Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Reclame Mercedes!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by STEFAN V8 View Post
    Japonezii de zeci de ani tot incearca sa ia ochii dar nu le iese inca. Ei nu au o privire de ansamblu ci analizeaza si proiecteaza elementele pe rand si ca atare masinile asa si arata. N-au o linie clara (cand nu e aproape identica cu a lui 928, S, C, ML, E) si interioarele la fel, dezordonat pentru noi.
    Japonezii au revolutionat lumea automobilistica. Daca nu erau japonezii, Mercedes sau restul marcilor nu mai erau unde sunt acum. Multe din inovatiile japonezilor se regasesc in optiunile ce le intalnim pe Mercedes sau alte marci premium.

    Comment


    • Totusi eu zic ca daca suntem pe un forum destinat acestei marci, nu ar trebui sa vorbim atat despre alte marci.Toate cele bune.

      Cred ca ati vazut acest clip, din care rezulta ca cei care isi iau o data Mercedes nu mai are nevoie de alta marca. Un clip pentru aniversarea celor 125 de ani, se vede ce inseamna sa sti sa faci si clipuri si sa nu "dai "in alta marca, adica sa respecti competitia, ceea cei de la Audi nu stiu sa o faca.
      125 Years of great innovations. Mercedes is the best car in the world! http://bit.ly/I3FhAI

      Toate cele bune.
      Last edited by Carmine; 04-05-2011, 21:10 PM.
      Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

      Comment


      • Originally posted by SEBASTIAN 77
        Cred ca ati vazut acest clip, din care rezulta ca cei care isi iau o data Mercedes nu mai are nevoie de alta marca. Un clip pentru aniversarea celor 125 de ani, se vede ce inseamna sa sti sa faci si clipuri si sa nu "dai "in alta marca, adica sa respecti competitia, ceea cei de la Audi nu stiu sa o faca.
        125 Years of great innovations. Mercedes is the best car in the world! http://bit.ly/I3FhAI

        Toate cele bune.
        Exact acest capitol din războiul Audi v. Mercedes, a fost dezbătut astăzi, la Apropo TV al lui Andi Moisescu. Această reclamă a fost oarecum răspunsul lui Mercedes, la cea al lui Audi cu care a fost pornit de fapt acest topic.
        În emisiune, lumea era de acord cu valenţele mărcii Audi, dar au subliniat în unanimitate clasa Mercedesului prin care a arătat lumii întregi că nu "ridică mănuşa", nu în semn de laşitate, ci din contră, ca semn al eleganţei de care marca rivală nu dă deloc dovadă.
        Lord W126 500SE -> 2.5D
        Lady W123 230C -> 240D
        W124 -> 200D
        W208 CLK200 -> 2.0

        W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

        Comment


        • Povesti...

          Mda. Am citit si eu cele cinci pagini de opinii. In mod cert, toti au dreptate, deoarece alegerea unei masini este o chestiune subiectiva prin excelenta. Dar ... exista un mare dar... pozitia lui S-Klasse, de lider incontestabil in clasa de lux, este o realitate obiectiva.

          Aici nu se pune problema de cine este mai bun. Unuia ii place sportul, altul vrea confort. Unul vrea afisaj pe parbriz. Altul se viseaza in yacht si ii place schimbatorul lui A8. Dar cifrele de vanzari spun, arata, demonstreaza, dovedesc dincolo de orice dubiu ca Mercedes S-Klasse are vanzari mai mari decat BMW seria 7 si Audi A8 la un loc. In majoritatea anilor de productie. Ce se mai poate comenta aici? Nimic.

          Cu permisiunea dvs, voi incerca sa raspund la intrebarea "De ce?!". Umila mea parere este ca, in aceasta clasa, doua sunt elementele fundamentale: imaginea si confortul. Imaginea contine prestigiul marcii, tehnologia inalta, siguranta, performantele. Iar S-Klasse exceleaza la prestigiu si are un cuvant greu de spus la celelalte sub-capitole. Sa nu uitam confortul, prioritar intr-o zona de consumatori care au profilul de burghezi seriosi, majoritatea trecuti de o anumita varsta, cu conturi dolofane si mari amatori de plimbari molcome, fara excese.

          Sa analizam putin capitolul financiar. O limuzina costa mult. Foarte mult chiar. Iar burghezii vor prefera intotdeauna siguranta investitiei. Cine poate oferi mai mult decat Mercedes la acest capitol? Nimeni.

          Este un BMW seria 7 mai sportiv? Fara discutie. Dar nu asta este cerinta majoritara in aceasta clasa. Subliniez: majoritara. Unii au senzatia ca ii doare spatele de la suspensia seriei 7 si cred ca se poate mai mult. Sunt banii lor, ei decid. Are interioare chiar mai rafinate Audi-ul A8? Chestiune de gust, dar inclin sa cred ca da. Ce folos, daca directia transmite socurile in volan, aspect evidentiat de toate testele. Si chiar daca nu ar sta lucrurile asa, un Audi ramane un Audi. Nu are steaua, nu are prestigiul, nu are vanzarile lui S-Klasse. Sa nu uit de Lexus LS. Personal, detin o masina japoneza (Avensis), asa ca nu trebuie sa ma convinga nimeni de tehnologia si fiabilitatea japoneza. Sunt ferm convins ca un LS este mai fiabil decat oricare competitor si incorporeaza tehnologie de varf. Dar prestigiul Lexus nu exista in Europa, bordul este jalnic pentru aceasta clasa, iar cifrele de vanzari minuscule arata ca viata in batrana Europa poate deveni foarte grea cand te lupti cu concurenta teutona.

          Ce-ar mai fi de zis? Face o alegere gresita cumparatorul de BMW seria 7?! Evident, nu. Este masina viselor sale, este fericit, este fermecat. Sigur ca va sustine ca masina lui bate la fund orice S sau A8. E dreptul lui sa spuna asta. A platit pentru a avea acest drept. La fel si clientul de A8 sau LS. Sau chiar Jaguar XJ. Ce mai conteaza ca proprietarii Jaguar sunt indienii de la Tata? Are sigla cu jaguar si savoare britanica in habitaclu? Are. Oarecum similar se pune problema si la S-Klasse. Este Number One? Este. Este The King? Este. Ce mai poti spune? Vorba poetului sau a autorului, si restul e tacere...

          Comment


          • Ca si motorizare il pune la culcare,800 nm cuplu la un consum urban oficial de 9.5 la suta.Din pacate pentru noi,fanii "Mercedes"...

            Comment


            • Originally posted by Black xs View Post
              Ca si motorizare il pune la culcare,800 nm cuplu la un consum urban oficial de 9.5 la suta.Din pacate pentru noi,fanii "Mercedes"...
              Da colegu, cine da peste 100000 E pe o masina se uita la consum, ca aia consuma mai putin cu 5 ml sau....hai lasa-ma sa rad!!!
              Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

              Comment


              • fine !!

                Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                Invata nu de dragul cunoasterii, ci ca sa te aperi de dispretul in care lumea ii tine pe ingnoranti. Charlie Chaplin. "Il faut apprendre, non pas pour l`amour de la connaissance, mais pour se défendre contre le mépris dans lequel le monde tient les ignorants." Charlie Chaplin.

                Comment


                • Spectacol!!!
                  * 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
                  * 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP


                  In trecut:
                  2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
                  2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
                  1999 Peugeot 106 1.4i

                  Comment


                  • Si Mercedesul are, si Land Roverul, printre alte (ceasuri, mobile etc) :

                    Nu demult, Audi anunta ca lanseaza pe piata o pereche de schiuri high-end din carbon. Se pare ca acum lanseaza o bicicleta, realizata in colaborare cu Renovo. Este vorba de o bicicleta exclusivista, c
                    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                    Comment


                    • Originally posted by SEBASTIAN 77 View Post
                      Da colegu, cine da peste 100000 E pe o masina se uita la consum, ca aia consuma mai putin cu 5 ml sau....hai lasa-ma sa rad!!!
                      Normal ca nu se uita dar ca trage mai bine si ca e 4x4 sigur se uita si oricum eu ma refeream la performanta si tehnologia motorului 4.2 TDI de pe A8 in comparatie cu S 420 CDI,nicidecum la chestiuni economice!Si apropo,peste cativa ani cei ce vor dori sa cumpere aceste masini la "mana a doua"sigur se vor uita si la consum...

                      Comment


                      • Originally posted by Black xs
                        Este dar nu standard si mi-am luat pentru ca sunt fan "Mercedes" de mic dar tre sa fim realisti si ma opresc aici desi as mai avea argumente,fiindca unii nu suporta adevarul si nu vreau sa creez discutii si antipatii...
                        Bine bine, somn usor.........
                        Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

                        Comment


                        • Originally posted by Black xs
                          Exact ce spuneam...daca chiar aveti 34 de ani imi e mila de dvs.!!!
                          Mila sa iti fie de....................
                          Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

                          Comment


                          • Originally posted by SEBASTIAN 77 View Post
                            Bine bine, somn usor.........


                            Originally posted by SEBASTIAN 77 View Post
                            Mila sa iti fie de....................
                            1 saptamana de pauza pentru SEBASTIAN 77.

                            In orice moment puteti fi banat daca NU respectati
                            regulamentul si daca nu aveti un comportament CIVILIZAT.
                            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                            Comment


                            • Mie mi se pare comica aia cu puscaria ,daca stai sa te gandesti cati oameni cu bani grei cumpara mercedes doar pentru ca e mercedes. Am asa o senzatie ca la ei se refera reclama asta. Dar pana la urma aia de la audi nu-s atat de stupizi poate doar invidiosi. Cum naiba sa faci o reclama care sa puna in umbra un mercedes ??? Poi nu prea ai cum. Am facut un drum de Germania si inapoi cu A8 , ce sa zic imi place mai mult ca mercedesul meu dar nu cu mult si MB ul meu are 15 ani totusi. Daca ar fi a meu l-as vinde sa-mi iau un s class nou cu ceva diferenta , ala cu motorul hibrid.
                              Stau acuma si ma uit pe geam si in curte e audi a8 , e gri cu niste roti enorme pe 18 cred , si tot ma uit la el de vreo 15 minute incercand sincer sa il inteleg si sa imi placa si alaturi e Mb ul meu de 15 ani si ma uit si la asta si parca mi-e mai drag. Si asta nu doar pt ca audi nu e proprietatea mea , pur si simplu nu il gasesc atragator, nu are nimic special, da e bun, e stabil , trage frumos , e o bijuterie tehnica ce sa mai zic da e facuta de un on mediocru fara viziune. Sau poate is doar eu orb si merit sa stau si eu in puscaria aia ca pana in prezent singura masina care mi-a placut mai mult ca Mb ul meu a fost una care am fost nevoit sa o vand din motive de costuri de carburant. Un jaguar pe benzina cu consum de 40% in oras si cu un interior obraznic de lucsos, un s-type 3000 cu interior pe piele alba si bord cu insertii de lemn, si nu mai continui ca ma imbolnavesc cu nervii cand imi aduc aminte de ea .
                              Last edited by white8snow; 04-10-2011, 08:34 AM.
                              +40758148228 whats app active

                              Proud owner of Lady Blue W140.

                              Comment


                              • Inca una din serie :
                                Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

                                Genial. Nu stiu daca a fost vreo reclama Mercedes care sa nu-mi placa.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF