Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Amenda de rovinieta pe nedrept...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ati uitat sa amintiti si taxa noua pe Autostrazi ce va intra in vigioare indata, acuma se discuta sa fie taxa separata pe fiecare in parte sau pe kilometru.
    Doar nu o sa circulam pe autostrazile noastre pe gratis nu?
    Hai Romania ca inca traim bine, sa vedem cat timp.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Mi`e frica sa nu ajungi la concluzia ca mai bine plateai amenda si gata!
      Sa nu cheltuiesti mai multi bani...\

LE: In timp ce ma dadeam pe forum...ce vad jos?Reclama prin google la http://www.roviniete.ro/ =)))
      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
      Si o panarama de scuter

Comment

Mi-e frica si mie, dar cu un avocat bun nu cred sa am vreo sansa sa pierd.O sa pun poze cu cu ce am primit de la CESTRIN.

Comment

Un avocat destept iti analizeaza cazul,si daca ajunge la concluzia ca sunt sanse foarte mari de reusita...o sa stie el sa-si scoata onorariul din cheltuielile de judecata,daune etc.Got it man?
          CINE TRAIESTE CU FRICA NU TRAIESTE DELOC

Comment

Ma gandesc ca asa face.

Comment

La noi, la iesire din comuna(cristesti,MS), stau tot timpul, cu furgonul galben, cat 12ore/zi, si cu un indicator pus peste cap in fata masini si nu cumva cu 2km mai in fata,ce scrie nu pot dezcifra,cum e pus invers cu susul in jos(ca ei is bolovani si au 2 clase ca trenul,de unde atat sa observi? sau sa-ti pese), si camera in mijlocul drumului,cum is 2 benzi/sens, dar odata iau tankul de cobra si tot o calc, precum ce cauta ala in drum? cum prevede legea,daca nu gresesc, orice obiect(amplasat de cineva) pe carosabil trebe semnalizat cu min. 50m inainte,parca, nu? deci.....revin cu poze despre prostii astia!
              "The wife should always be "legally" younger than the car"
              W124 200D
              W123 240D
              Prezentare W124
              Prezentare W123

Comment

Am revenit cu pozele.Ca sa va faceti o idee ce probe doveditoare au trimis cei de la CESTRIN la tribunal, pentru a-mi refuza contestatia.Mentionez ca poza "Amenda 0003" reprezinta procesul verbal primit de mine prima data.
                Attached Files

Comment

Originally posted by RedBull View Post
                  Am revenit cu pozele.Ca sa va faceti o idee ce probe doveditoare au trimis cei de la CESTRIN la tribunal, pentru a-mi refuza contestatia.Mentionez ca poza "Amenda 0003" reprezinta procesul verbal primit de mine prima data.
                  Ce dobitoci! Si poza aia e credibila?! Pai cum naiba arata? in secolul 21 avem poze ca alea?! Fac poze mai bune seara cu telefonul fix! Numarul nu e clar, si mai ales vizibil! Si astea is dovezi? Se pare ca da, cand vine vorba de-a scoate bani din omul de rand, toate metodele is acceptate, RUSINE!!! Si acum o "firma privata" va aranja amenzile, dar m-ar interesa a cui i firma asta "privata" ..... Mirositi?....miroase de-a porc...oh, scz, de Bc
                  Last edited by Hirig888; 03-07-2011, 01:19 AM.
                  "The wife should always be "legally" younger than the car"
                  W124 200D
                  W123 240D
                  Prezentare W124
                  Prezentare W123

Comment

Sfat mai mult decat pertinent: daca cumva printr-o "minune" pierzi procesul, atunci instant iei TOATA documentatia si la CEDO cu ei frate, nu se mai poate atatea imbecilitati si abuzuri!
                    Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Astea nu sunt probe serioase! Mie imi pare mai degraba o ,,teapa''. Cu un avocat serios o sa-i faci praf. Poza aia parca e facuta cu cel mai prost mobil. Si apropo de aceasta ,,firma'' daca se strica ceva la o masina ( care are platita rovinieta ) din cauza carosabilului prost, aceasta ,,firma'' plateste reparatia sau ei au numai drepturi si noi numai obligatii.

Comment

Looooool!!!

Numai acuma m-am uitat la poza, pt ca nu am crezut ca poate avea o calitate atat de proasta, deci eu, dupa 10 beri in paint fac una mult mai buna....pai ce-i mazgaleala aia alb-negru de parca e o poza esuata facuta cu-n aparat d-ala cu blitz pe pulbere de magneziu?! ....astia-s tembeli?!!
                        Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Uite ce s-a intamplat cu procesul tau. Poti verifica si tu pe portal. Iti dau linkul pe PM daca vrei. Am vorbit asa in mare cu avocatul nostru si zice ca ar trebui sa aduci martori ca masina sta in parcare si e defecta, iar poza aia e egala cu zero. Bafta.
                          Attached Files
                          W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
                          W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
                          W 124 `93 E250 D ex 300 D

- Bond - James Bond.
                          - `Dullah - Abdullah.

Comment

...exact ce ti-a spus cugino pe la inceputul topicului...si cugino nu e avocat...asa ca...full de martori si...cip.
                            CINE TRAIESTE CU FRICA NU TRAIESTE DELOC

Comment

Tot din experienta personala pot sa-ti spun si eu ca in RO nu te poti baza pe dreptatea ta indiferent ce dovezi ai.

Daca vrei sa te iei de piept cu ei ia-ti un avocat, daca nu esti pregatit pentru asta stai cuminte si plateste amenda.

Am crezut si eu ca exista justitie in robanana-country pana a trebuit sa platesc de 2 ori amenda (da, se poate pentru ca n-au jena sa se "serveasca" direct din conturile tale) si onorariul juristului piulitei comunitare si asta cu probe foto cu tot.

Retine un lucru: in RO trebuie ca tu sa-ti dovedesti nevinovatia nu ei sa-ti dovedeasca tie vinovatia.
                              Aerodynamics are for people who can't build engines.
                              Enzo Ferrari

Comment

Intrebare

Daca nu am avut rovigneta timp de 2 luni si am inceput sa primesc cate 2 amenzi pe saptamana retroactiv pot face ceva astfel incat sa platesc mai putin sau sa mi se anuleze unele din ele? Taxa aceea de 28 de euro tip despagubire catre CNADR se plateste de fiecare data?

Din moment ce le trimit dupa 5 luni, iar eu nu am stiut ca mi-a expirat rovigneta, o sa imi iau timp de 3 luni o gramada amenzi. Se poate face ceva? E nedrept pentru ca daca o primeam in 7-10 zile observam ca mi-a expirat si imi luam una la prima benzinarie.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF