Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Chatroom.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dragul meu funkyhat, eu sunt in Spania si nu pot exercita dreptul la vot la acest scrutin electoral.Nu pot sa vin in tara doar pt a vota ca asa cere 'simtul civic'.Nici stagiul militar nu l-am facut, pt ca lucram si nu doream sa pierd un loc de munca ca sa fac pe plac sistemului infect unde in multe garnizoane iti petreceai stagiul militar in frig, mizerie, si prosteala deaia cu veteran-biban.
    Dar tu dragule ai iesit in strada?Ai platit impozitele/taxele cerute de stat?Pai daca ai facut treaba asta, poti tace in continuare.Eu mi-am exprimat indignarea si dispretul fata de sistemul romanesc lasand-ul in urma.Daca o sa se indrepte o sa ma intorc, daca nu, o sa vin doar in vizita la parinti.Bafta tuturor si faceti ce e bine, stati stramb si judecati drept, nu invers.

Comment

• Pentru cine este interesat , actualul sistem de vot , cu redistribuiri si alte mizerii a fost inventat de basescu-boc .

Cei care au castigat alegerile ieri , au vrut sa-l schimbe cu "votul pur" , adica cine are cele mai multe voturi , indiferent de procentaj acela intra in parlament .
      Curtea constitutionala , acolo unde dicteaza base , a dat vot negativ .

Daca noul parlament va modifica actualul sistem de vot plus legea sanatatii si legea invatamantului , poate ca a meritat sa votam duminica .

Comment

• Oricum majoritatea a fost covarsitoare indiferent de legea electorala. Tare am impresia ca legea asta o fi fost doar un alt model European, adoptat sa fim si noi in rand cu lumea.
        Eu doar spuneam ca a-ti anula votul nu era o varianta prea buna.
        Sanatati!
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

• Originally posted by funkyhat View Post
          @valentinion - corect, e un drept, nu o obligatie, DAR cum am spus: daca nu votezi si nu esti in stare sa-ti exerciti un drept, cel putin ca forma de respect (revolutie, militari, simt civic etc.) nu vad motiv pentru care sa incepi sa te plangi de clasa politica - "De ce m-as mai duce la vot daca oricum politicienii isi fac traista mare si ma baga in seama o data la 4 ani? ". Pe langa astea, am mentionat foarte clar un aspect: Cand te duci si votezi si vezi ca treaba nu e buna, EXPRIMATE! Ai DREPTUL sa te duci in strada sa PROTESTEZI, sa ITI SPUI OF-UL. Cei care stau in Bucuresti, de unde 'se da ora exacta', care-i treaba cu Piata Universitatii de nu au fost macar 100.000 de cetateni sa strige in gura mare ce nu le convine? Asta e democratia, cu asta lucram. Nu te poti plange de ceva pentru care nici macar n-ai incercat sa faci ceva.

Si inca odata mai spun: da, ai dreptate. e dreptul fiecaruia, nu e o obligatie, dar cand stomacul scartaie de foame, sa nu indraznesti sa comentezi.

Ca fapt divers, sa ne uitam putin la englezi, care ce sa vezi, ies in strada pentru niste 'nimicuri' (nimicuri raportate la rahaturile care s-au intamplat in tara noastra).
          Ai mare dreptate. Diferenta mare dintre englezi si romani este ca ei -"englejii" - sunt respectati ca om, ca datator de bani la bugetul unui stat care - culmea - are si grija de ei !!! Nu mi-e greu sa cobor in Piata Universitatii stau la trei statii de autobuz problema este alta: eu lucrez la patron si pe patron il doare fix in cur daca eu merg la proteste si nu ma duc la munca pentru ca el trebuie sa scoata banii si ma da afara. Acum ai inteles?
          Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

• Scuze pentru introducere. Scuze pentru selectiile psihopatilor.
            Teoretic, primul conducator al Romaniei Mari a fost Majestatea Sa Regele Burebista.
            A ramas in istorie doar ca cel care a dispus arderea culturilor de vita de vie.
            Pentru ca romanii nu mai erau in stare sa munceasca si sa lupte.
            Asta nu s-a retinut.
            A mai fost Majestatea Sa Regele Decebal. S-a retinut razboiul cu Romanii.
            In acest timp, "inglejii" au decretat libera producere a wizichiului.
            Trec 800 de ani si apar voievozii. Glad, Gelu si Menumorut. Cam putini. Cam mica suprafata.
            Trec 400 de ani si apar primii voievozi dar pe cele trei provincii:
            Ardealul de la Muntii Carpati la Tisa si Dunare; Muntenia de la Dunare, Sava Marea Neagra si Milcov.
            Moldova de la Milcov, Muntii Carpati, Tisa, Nistru si Marea Neagra. Inclusiv Peninsula Odessa.
            Cu Mihai Viteazul incepe o noua pauza pana in 1821. Cu exceptia ilustrului carturar Dimitrie Cantemir, sluga rusilor. A introdus OBLIGATORIU alfabetul chirilic in Moldova ca sa ramana la PUTERE.
            De aici, se mai stiu cate ceva din cartile de istorie.
            Din naceste timpuri, romanii au invatat ca, in armata, desteptii se tampesc iar PROSTII SE DESTEAPTA.
            Regii, Voievozii, Regii s-au chinuit sa-i invete pe romani sa munceasca. Comunistii i-au invatat sa fure.
            Dupa '90, TOTI SE CRED DESTEPTI.
            Pana la ?optiunea de a face armata? Adica, conform credintei STRAMOSESTI, nu este om cel care n-a facut stagiul militar.
            Tot de atunci, romanii se duc la vot sa aleaga intre cancer si SIDA.
            Aleg cancerul si se aleg cu SIDA.
            Daca nu te duci, inseamna ca nu ai legatura cu ROMANIA.
            Daca nu ai 7 ani de acasa, va fi extrem de greu sa apreciem daca ai sau nu DREPTUL DE VOT.
            Cred ca votul calificat ar trebui introdus.
            Daca esti analfabet, esti tampit din nastere, de unde sa stii ce a fost si ce se doreste cu modificarea nu stiu carui articol din Constitutie?

Comment

• Nah ca s-a votat: http://www.realitatea.net/dupa-alege...ampaign=trkweb

Comment

• Originally posted by Siegfried View Post
                Pai in 2013 trebuie platita prima transa spre FMI , de vreo 5-6 miliarde.

Cum sa platim ? Ca industrie , comert , etc nu avem ...

Ma rog , poate ne arata Baseasca cum se fac niste "vanzari anterioare" si iesim din criza ...
                Last edited by w124researcher; 12-12-2012, 20:13 PM.
                Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

• Din pacate nici Basescu, nici Boc, nici Ponta, nici Antonescu nu vor fi afectati in nici un fel de majorarea taxelor si a impozitelor, in schimb eu va trebui sa ma gandesc la inca vreo 1000 de lei pentru impozitul la E Class pe 2013...
                  Multi zic, daca ai bani de masina,ai bani si de restul... Pentru masina m-am lasat de baut si de fumat, dar acum de ce sa ma mai las???
                  La vot nu am fost, nu neaparat ca nu am vrut, ca am avut alte probleme departe de casa si nu se merita deranjul de 100 de km pentru a vota ca s-asa nu aveam pe cine si astfel i-am lasat pe restul sa decida...

Comment

• Originally posted by Dj Sky View Post
                    La vot nu am fost, nu neaparat ca nu am vrut, ca am avut alte probleme departe de casa si nu se merita deranjul de 100 de km pentru a vota ca s-asa nu aveam pe cine si astfel i-am lasat pe restul sa decida...
                    In aceeasi situatie identica m-am aflat si eu .
                    Despre partea cu "lasatul", urmeaza, din 2013

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• %$#%% mamii lor ca nu se mai satura. Eram sigur ca aici se va ajunge. Bine ca fac ei traista mare. Vand si masina si tot *&^$% mamii lor ca m-am saturat. Bani bani bani sa le dai dar pentru amaratii astia care platesc nu face nimeni nimica.
                      Last edited by mircea600sel; 12-13-2012, 18:06 PM.

Comment

• Ma scartaie rau de tot treaba cu UDMR. Nu se poate desfiinta rahatul asta de partid ?
                        Mercedes Benz

Comment

• Originally posted by valentinion View Post
                          ***#%% mamii lor...
                          Ai auzit vreo data de porunca Biblica: sa nu iei in desert numele lui Dumnezeu?
                          Eu pot sa inteleg ca nu-ti pasa dar te rog din respect pentru religia in care te-ai nascut, si fata de mine, sa nu mai folosesti astfel de "injuraturi". Nu vor schimba nimica.
                          Last edited by cutaresku; 12-13-2012, 16:00 PM.
                          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                          C180 W202, 1994
                          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

• Da ai dreptate imi cer scuze. Probabil ca am fost un pic deplasat. Se poate sterge daca se doreste.

Comment

• Originally posted by adidc View Post
                              Ai auzit vreo data de porunca Biblica: sa nu iei in desert numele lui Dumnezeu?
                              Eu pot sa inteleg ca nu-ti pasa dar te rog din respect pentru religia in care te-ai nascut, si fata de mine, sa nu mai folosesti astfel de "injuraturi". Nu vor schimba nimica.
                              Da nene, vocabularul e adevarat, trebuie respectat. In rest numai dumnezeu si ajutorul social conteaza. Doamne fereste sa vi-l injure careva pe ponta. Iar pe tine nu te-a injurat omul.
                              Care munceste sa fie rupt, de asta nu pasa nimanui, anume fondul problemei.
                              Uite, mie mi se rupe de numele domnului si de desertul lui.

Comment

• Ati dat-o din politica in delir mistic?
                                Last edited by Zeus; 12-13-2012, 16:17 PM.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                                Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF