Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pretul benzinei...facem si noi ceva?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sambata 12 martie o sa imi adun gasca de prieteni si o sa mergem in benzinarie sa alimentam de 50 de banuti.
    O sa facem pancarte ...sper sa vina cati de multi.
    O sa filmez si o sa va arat ce a iesit ..poate o sa faceti si voi la fel ...se mai desteapta lumea si ies mai mullti , asa nu mai merge!!!
    C220 S202
    Mercedes 4 EveR!

Comment

Incet si cu treba buna ajunge pretul imediat la 10 RON.
      Mezzo, trebuie sa punem planul intiat de tine la punct, si sa incepem demersurile.
      Asa nu se mai poate.
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Ai grija @d3op, daca va strangeti sa faceti un mic protest sau o "aroganta" sa zicem asa, mai bine nu faceti nici o pancarta si mai ales galagie, claxoane chestii, ca sa nu va luati amenda pentru tulburarea linistii, ca cei care au facut primul protest de acest gen.Parerea mea este sa fie toata lumea calma, sa se poarte normal ca si cand ar alimenta ca de obicei, ca sa nu aiba nimeni motiv sa comenteze ceva.Eu zic ca e cel mai bine.Bafta multa.

Comment

Asta cu alimentatul de 50de bani e o prostie..
          1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
          2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
          Si o panarama de scuter

Comment

Sal , ia priviti si cine stie ,ca mai sus tot pomenea cineva de umblat pe bicicleta

De vanzare bicicleta Mercedes-Benz frane pe disc noua pret fara transport

Comment

Originally posted by increatul View Post
              Sal , ia priviti si cine stie ,ca mai sus tot pomenea cineva de umblat pe bicicleta

http://www.okazii.ro/catalog/5304520...edes-benz.html
              Ieftina! Cred ca are pretul facut ptr. Romania, ca am vazut cand a aparut in Germania si costa de la 2600 de euro ( revista Auto Strassenverkehr , din August 2003). Sau o fi chinezarie!

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                Asta cu alimentatul de 50de bani e o prostie..
                Salutam! Ai fost prea bland in exprimare. Platitul cu maruntis sau alimentatul de o suma modica, nu face decat sa fie o bataie de joc fata de cea(cel) de la casa.Sa nu uitam ca ea(el) este ca multi dintre noi, o angajata care nu cred ca are vreo vina.
                Si inca ceva, dupa ce alimentam la un PECO de 50 de bani, mergem la urmatorul si "bagam" cat sa ne ajunga sa dam o tura prin oras(ca de , sarbatorim) si sa ne ajunga si pentru saptamana viitoare, nu?
                Atata timp cat este cerere, indiferent de produs, pretul va fi cel din piata. Piata( sau de multe ori intelegerile) dicteaza pretul.
                Numai bine!
                Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Foarte corect, eu sunt convins ca si daca o sa ajunga la 10 RON litrul de benzina si motorina, tot o sa circule oamenii cu masinile.
                  Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                  Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Se impoziteaza si se scumpesc doar articolele care fac obiectul consumului sau utilizarii de catre cea mai mare parte a populatiei ( chestie valabila si in alte tari). O sa puna taxe si pe telefoane celulare, ca polueaza, o sa scumpeasca benzina si motorina, cat vor ei si tot o sa cumparam ca suntem nevoiti. Automobilul nu este un lux, este o necesitate (ptr. unii ) si pe baza acestor necesitati, vor scumpii cat au ei chef, ca nu le este nici rusine, nici mila si nici frica, ca mamaliga nu a explodat si nici nu va exploda vreodata!

Comment

Salut ElCid!
                      Pai nu cred ca mai este mamaliga.
                      Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Originally posted by tumar View Post
                        Salut ElCid!
                        Pai nu cred ca mai este mamaliga.
                        Salut Tumar! In timpul ,,revolutiei'' se spunea ca s-au suparat romanii si ca l-au dat jos pe dictator si se dadea ex. de ce face mamaliga, cand explodeaza, adica sunt romanii rabdatori, dar si cand se supara ...! Povesti, ,,revolutia'' a fost un ,,spectacol'' bine ,,regizat'' de actualii ,,barosani'' din politica. Pacat de victime! Nu stiu daca mai este mamaliga, dar stiu ca nu explodeaza! Uita cum vad eu situatia: cei care pot sa emigreze, vor pleca, cei care au ,,spate'' vor prospera, cei care mai ,,invart'' cate ceva, vor mai supravietuii un timp, iar restul vor pleca fruntea si mai tare si se vor consola cu ,,paine si circ''.

Comment

Originally posted by ElCid View Post
                          Salut Tumar! In timpul ,,revolutiei'' se spunea ca s-au suparat romanii si ca l-au dat jos pe dictator si se dadea ex. de ce face mamaliga, cand explodeaza, adica sunt romanii rabdatori, dar si cand se supara ...! Povesti, ,,revolutia'' a fost un ,,spectacol'' bine ,,regizat'' de actualii ,,barosani'' din politica. Pacat de victime! Nu stiu daca mai este mamaliga, dar stiu ca nu explodeaza! Uita cum vad eu situatia: cei care pot sa emigreze, vor pleca, cei care au ,,spate'' vor prospera, cei care mai ,,invart'' cate ceva, vor mai supravietuii un timp, iar restul vor pleca fruntea si mai tare si se vor consola cu ,,paine si circ''.
                          Cred ca un topic interesant ar fi unul de genul "Ce ati pierdut in ultimii 2 ani de criza". Sunt de acord cu tine.

Pe cei din companii nu-i intereseaza ca se plateste cu maruntis, oricum faza s-a cam rasuflat, e posibil sa-si bage cantar de maruntis care sa le dea suma, si atunci nu mai e problema sa-i numere casierul (care nu are nici o vina) si nici sa nu se mai formeze cozi.
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine
                            ...e posibil sa-si bage cantar de maruntis care sa le dea suma, si atunci nu mai e problema sa-i numere casierul (care nu are nici o vina) si nici sa nu se mai formeze cozi.
                            Buna chestia cu cantarul! Poate o sa o faca. Protestul cu maruntisul, ar fi rezolvat ceva intr-o democratie reala dintr-o tara condusa mai civilizat. La noi singurul efect a fost ca a creat un subiect ptr. ziaristi ( la inceput, apoi a devenit banal ). Si nici faptul ca nu alimentam de la X ci numai de la Y, nu ajuta la nimic, ca la banii rulati de ,,benzinari'' asta e pistol cu apa. Nu vreau sa-i jignesc pe cei care au protestat, din contra au tot respectul meu ptr. faptul ca iau atitudine ( cei care chiar au vrut ceva, nu cei care protesteaza din teribilism ), dar trebuie gasite alte cai de atac, mai eficiente, mai realiste.

Comment

Faza cu cantarul e reala si am vazut-o la tv. Cica in alte tari exista asa ceva si le pot introduce si la noi. Ce va pot spune sigur (am prieteni care lucreaza de 10 ani intr-o mare companie care vinde produse petroliere in RO), este ca incasarile (profiturile) lor de pe piata romaneasca sunt atat de mici in comparatie cu ce ruleaza in afara (ceva de genu' ca se incadreaza in marja de -3 / + 3 %), ca pot oricand renunta la piata romaneasca fara nici un regret financiar. Dimpotriva ar scapa de o bataie de cap in plus care nu se mai prea justifica.
                              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Sigur ca pot sa cantareasca, odata ce fiecare tip de moneda are o greutate standard. Daca ar pleca ,,benzinarii'', noi alimentam din vecini, dar ce mai incaseaza ala micu'? Ca mare parte din pretul carburantilor sunt taxe puse de Stat. Cred ca pretul carburantilor e scapat din mana cu bunastiinta si cu un calcul bine facut.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF