by Nelu Patrascu View Post
          Nici nu mă mir că nu ne lasă Olanda (şi alţii) să le trecem pragul. E un demers normal, poate singurul eficient de a se proteja de invazia "coloraţilor". Au văzut şi ei ce probleme au Franţa, Italia, Spania cu delicvenţa ţigănească. Şi-n secolul 21, au rămas tot migratori, cu aceleaşi obiceiuri primitive. Când tu refuzi să te civilizezi, când tot ce atingi, murdăreşti în cel mai fericit caz, dar de regulă distrugi sau furi, pentru ce să doresc să trăiesc alături de tine? Stai dracului acolo unde te-ai născut, dacă-n două mii de ani n-ai reuşit să-ţi depăşeşti condiţia de hoţ. O componentă importantă a gradului de civilizaţie atins de vestici, de unde a şi venit progresul formidabil atins de ei, este accepterea tezei că veniturile trebuie obţinute prin muncă, nu deposedându-i pe alţii de bunuri sau bani. Cu siguranţă au şi ei problemele lor, hoţii lor, dar societatea vestică a ajuns la o animită maturitate şi digeră mai uşor delicvenţa nativă decât cea de import. Când îl fură un olandez pe altul probabil află doar victima şi justiţia care se ocupă de caz, ori, când este implicat un român, impactul mediatic este imens, află toată lumea, deşi poate consecinţele privite prin prisma valorii pagubelor sunt nesemnificative, are însă valoare de stigmat, gestul de extremă severitate cu care este tratat cazul.

          Paşaportul românesc, dat într-un mod lipsit de orice logică, unor neştiutori de carte, care, era limpede cam cu ce se vor ocupa, ne-a adus numai deservicii, şi nu ştiu de ce Statul Român nu are în vedere o sancţiune de natura retragerii cetăţeniei române celor care s-au dovedit nedemni de ea.
          Per ansamblu sunt empatic cu tine, cu urmatoarele observatii:
          1. SCHENGEN n-are legatura cu libera circulatie a persoanelor.
          2. Delincvent - delincventa (pe alocuri era, intr-un timp tolerata forma ta).
          3. Tiganii n-au doua mii de ani pe taramuri romanesti, ci mult mai putin. Din pacate, deshteptii de boieri romani in loc sa le dea raus i-au inrobit/oprit pe mosii (sa le munceasca pamanturile si sa le reguleze fetele).
          4. Sunt si alte natzii cu apucaturi, insa rromii nostri i-au intrecut pe toti. Asta ne e adevarata imagine in randul popoarelor occidentale, preponderent nordice, nu sunt convins c-o vom putea schimba vreodata...
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

          Comment


          • L-am gasit.


            Zeitgeist The Movie | Film Documentar | Subtitrare in Romana | Full



            sigpic

            "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

            Comment


            • Originally posted by cutaresku View Post
              Per ansamblu sunt empatic cu tine, cu urmatoarele observatii:
              1. SCHENGEN n-are legatura cu libera circulatie a persoanelor.
              2. Delincvent - delincventa (pe alocuri era, intr-un timp tolerata forma ta).
              3. Tiganii n-au doua mii de ani pe taramuri romanesti, ci mult mai putin. Din pacate, deshteptii de boieri romani in loc sa le dea raus i-au inrobit/oprit pe mosii (sa le munceasca pamanturile si sa le reguleze fetele).
              4. Sunt si alte natzii cu apucaturi, insa rromii nostri i-au intrecut pe toti. Asta ne e adevarata imagine in randul popoarelor occidentale, preponderent nordice, nu sunt convins c-o vom putea schimba vreodata...

              I)
              Spatiul Schengen reprezinta o zona de libertate de miscare unde controalele la frontierele interne ale statelor semnatare au fost eliminate si a fost creata o singura frontiera externa unde controalele se desfasoara conform unui set de reguli clare.
              1. cronologia aderarii la spatiul Schengen este urmatoarea:

              1985- Belgia, Olanda, Luxemburg, Germania si Franta
              1990- Italia
              1991- Spania si Portugalia
              1992- Grecia
              1995- Austria
              1996- Danemarca, Suedia si Finlanda
              2001- Islanda si Norvegia

              Participarea Islandei si Regatului Norvegiei
              Alaturi de Suedia, Finlanda si Danemarca, Norvegia si Islanda iau parte in Uniunea Nordica a Pasapoartelor,in cadrul careia au fost eliminate controalele la frontierele interne. Islanda si Norvegia au semnat un Acord cu UE in mai 1999, in urma caruia cele doua state pot participa la elaborarea noilor instrumente legislative ale acquis-ului Schengen. Actele sunt adoptate doar de catre statele membre UE, dar se aplica si Islandei si Norvegiei. In practica aceasta asociere ia forma unui Comitet mixt in afara cadrului UE, format din reprezentanti ai Islandei, Norvegiei, Consiliului UE si Comisiei Europene.
              2. Decizia privind extinderea spatiului Schengen a fost luata la sfarsitul anului 2007 de Consiliul UE; astfel, la data de 21 decembrie 2007 au fost eliminate controalele la frontierele terestre si maritime pentru cele 9 state membre (exceptie face Cipru) care au aderat la UE in 2004 si la sfarsitul lunii martie 2008 au fost eliminate controalele pentru zborurile interne Schengen in aeroporturi.
              Cehia
              Estonia
              Letonia Lituania
              Malta
              Polonia Slovacia
              Slovenia
              Ungaria

              Libertatea de mişcare a persoanelor este asigurata pe teritoriul a 25 state membre ale spaţiului Schengen, fără controale la frontierele interne terestre si maritime - din Portugalia în Polonia si din Grecia în Finlanda



              3. Decizia privind extinderea spaţiului Schengen a fost luată în decembrie 2008 de către Consiliul UE; astfel, la data de 12 decembrie 2008 au fost eliminate controalele la frontierele terestre pentru Confederaţia Elveţiană. Controalele la frontierele aeriene au fost eliminate la sfârşitul lunii martie 2009.
              4. State care urmeaza sa adere la spatiul Schengen.

              •Pe data de 8 martie 2011, Liechtenstein a depus declaratia de pregatire pentru demararea procesului de evaluare Schengen pe urmatoarele domenii: protectia datelor personale, cooperare politieneasca si SIS/SIRENE.
              • Cipru a decis sa nu aplice, pentru moment, prevederile acquis-ului Schengen în domeniul SIS (Sistemul de Informatii Schengen), dar intentioneaza sa se conecteze la SIS de a doua generatie (SIS II) odata cu operationalizarea acestuia.
              • Romania si Bulgaria. Acquis-ul Schengen a fost acceptat in totalitate odată cu pregatirile pentru aderarea la UE. Ambele state au depus Declaratia de Pregatire pentru evaluarea Schengen.

              II) Termenul delicvent
              Înseamnă o persoană care a comis un delict, infractor, şi eu cu sensul ăsta l-am folosit. Practic, asta fac tiganii pe unde sunt lăsaţi să treacă.
              Starea de lucruri pe care o desemnează termenul delicvent n-are nimic enigmatic sau controversat (pentru mine).
              III)
              Am considerat anul 1 al secolului întâi, doar ca termen de referinţă, pentru a sublinia evoluţia celorlalte naţii. Când au apărut ei pe-aici, nu mă preocupă. Consider că au avut un răgaz suficient de mare pentru a face un singur pas în două milenii, să-nveţe măcar să se spele, ca să nu pută. E o graniţă care te desparte de restul regnului animal. N-au trecut-o, decât prin câteva excepţii, din păcate prea puţine. Şi statutul de victimă a acestor alogeni, pe mine mă incomodează. Nu-i greu de observat că şi pe alţii. Au scandalizat un întreg continent cu "setul lor de valori". Văd însă că se naşte puţin câte puţin, un fenomen european de respingere, pe care nu mi-l doresc mai energic, pentru că s-ar întoarce cu toţii aici furând de la noi, sper doar să fie suficient de puternic pentru a atenua sau chiar a reduce la tăcere vocile care au tot clamat drepturile omului, şi la noi şi la alţii. Minoritatea asta este doar un grup infracţional numeros, şi aşa ar trebui tratată. Poţi să-i treci prin oricâte programe vrei, este cu neputinţă să-i integrezi, pentru că nu acceptă să trăiască la fel ca tine, te forţează să consimţi la dezordine, mizerie, scandal şi ce-or mai şti să facă.
              IV) Ce fac alţii la ei în ţară sau în alte ţări, nu mă afectează deloc.

              Comment


              • Libertatea de miscare a cetatenilor UE este garantata de insusi Tratat. Schengen intareste controlul la granitele externe si il elimina pentru cei deja controlati la prima frontiera; instituie alte mecanisme (le-ai enumerat tu) de cooperare (aquis-ul cu ariile frontiere, politie, SIS, SIRENE etc). Asta vroiam sa spun; total de acord cu tine.
                Puneam in discutie corectitudinea cuvantului folosit (vezi delincvent in dex). Origini latine si frantuzesti, insa cu "n".
                Ma abtin sa elaborez pe necesitatea discriminarii pozitive.
                Ma bucur ca exista colegi preocupati si de astfel de idei.
                Bahtalo!
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                Comment


                • Originally posted by Nelu Patrascu
                  III)
                  Am considerat anul 1 al secolului întâi, doar ca termen de referinţă, pentru a sublinia evoluţia celorlalte naţii. Când au apărut ei pe-aici, nu mă preocupă. Consider că au avut un răgaz suficient de mare pentru a face un singur pas în două milenii, să-nveţe măcar să se spele, ca să nu pută. E o graniţă care te desparte de restul regnului animal. N-au trecut-o, decât prin câteva excepţii, din păcate prea puţine. Şi statutul de victimă a acestor alogeni, pe mine mă incomodează. Nu-i greu de observat că şi pe alţii. Au scandalizat un întreg continent cu "setul lor de valori". Văd însă că se naşte puţin câte puţin, un fenomen european de respingere, pe care nu mi-l doresc mai energic, pentru că s-ar întoarce cu toţii aici furând de la noi, sper doar să fie suficient de puternic pentru a atenua sau chiar a reduce la tăcere vocile care au tot clamat drepturile omului, şi la noi şi la alţii. Minoritatea asta este doar un grup infracţional numeros, şi aşa ar trebui tratată. Poţi să-i treci prin oricâte programe vrei, este cu neputinţă să-i integrezi, pentru că nu acceptă să trăiască la fel ca tine, te forţează să consimţi la dezordine, mizerie, scandal şi ce-or mai şti să facă.
                  IV) Ce fac alţii la ei în ţară sau în alte ţări, nu mă afectează deloc.
                  Eu daca as avea vreo putere le-as interzice sa faca mai mult de 1, maxim 2 copii. Ca la chinezi. Daca depasesc acest numar de copii sa nu le mai acorde statul subventii, alocatii, etc.
                  Daca continua astia cu cate 8-10 puradei in cativa zeci de ani o sa ajungem sa depaseasca numarul romanilor, si Romania o sa se scrie cu 2 de ,,R"... Si la abaterile acestor minoritari le-as da maximul de pedeapsa prevazuta in lege... Nu mai continui cu acest subiect, ca am multe de spus... Ne-au facut de ras peste tot astia.

                  Comment


                  • Nu ma batea gandul ca voi gasi si pe aici o abordare a acestei probleme. In Romania ei au fost o varianta a sclavagismului - robi. Atunci s-au refugiat, precum sclavii negri din America, prin gaselnite tipic romanesti, in variante de supravietuire. Unii meseriasi, altii pseudo-artisti = mai dotati, probabil din durere, altii pur si simplu jmecheri. A cui este vina ca s-a tolerat asa-zisa inscaunare: -regi,imparati ...?- Niste nesimtiti de romani care aveau doua scopuri 1/voturi si 2/frica de reinstaurare a regulilor cromozomiame romanesti. Pana la ?democratia originala romaneasca? spuneau: sa traiti boierule. Acuma spun: sa traiti sefule. Adica aia care le permiteau sa se descurce. Nu a intervenit nici Patriarhia ortodoxa. (Ei se declar crestini). Care are un singur sef UNS : Majestatea sa Regele si Regina. Cunoasteti vreo biserica din spatiul ortodox care nu are cele doua scaune UNDE NU ARE VOIE SA SE ASEZE NIMENI IN AFARA FAMILIEI REGALE=SEFII BISERICII ORTODOXE, DE LA SFINTII IMPARATI CONSTANTIN SI ELENA? Asti popi de azi nici macar nu au catadixit sa respecte varsta SEFULUI. Doar niste popi afaceristi. Credeti ca tiganii nu vad dezastrul din Ortodoxia Romaneasca? Ii respect mai mult decat alte neamuri sau secte. Sar permanent in apararea unui membru. Chiar si la spitale. Cei care fac copii in nestire si le refuza orice comunicare sau acces la medicamente=unealta diavolului, nu cumva sunt mult mai indezirabili? Moral?

                    Comment


                    • Desi nu am inteles prea mult din combinatia tigani, Biserica si Rege, ce pot sa-ti spun e ca tiganii nu respecta nimic. Nici legile tarii, nici Biserica, nici regalitatea, nici macar Staborul nu-l mai iau in seama. Regulile dupa care traiesc sunt sa faca bani fara sa munceasca si sa faca ce vor fara sa respecte pe nimeni. Toate astea sunt adanc inscrise in caracterul rasei lor si nu sunt rezultatul coabitarii cu poporul roman. Ca dovada este comportamentul tiganilor din alte tari, tigani care nu au trait niciodata in Romania, dar sunt la fel ca si cei de aici. Afirm in cunostinta de cauza!

                      Comment


                      • 99%din tiganii robi apartineau bisericii ortodoxe. Doar cativa, descendenti ai unor posesoare de frumoase nurii AU PRIMIT permisiunea sa colinde pe la podgorii unde, din influiente rusesti, se facea tuica si era nevoie de caldarari. A urmat mica si apoi marea secularizare a averilor manastiresti+dezrobirea tiganilor. Acestia s-au aciuat pe laga si subprotectia marilor proprietari de pamanturi - marii boieri. Si de atunci ei se adreseaza cu "boierule". De aceea Cuza a fost "stimulat intru grandomanie" si trimis aiurea. De la marea schisma, Biserica Ortodoxa a preluat obiceiul de la Imparatii Constantin si mama sa, Elena, de a se amplasa in biserici cele doua scaune voivodale/regale, ca semn al CAPILOR BISERICII ORTODOXE. Sefii au fost unsi de seful Bisericii atat ca sefi de stat cat si ca sefi ai bisericii. Astazi, in Romania, seful bisericii nu este preafericitul ci MAJESTATEA SA REGELE MIHAI. Care nu POATE semna si nu a semnat un act de abdicare. A doua mare greseala politica a lui Iliescu a fost interzicerea accesului Regelui Mihai acasa. Capii Bisericii au executat instructiunile SEFULUI si nu au reactionat. Mai mult, au permis ?alegerea? unui rege si a unui imparat. Dar, de atunci, tiganii se adreseaza cu apelativul "SEFULE". Nu m-am referit la obiceiurile majoritatii tiganilor ci la NERESPECTAREA ORDINII DE CATRE SEFII BISERICII SI AI STATULUI DE AZI. Aceste obiceiuri le-au permis sa se comporte astfel.
                        Last edited by epurare_coco; 05-02-2012, 19:34 PM.

                        Comment


                        • Ce mã bucur cã francezii l-au "sarkozyt" pe nesuferitul ãla care se þinea de mânã cu Merkel. Cred cã-n 2013 vine ºi rândul ei. Pe mâna dreptei, generalizatã la un moment dat în tot vestul, a explodat cea mai urâtã crizã, semn cã ceva, sigur n-au fãcut bine. Când te preocupã doar bunãstarea bãncilor, sugerând populaþiei sã plãteascã pentru greºelile lor, n-ai cum sã devii simpatic.

                          Comment


                          • Originally posted by Nelu Patrascu View Post
                            Ce mã bucur cã francezii l-au "sarkozyt" pe nesuferitul ãla care se þinea de mânã cu Merkel...Când te preocupã doar bunãstarea bãncilor, sugerând populaþiei sã plãteascã pentru greºelile lor, n-ai cum sã devii simpatic.
                            Ai dreptate, dar lasa ca are grija Itic sa-si gaseasca alte marionete! Ca altfel cum o sa continue jocul de Monopoly?

                            Comment


                            • Itzic ne Itzic dar pana la urma se inchide cercul trasat de evrei. Si istoria evreiasca Il are in centru pe??? Dumnezeu!
                              E220 cdi W210, 2001

                              E320 W210, 1997
                              C180 W202, 1994
                              W123 200D, 1978 cu inima de W124


                              Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                              Comment


                              • Judecatã nu numai în contextul de azi, nu mã mir cã aceastã seminþie a fost prigonitã cam de peste tot de-a lungul secolelor. Iritã cu tendinþa lor de a face numai ei cãrþile tuturor, ºi acum mai bine de 50 de ani era sã le fie fatalã aceastã "imixtiune" N-a lipsit mult.
                                ªi îndrãznesc sã reproºeze tuturor holocaustul. Sã fi fost un simplu efect fãrã cauzã ?
                                Existã aºa ceva ?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF