Dragul meu funkyhat, eu sunt in Spania si nu pot exercita dreptul la vot la acest scrutin electoral.Nu pot sa vin in tara doar pt a vota ca asa cere 'simtul civic'.Nici stagiul militar nu l-am facut, pt ca lucram si nu doream sa pierd un loc de munca ca sa fac pe plac sistemului infect unde in multe garnizoane iti petreceai stagiul militar in frig, mizerie, si prosteala deaia cu veteran-biban.
Dar tu dragule ai iesit in strada?Ai platit impozitele/taxele cerute de stat?Pai daca ai facut treaba asta, poti tace in continuare.Eu mi-am exprimat indignarea si dispretul fata de sistemul romanesc lasand-ul in urma.Daca o sa se indrepte o sa ma intorc, daca nu, o sa vin doar in vizita la parinti.Bafta tuturor si faceti ce e bine, stati stramb si judecati drept, nu invers.
Dar tu dragule ai iesit in strada?Ai platit impozitele/taxele cerute de stat?Pai daca ai facut treaba asta, poti tace in continuare.Eu mi-am exprimat indignarea si dispretul fata de sistemul romanesc lasand-ul in urma.Daca o sa se indrepte o sa ma intorc, daca nu, o sa vin doar in vizita la parinti.Bafta tuturor si faceti ce e bine, stati stramb si judecati drept, nu invers.
Comment