Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cu ce super-masina de taxi v-ar placea sa mergeti?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu ce super-masina de taxi v-ar placea sa mergeti?

Cum zice si titlul, daca ar trebui sa luati un taxi, pe ce a-ti fi in stare sa platiti CU PLACERE cam 1E/km pt o calatorie in deplin confort, siguranta si dinamism?
    Astfel votati si poate o sa vi se indeplineasca alegerea!
    43
    Mercedes-Benz ML 55 AMG
    2.33%
    1
    Mercedes-Benz ML 63 AMG
    4.65%
    2
    Porsche Cayenne Turbo S
    4.65%
    2
    Mercedes-Benz S 55 AMG 4-Matic
    18.60%
    8
    BMW X5 M
    0.00%
    0
    BMW Alpina B7
    0.00%
    0
    Mercedes-Benz E 55 AMG 4-matic
    9.30%
    4
    BMW X6 M
    0.00%
    0
    Mercedes-Benz S 63 AMG
    55.81%
    24
    Audi Q7 6.0 V12 TDI
    4.65%
    2
    Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

S-63-AMG, dar cel mai mult TAXI-ul din filmul TAXI peugeot 406...sau 407, daca chiar e vorba de taxiu... de si totusi....S 63 ala..... te referi la W221 sau W220? daca e sa aleg, prefer W220 S65
    Last edited by Hirig888; 03-07-2011, 02:24 AM.
    "The wife should always be "legally" younger than the car"
    W124 200D
    W123 240D
    Prezentare W124
    Prezentare W123

Comment

Originally posted by Hirig888 View Post
      S-63-AMG, dar cel mai mult TAXI-ul din filmul TAXI peugeot 406...sau 407, daca chiar e vorba de taxiu... de si totusi....S 63 ala..... te referi la W221 sau W220? daca e sa aleg, prefer W220 S65
      S 63 AMG este DOAR w221. W220 sunt S65 AMG si S55 AMG.
      Daca as avea bani, as merge cu un taxi Maybach 62 (este prin Rusia).

Comment

Originally posted by ionut_90 View Post
        S 63 AMG este DOAR w221. W220 sunt S65 AMG si S55 AMG.

Nu mai dezinforma lumea.

Originally posted by NinjaV12 View Post
        Cum zice si titlul, daca ar trebui sa luati un taxi, pe ce a-ti fi in stare sa platiti CU PLACERE cam 1E/km pt o calatorie in deplin confort, siguranta si dinamism?
        Astfel votati si poate o sa vi se indeplineasca alegerea!

La Mercedes ai pus numai motoare tari si la Bmw alea "mai simple".De ce nu ai pus X5 M,X6M,Seria 7 Alpina?
        Last edited by mircea600sel; 03-07-2011, 18:39 PM.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
          [url]

La Mercedes ai pus numai motoare tari si la Bmw alea "mai simple".De ce nu ai pus X5 M,X6M,Seria 7 Alpina?
          Pt un motiv destul de simplu: fiabilitatea BMW la capitolul motorsport mai ales ca nush cine ar baga de noi astfel de masini, plus ca nici foarte ieftine nu-s, iar acelea din care ai dat tu exemplu sunt considerate editii limitate, intra in categoria special, si costa si la achizitionare si la intretinere de te rupe chiar pe langa un ML 63 AMG sau Cayenne Turbo, astfel nu s-ar mai putea incadra la 1E/km

Alte taxiuri de prin lume...chiar si Romania
          S320Cdi-ul din primele 2 poza e din Cj si are numar Cj-99-DVR, soferul fiind chiar patron de firma de taxiuri(Daniel Taxi e firma), si a aparut prin toamna la stiri, si are o oferta foarte tentanta la comenzi, daca vine acesta la comanda, calatoria cu S-ul acesta e gratis!
          Am mers si eu o data cu acesta cu niste prieteni, dar nu la comanda ci luat din oras, deci am platit, pacat ca multe nu imi aduc aminte fiind dupa vo 3-4 beri :P
          Last edited by mircea600sel; 03-07-2011, 21:46 PM.
          Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Daca ar fi sa fac eu aceasta afacere, fara suparare, la ora actuala datorita pretului mare a super-car-urilor de la Mercedes-Benz care pot intra la taxi(masina sa aiba maxim 5 ani vechime la introducerea in sistem si maxim 10 daca e deja in sistem) as alege si chiar am foarte aproape de mine o astfel de masina care chiar mi-ar place: Porsche Cayenne Turbo S din 2008 impecabil, la numai 27800E(se poate verifica pe mobile cautand Cayenne pana in 30miiE, nu mai pun link-ul pt ca cine a copiat un astfel de link stie de ce) ....eu as face o afacere de genu, dar am o singura problema pe care sunt convins ca o intuiti si anume de unde cei minim 30miiE pt deschidere de firma, masina cu actele la zi(trecut pe firma, asigurare, impozit), GPL si dotarile specifice activitatii gen taxi + un GPS pt ca as fi nou in domeniu plus e mai sigur asa

Comment

Comment

Eu cu asa taxiu as vrea sa merg :

Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Daca ar fi sa fac eu aceasta afacere, fara suparare, la ora actuala datorita pretului mare a super-car-urilor de la Mercedes-Benz care pot intra la taxi(masina sa aiba maxim 5 ani vechime la introducerea in sistem si maxim 10 daca e deja in sistem) as alege si chiar am foarte aproape de mine o astfel de masina care chiar mi-ar place: Porsche Cayenne Turbo S din 2008 impecabil, la numai 27800E(se poate verifica pe mobile cautand Cayenne pana in 30miiE, nu mai pun link-ul pt ca cine a copiat un astfel de link stie de ce) ....eu as face o afacere de genu, dar am o singura problema pe care sunt convins ca o intuiti si anume de unde cei minim 30miiE pt deschidere de firma, masina cu actele la zi(trecut pe firma, asigurare, impozit), GPL si dotarile specifice activitatii gen taxi + un GPS pt ca as fi nou in domeniu plus e mai sigur asa
                  Porsche-ul ala chiar e vrajeala. Nu vezi ca nu apare nr masini si nici nr de telefon? Modelul e pt americani, poza nu e facuta la noi. Nici lovita nu o gasesti la banii astia.

Comment

, plus ca nici foarte ieftine nu-s, iar acelea din care ai dat tu exemplu sunt considerate editii limitate, intra in categoria special, si costa si la achizitionare si la intretinere de te rupe chiar pe langa un ML 63 AMG sau Cayenne Turbo, astfel nu s-ar mai putea incadra la 1E/km
                    Lasa ca S65 AMG e ieftin,nu intra intro categorie mai speciala si atat costul de achizitie si intretinere este mic.Ai vazut ce ai scris mai sus?

sigpic

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
                      Porsche-ul ala chiar e vrajeala. Nu vezi ca nu apare nr masini si nici nr de telefon? Modelul e pt americani, poza nu e facuta la noi. Nici lovita nu o gasesti la banii astia.
                      Intamplarea face ca, eu chiar l-am vazut astazi, deci pica tot ce ai zis mai sus.
                      Sa stii ca am gasit mai demult Cayenne din '07 lovit frontal destul de bine la numai 3500E neg!!!.....si reparatia ar fi costat doar 15000E, si l-as fi luat, dar din nou, de unde banii de reparatie :P

Lasa ca S65 AMG e ieftin,nu intra intro categorie mai speciala si atat costul de achizitie si intretinere este mic.Ai vazut ce ai scris mai sus?
                      Da, dar traim in tara paradoxurilor, aici poti sa gasesti ML, X5 sau Cayenne de 2-3 ani mai ieftin decat E200-le de aceeasi varsta....nu vezi ca la noi daca te uiti in piata, o pisica de 1.6 sau un E200 sau un C180 costa dublu decat un 730i sau un E280 pe Gpl din aceiasi ani cu acestea. Asa-i cu unii rumani, sa scrie pe el benveu sau mertzan, nu conteaza ca trece golfu sau corsa diesel pe langa el, parerea mea ca daca nu ai bani de benveu, ia-ti frate opel sau dacie ca si alea merg din A in B si chiar mai ieftin....asta denota clar faptul ca habar nu are lumea de cultul automobilului!
                      Last edited by Carmine; 03-09-2011, 17:28 PM.

Comment

Eu as vrea sa merg cu un tanc konig tiger. Din pacate nu cred ca mi se va implini dorinta vreodata. Dar macar pot sa-l admir expus la muzeu.
                        +40758148228 whats app active

Proud owner of Lady Blue W140.

Comment

Originally posted by white8snow View Post
                          Eu as vrea sa merg cu un tanc konig tiger. Din pacate nu cred ca mi se va implini dorinta vreodata. Dar macar pot sa-l admir expus la muzeu.
                          http://www.youtube.com/watch?v=u5p3K...eature=related
                          Ce legatura are postul tau cu topicul?

sigpic

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF