Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pretul benzinei...facem si noi ceva?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Va salut din nou!
    Nu vor pleca "benzinarii", fiti fara griji in aceasta privinta. Piata din Romania este chiar una mare, cu un potential de neimaginat.
    Pretul s-ar putea sa mai creasca avand in vedere ca vine primavara si va creste consumul de carburanti(agricultura, firme ce au "stat" pe timpul iernii, etc.), deci cererea va fi mai mare.
    Pe STAT il intereseaza incasarile din TVA si accize, nu? Au interes sa fie pretul jos? Ma indoiesc. Pret mare, TVA mare, deci bani mai multi la buget.
    In legatura cu protestul la romani.
    Ati vazut cum se fac protestele la noi? Cu zambetul pe buze(uneori cu gura pana la urechi), iar daca mai avem si muzica, o punem si de un dans.
    Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Litrul iese la poarta depozitului 1,60 / 1,80 lei, restul se duce la astia ca sa aiba ce fura. Sa-si restituie tva de 60 de milioane de euro pe vanzari care nu exista / fictive.
      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Ma reprofilez pe biciclete...
        http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Cred ca ma apuc de vandut biciclete...
          1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
          2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
          Si o panarama de scuter

Comment

@mezzo
            Poate glumesti ...dar eu deja am vandut vreo 6-7 biciclete, si vorbesc serios.
            Chiar o sa mai aduc de vanzare ca se trec mai repede ca orice!
            C220 S202
            Mercedes 4 EveR!

Comment

Originally posted by d3op View Post
              @mezzo
              Poate glumesti ...dar eu deja am vandut vreo 6-7 biciclete, si vorbesc serios.
              Chiar o sa mai aduc de vanzare ca se trec mai repede ca orice!
              Vedeti ca daca se inmultesc bicicletele, ala micu' o sa puna impozit, taxa de drum, verificare tehnica, numere de inmatriculare si permis de conducere si ptr. biciclete!

Comment

Originally posted by ElCid View Post
                Vedeti ca daca se inmultesc bicicletele, ala micu' o sa puna impozit, taxa de drum, verificare tehnica, numere de inmatriculare si permis de conducere si ptr. biciclete!
                Si probabil se vor impozita in functie de numarul de pinioane !

Comment

Revenind on-topic,am vazut ca la LUKOIL in weekend au preturi mai mici decat restu`...
                  Petrom era undeva pe la 5.31,iar Luk era pe la 5.20.Nu e prea mare dif,dar poate pentru unii conteaza.
                  Daca faci un full pe sapt(60L)asta inseamna 6lei economie.Pe luna inseamna 24-25lei.Asta daca mergi cu 4full`uri pe luna
                  Drumuri bune!
                  1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                  2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                  Si o panarama de scuter

Comment

Preţuri carburanţi în alte ţări

Este primul meu post pe acest topic, şi încep prin a pune paie pe foc. Ia uitaţi, ce am primit azi pe mail :

Ma intreb daca nu suntem luati cumva drept niste idioti… !

Azerbaïdjan Diesel EUR 0,31
                    Egypte Diesel EUR 0,14
                    Ethiopie Super EUR 0,24
                    Bahamas Diesel EUR 0,25
                    Bolivie Super EUR 0,25
                    Brésil Diesel EUR 0,54
                    Chine Normal EUR 0,45
                    Equateur Normal EUR 0,24
                    Ghana Normal EUR 0,09 !!!!!!!
                    Groenland Super EUR 0,50
                    Guyane Normal EUR 0,67
                    Hong Kong Diesel EUR 0,84
                    Inde Diesel EUR 0,62
                    Indonésie Diesel EUR 0,32
                    Irak Super EUR 0,60
                    Kazakhstan Diesel EUR 0,44
                    Qatar Super EUR 0,15
                    Kuweit Super EUR 0,18
                    Cuba Normal EUR 0,62
                    Libye Diesel EUR 0,08 !!!!!!!
                    Malaisie Super EUR 0,55
                    Mexique Diesel EUR 0,41
                    Moldavie Normal EUR 0,25
                    Oman Super plus EUR 0,20
                    Pérou Diesel EUR 0,22
                    Philippines Diesel EUR 0,69
                    Russie Super EUR 0,64
                    Arabie SaouditeDiesel EUR 0,07 !!!!!!
                    Afrique du Sud Diesel EUR 0,66
                    Swaziland Super EUR 0,10 !!!!!!
                    Syrie Diesel EUR 0,10 !!!!!
                    Trinidad Super EUR 0,33
                    Thaïlande Super EUR 0,65
                    Tunisie Diesel EUR 0,49
                    USA Diesel EUR 0,61
                    Venezuela Diesel EUR 0,07 !!!!!
                    Emirats Arabes Unis Diesel EUR 0,18
                    Vietnam Diesel EUR 0,55
                    Ukraine Diesel EUR 0,51
                    Lord W126 500SE -> 2.5D
                    Lady W123 230C -> 240D
                    W124 -> 200D
                    W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Originally posted by Levi View Post
                      Este primul meu post pe acest topic, şi încep prin a pune paie pe foc. Ia uitaţi, ce am primit azi pe mail :

E clar ca astia ne jupoaie! Apropo de tarile arabe, stiam ( de la un prieten iranian ) ca acolo autoturismele nu sunt decat pe benzina, fiind interzise cele diesel. Doar camioanele, autobuzele si utilajele sunt pe motorina. Oricum, e clar ca la noi pretul carburantilor e inca un mod josnic, folosit de guvernanti, de a castiga bani de pe spatele poporului.

Comment

Originally posted by Levi View Post

Azerbaïdjan Diesel EUR 0,31
                        Egypte Diesel EUR 0,14
                        Ethiopie Super EUR 0,24
                        Bahamas Diesel EUR 0,25
                        Bolivie Super EUR 0,25
                        Brésil Diesel EUR 0,54
                        Chine Normal EUR 0,45
                        Equateur Normal EUR 0,24
                        Ghana Normal EUR 0,09 !!!!!!!
                        Groenland Super EUR 0,50
                        Guyane Normal EUR 0,67
                        Hong Kong Diesel EUR 0,84
                        Inde Diesel EUR 0,62
                        Indonésie Diesel EUR 0,32
                        Irak Super EUR 0,60
                        Kazakhstan Diesel EUR 0,44
                        Qatar Super EUR 0,15
                        Kuweit Super EUR 0,18
                        Cuba Normal EUR 0,62
                        Libye Diesel EUR 0,08 !!!!!!!
                        Malaisie Super EUR 0,55
                        Mexique Diesel EUR 0,41
                        Moldavie Normal EUR 0,25
                        Oman Super plus EUR 0,20
                        Pérou Diesel EUR 0,22
                        Philippines Diesel EUR 0,69
                        Russie Super EUR 0,64
                        Arabie SaouditeDiesel EUR 0,07 !!!!!!
                        Afrique du Sud Diesel EUR 0,66
                        Swaziland Super EUR 0,10 !!!!!!
                        Syrie Diesel EUR 0,10 !!!!!
                        Trinidad Super EUR 0,33
                        Thaïlande Super EUR 0,65
                        Tunisie Diesel EUR 0,49
                        USA Diesel EUR 0,61
                        Venezuela Diesel EUR 0,07 !!!!!
                        Emirats Arabes Unis Diesel EUR 0,18
                        Vietnam Diesel EUR 0,55
                        Ukraine Diesel EUR 0,51
                        Aseara am revazut Papillon pentru a nu stiu cata oara, asa ca ceea ce ni se intampla poate deveni un fel de pistol cu apa .... http://www.imdb.com/title/tt0070511/ .... mai raul ne poate pandi oricand la colt... " 'i'm still here, you bastards ! "
                        Last edited by Carmine; 03-14-2011, 21:36 PM.

Comment

L-am vazut si eu aseara. 16:9...gen...
                          CINE TRAIESTE CU FRICA NU TRAIESTE DELOC

Comment

Originally posted by carmine
                            Aseara am revazut Papillon pentru a nu stiu cata oara, asa ca ceea ce n-i se intampla poate devine un fel de pistol cu apa ...
                            Scuze de off topic, dar am vazut si eu filmul Papillon, de vreo doua ori si nu-mi place din cauza ca scenariul nu prea are legatura cu cartea. Deci film mediocru, carte excelenta, dar citind cartea nu poti sa nu tragi paralele cu situatia din Romania: mita, inselaciune, abuz, hotie, acuzatii pe nedrept si oameni care se complac in starea asta. Revenind la subiect, carburantii se vor scumpii nejustificat, deoarece Statul incurajeaza asta, iar romanii nu vor face nimic, deoarece asa e mentalitatea acestui popor- tace si inghite toate minciunile si magariile.

Comment

Papillon este una dintre cele mai bune ecranizari dupa o carte de succes, mai rar o ecranizare se ridica la valoarea cartii, dar daca e sa detaliem, continuam aici : http://www.clubmercedes.ro/ce-filme-...ighlight=filme

Schaffner, regizorul Planetei maimutelor, Patton, creeaza o capodopera care nu are cum sa nu atinga un spectator sensibil. Finalul e apoteotic si de tinut minte. Am vazut filmul dupa ce am citit cartea, opera filmica extrage esenta romanului, cred ca mai bine nu se putea. O parere personala.
                              Last edited by Carmine; 03-15-2011, 21:41 PM.

Comment

Este garantat ceva manipulare la mijloc: ca sa vedeti ce bananiera e tara asta, si mai ales ce site-uri de 2 lei au marile companii petroliere dati un 'sarci pe goagal' si cautati pretul in timp real al combustibilului: bai frate, daca cautam cine l-a ucis pe Kennedy cred ca gasim mai repede adevarul, pai nici una din marile companii nu are pretul la pompa!!! De ce nu este frate un site unde sa puna, ca si asa cand mergem la pompa il aflam?!! Care e treaba?! Nu vad logica....cred ei ca, daca nu pun nu o sa stim unde e mai ieftin si o sa ieie lumea de unde apuca sau ce? Oricum daca pompa unde e mai ieftin cu 2 bani e cu 5 km mai departe decat cea langa care stai, pai clar nu o sa mai mergi oricum la aceea decat daca ai drum si mai ai gaz pana acolo....
                                Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF