Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pretul benzinei...facem si noi ceva?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bai voi ati luat-o razna, nu ati auzit ca Romania a iesit din criza ?
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Mai bine aveti grija pe cine puneti stampila in cabina de vot decat sa aveti idei extremiste, gen incendiat benzinarii ! Pe principiul, semeni vant, culegi furtuna, astia-s conducatorii pe care i-am ales si-i meritam, evident !
      sigpice60 525d

Comment

Originally posted by T_o_r_q_u_e View Post
        Mai bine aveti grija pe cine puneti stampila in cabina de vot decat sa aveti idei extremiste, gen incendiat benzinarii ! Pe principiul, semeni vant, culegi furtuna, astia-s conducatorii pe care i-am ales si-i meritam, evident !
        Eu nu i`am ales pe astia...
        I`a ales brigada Gutza!Hai nevasta sa votam..cu gutza..am si melodie:

Care sti sa faci cocktailuri MOLOTOW?Sau cum s`o scrie...
        Asta e asa...separat!NU VREAU SA INCENDIEZ 2-3BENZINARII(IN NICI UN CAZ PETROM"V")..vreau doar sa arunc in fraierul ala din oglinda ))

In alta ordine de idei..oricine ar fi venit la putere,tot in cacat eram.Asta e tara noastra.Tara lu` Bercea Mondialu care vorbeste ROMANES,Lb Romana fiind a 2`a limba.Tara lu` Gadea care o arde mai mult decat penibil de la o vreme.Tara lu Adrian minune care isi ia masina de 200.000 euro da nu o scoate pe strada ca nu are lumea ce manca.Tara unor samsari.Tara unor japcari.Tara unor fraieri care ne furam intre noi.
        Mi-e rusine sa scot CI de Romania in UE.
        SI NU!!!NU mai sunt mandru ca sunt ROMAN!!!!Nu in conditiile astea!!!!
        Ca natie,suntem aia care ne dadeam foc la case cand auzeam ca vin turcii!Nu cumva sa ne batem cu ei...poate nu ne luau foc casele!Hai sa le dam noi.
        Pacat de noi,avem multe peste bastinasii din jurul nostru.Bulgarii ne bat de mult cu organul genital peste fese..daca se trezesc dimineata voiosi,ne bat chiar si peste buze..

Imi scuzati limbajul putin mai plastic,dar sunt satul.
        1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
        2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
        Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by carmine View Post
          http://www.youtube.com/watch?v=oR8cLFU6hLU

Stiu ca inca nu traiti atat de bine cat ar trebui?
          Porcaria asta..imi aduce aminte de o treaba:

Si o panarama de scuter

Comment

Domnilor, nu stiu daca ati auzit sau ati vazut la TV, era o emisiune pe realitatea, parca Ora de Foc asa se numea, si acolo s-a pus intrebarea cine i-a ales pe actuali conducatori ai tarii.
            Si tot acolo s-a pronuntat cineva ca la urmatoarele alegeri, deja buletinele de vot vor fi gata stampilate cu cine trebuie sa iese.
            Eu sunt 100% convins de treaba ca si la alegerile anterioare s-au facut mismasuri si furturi de vot cat a dus trenul.
            Asa ca tot putem sa speram la un trai mai bun, ca degeaba.

Mezzo, cand te apuci de treaba, da un PM. si mie si ma alatur de tine, nici eu nu am ce pierde.
            Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
            Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

@mezzo Subscriu!
              Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "ÃŽnpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

Eu asi propune ceva mai constructiv . De ce sa facem "molotoave" cand avem de terminat canalul Giurgiu - Bucuresti ? . In felul acesta clasa conducatoare si-ar aduce aportul mai constructiv la dezvoltarea economica a tzarii .

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=oR8cLFU6hLU
                  Carmine, nu-l baga in seama, ca omul la betie spune multe! Mezzo amesteca 2 l de benzina ( sau motorina ) cu 500 g de sapun lichid si 4-5 kg de azotat de amoniu, optional si cateva cuie si vezi cum merge!

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                    Stiu ca inca nu traiti atat de bine cat ar trebui?
                    Porcaria asta..imi aduce aminte de o treaba:

http://www.visurat.ro/2011/02/17/dac...-pe-ceausescu/
                    Am fost inteles gresit!
                    Primul rand era adresat Domnului Presedinte!
                    Si o panarama de scuter

Comment

=)) Genial!

Comment

Datorita lipsei crase de cereale (tipic pentru speculatorii de grane) cei care se ocupa cu productia carnii de porc anunta scumpiri cuprinse intre 60 % si 100 %. Asta cumulat cu un pret al carburantului la 10 lei litrul va pune cruce acestei tari si asa falite.
                        Vad ca ziceti de Iasomie si alte revolte, dar uitati ca poporul asta l-a suportat pe Ceausescu 25 de ani. Romanii sunt rabdatori si stiu sa inghita (tot).
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Datorita lipsei crase de cereale (tipic pentru speculatorii de grane) cei care se ocupa cu productia carnii de porc anunta scumpiri cuprinse intre 60 % si 100 %. Asta cumulat cu un pret al carburantului la 10 lei litrul va pune cruce acestei tari si asa falite.
                          Vad ca ziceti de Iasomie si alte revolte, dar uitati ca poporul asta l-a suportat pe Ceausescu 25 de ani. Romanii sunt rabdatori si stiu sa inghita (tot).
                          La treaba asta nu am solutie..din pacate!
                          Desi putem aplica solutia cu molotovu si aici...
                          Cautam donatori de benzina pt molotoave!!!!
                          Si o panarama de scuter

Comment

Iata cat castiga nemernicii de la OMV...si tot nu le-ajunge

''Grupul austriac OMV detine 51,01% din actiunile Petrom, iar Ministerul Economiei - 20% din titluri. In primele noua luni ale lui 2010, grupul Petrom a inregistrat vanzari de 13,158 miliarde lei (3,145 miliarde euro).''

Iata ce marsavii mai fac si astia de la OMV...

''Șeful OMV (60 ani), acționarul majoritar al Petrom, a fost acuzat de procurorii din Viena ca ar fi achizitionat un pachet de actiuni la pretul de 632.000 de euro, pe care le-a vandut, cinci zile mai tarziu, cu 1,4 miliarde euro, "detinand informatii privilegiate".

Vanzarea a avut loc inainte ca grupul sa anunțe vanzarea pachetului de acțiuni deținut la grupul ungar MOL, de 21% din capitalul social, pentru suma de 1,4 miliarde euro.

Consiliul de supraveghere al grupului OMV a anunțat ca nu are motive sa il demita pe directorul general, Wolfgang Ruttenstorfer, in urma acuzațiilor de insider trading aduse de procurorii din Viena.

Pedeapsa de trei ani

Ruttenstorfer, care este președintele OMV, cel mai mare grup energetic din Europa Centrala, din 2002, ar trebui sa se pensioneze la sfarșitul lunii martie. El a respins acuzațiile, insa este pasibil de o pedeapsa de pana la trei ani de inchisoare.

Grupul austriac OMV este acționarul majoritar al celei mai mari companii romanești, Petrom, dupa ce a cumparat de la statul roman, in 2004, pachetul majoritar de acțiuni. Statul a incasat direct din tranzacție aproximativ 600 milioane de euro. Petrom asigura integral producția interna de petrol și jumatate din cea de gaze naturale.''

Sursa: http://stiri.rol.ro/Astazi-incepe-pr...er-681017.html
                            Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                            W123 280CE
                            W126 500SEC
                            W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Jasmine...
                              CINE TRAIESTE CU FRICA NU TRAIESTE DELOC

Comment

Feri, sper ca procurorii din Austria sa-l dovedeasca pe borfasul ala si sa-l duca acolo unde-i este locul .
                                La noi consiliul concurentei este o masina de tocat bani de la buget; rezultate ioc . Ar fi interesanta organigrama acestui asa zis aparator al cetatenilor si salariile angajatilor .

Ma incearca o banuiala sinistra .
                                Idiotii care ne conduc lasa asa zisele companii petroliere ( in realitate niste banditi care practica jaful la drumul mare ) sa scumpesca carburantul peste limita suportabilitatii pentru a "aerisi" circulatia .
                                Vine vara si trebuie sa fim cat mai putini in trafic .
                                Last edited by Carmine; 03-10-2011, 21:40 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF