Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Chatroom.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Era o expresie - splendoare in iarba.
    Aceasta este extraordinara.
    SPLENDOARE IN IARNA!

Comment

• Originally posted by epurare_coco View Post
      Daca ramaneai acasa, aveai privata din fundul curtii!
      A jigni pe cei care muncim acasa, pe bani putini, in Romania si incercam sa participam la viata cetatii noastre ca tu esti tare destept, te elimina din lumea celor civilizati.
      Sunt civilizat si respectuos cu cine merita.Tu nu meriti.Te bagi in seama cu japca si de multe ori spui numai prosti, plus ca mai induci si colegii in eroare sau incerci sa ii faci sa creada ca daca ai 60 de ani ai si dreptate.Aici lucrez tot pe bani putini, dar spre deosebire de Ro nu trebuie sa platesc taxe de cacat.De exemplu impozitul pt o masina de 4000cc se platesc in jur de 250 de euro pe an, acuma pricepi?Nu te mai da ce nu esti, ai o compozitie literara de nu o intelegi nici tu.Scrisul si exprimarea in 'dodii' nu te face mai destept.

Sunt-em democrati si avem dreptul la o exprimare libera.Cenzura duce la sclavism.Sunt mandru ca sunt roman, dar mi-e rusine ca altii sunt romani.

Comment

• Ce are ... cu prefectura?
        Quat erat demonstrandum.
        Last edited by epurare_coco; 12-09-2012, 19:47 PM.

Comment

• Va distrati? Daca pastrati discutia in termeni civilizati nu e nicio problema, daca aveti ceva de dezbatut unul cu celalalt, o faceti pe privat.
          Personal nu sunt de acord nici ca unul se aia in urne, nici ca celalalt jigneste gratuit.
          Terminati cu balariile astea de doi lei

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
          Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Originally posted by epurare_coco View Post
            Quat erat demonstrandum.
            Pentru conformitate, neacademica : Quod erat demonstrandum http://ro.wikipedia.org/wiki/Quod_erat_demonstrandum

Comment

• @mircea600sel - frumos peisajul.

@gmihai24 - dupa o logica foarte simpla, treaba sta in felul urmator: sa nu te plangi de ABSOLUT NIMIC in momentul in care n-ai fost in stare sa te duci la un amarat de vot. Dupa ce iti exerciti acest drept, ai automat privilegiul de ati baga si ati scoate si a te exprima in fel si chip despre conducerea tarii mama, indiferent unde esti localizat pe Terra. Faptul ca nu votezi si te exprimi despre o conducere a tarii e ca si cum ai spune ca eu, ca frizer, te-as tunde prost, tu nevazand vreodata cum ai arata daca te-as tunde eu. Si in nici un caz daca vezi pe altii cum ii tund, nu inseamna ca pe tine te tund prost..

+ Daca nu votezi din anumite motive pertinente (loc de munca, nu poti sa votezi unde esti localizat, prea mare distanta etc) e scuzabil, dar daca nu te incadrezi in nici un tipar tip 'problema', clar esti unul dintre cei care comenteaza si sunt tari in gura, dar cand vine vorba sa dea cu votul, se fac nevazuti.

Acest vot a reprezentat mai mult o revansa fata de flegma care ne-am luat-o in iulie la referendum, unde a fost impus acel cvorum cretin.

A, si ce zici acolo: "spre deosebire de Ro nu trebuie sa platesc taxe de cacat" - depinde de VOTUL TAU (+ simtul civic) daca treaba e buna sau nu.
              Mereu trebuie sa-ti exerciti acest drept daca vrei schimbare si MEREU sa te EXPRIMI cand e NEVOIE.

Oricum, in mare parte suntem toti de vina pentru simplul fapt ca nu am fost in stare sa iesim in strada, sa ne exercitam dreptul de vot + altele - cand a fost nevoie, marea majoritate fiind cuprinsi de starea mioritica: 'las-o asa...''
              Last edited by funkyhat; 12-09-2012, 20:49 PM.
              Mercedes Benz

Comment

• Seara buna. A vota este un drept si NU o obligatie. Ma deranjeaza de fiecare data cand vad viteji care cred ca daca au votat au schimbat ceva - persoanele de fata se exclud bineinteles. E dreptul meu, deci uzez de el cum cred mai bine de cuviinta. Si aici cred ca majoritatea gandeste la fel - vezi rata de participare. De ce m-as mai duce la vot daca oricum politicienii isi fac traista mare si ma baga in seama o data la 4 ani?

Atentie: vorbesc despre un cetatean ipotetic, nu este cazul meu. Ce am facut eu conteaza mai putin.
                Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

• Lionel Messi ~ 86 de goluri intrun sezon.(Record mondial)

P.S. Si meciul nu este gata...

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Mda, eu m-am plictisit de golurile plictisitoare in care se intra cu mingea in poarta.
                    Uite ceva ce Messi n-o sa poata vreodata: http://www.sport.ro/campionate-exter...o-absolut.html

Comment

• Originally posted by Siegfried View Post
                      Mda, eu m-am plictisit de golurile plictisitoare in care se intra cu mingea in poarta.
                      Uite ceva ce Messi n-o sa poata vreodata: http://www.sport.ro/campionate-exter...o-absolut.html
                      In mare parte a fost noroc.Golul extrem de frumos dar...norocos.

Te-ai plictisit de fotbalul frumos?Ti-e iti plac meciurile care se termina 1-0 in minutul 90+?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Nu, deloc. Imi plac meciurile spectaculoase, deschise, in care se suteaza la poarta. Nu in care se trage de timp tinand mingea
                        La barcelona e regula cum se antreneaza. Ibrahimovici n-a avut loc la barca, deh, nu cadra in peisaj.

Comment

• Originally posted by funkyhat View Post
                          @mircea600sel - frumos peisajul.

@gmihai24 - dupa o logica foarte simpla, treaba sta in felul urmator: sa nu te plangi de ABSOLUT NIMIC in momentul in care n-ai fost in stare sa te duci la un amarat de vot. Dupa ce iti exerciti acest drept, ai automat privilegiul de ati baga si ati scoate si a te exprima in fel si chip despre conducerea tarii mama, indiferent unde esti localizat pe Terra. Faptul ca nu votezi si te exprimi despre o conducere a tarii e ca si cum ai spune ca eu, ca frizer, te-as tunde prost, tu nevazand vreodata cum ai arata daca te-as tunde eu. Si in nici un caz daca vezi pe altii cum ii tund, nu inseamna ca pe tine te tund prost..

+ Daca nu votezi din anumite motive pertinente (loc de munca, nu poti sa votezi unde esti localizat, prea mare distanta etc) e scuzabil, dar daca nu te incadrezi in nici un tipar tip 'problema', clar esti unul dintre cei care comenteaza si sunt tari in gura, dar cand vine vorba sa dea cu votul, se fac nevazuti.

Acest vot a reprezentat mai mult o revansa fata de flegma care ne-am luat-o in iulie la referendum, unde a fost impus acel cvorum cretin.

A, si ce zici acolo: "spre deosebire de Ro nu trebuie sa platesc taxe de cacat" - depinde de VOTUL TAU (+ simtul civic) daca treaba e buna sau nu.
                          Mereu trebuie sa-ti exerciti acest drept daca vrei schimbare si MEREU sa te EXPRIMI cand e NEVOIE.

Oricum, in mare parte suntem toti de vina pentru simplul fapt ca nu am fost in stare sa iesim in strada, sa ne exercitam dreptul de vot + altele - cand a fost nevoie, marea majoritate fiind cuprinsi de starea mioritica: 'las-o asa...''
                          +1, cred, de asemenea, ca are drept la a exprima opinii publice politice cel ce-si exercita votul. Statul acasa nu e forma de abtinere: forma de abtinere este votul nul. Parerea mea.
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

• Nu ma prea pricep eu la politica dar dupa parerea mea atata vreme cat nu am pe cine vota pentru ce sa ma duc acolo? Mai in gluma, mai in serios am spus ieri ca daca nu ma apuc de politica, prea curand nu cred ca o sa am suficienta incredere in cineva ca sa-l votez.
                            In alta ordine de idei as zice ca o prezenta mai mare la vot dar cu voturi nule nu face altceva decat sa scada procentajele. Se pare ca dupa legea electorala voturile primite de catre cei care nu intrunesc pragul electoral (de 3 %) se redistribuie celorlalti. Deci am fi facut tot un rahat pane daca mergeam si ne abtineam anulandu-ne voturile.
                            Poa sa creada cine ce vrea. Fiecare om are dreptul sa faca ce crede ca e mai bine. Cine a votat bine a facut, cine s-a abtinut bine a facut si cine nu s-a dus bine a facut.
                            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                            C180 W202, 1994
                            W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

• Exceptional procentajul prezentei la vot , in conditiile meteo de ieri .
                              Felicitari romanilor care au mers sa voteze ! .

Comment

• @valentinion - corect, e un drept, nu o obligatie, DAR cum am spus: daca nu votezi si nu esti in stare sa-ti exerciti un drept, cel putin ca forma de respect (revolutie, militari, simt civic etc.) nu vad motiv pentru care sa incepi sa te plangi de clasa politica - "De ce m-as mai duce la vot daca oricum politicienii isi fac traista mare si ma baga in seama o data la 4 ani? ". Pe langa astea, am mentionat foarte clar un aspect: Cand te duci si votezi si vezi ca treaba nu e buna, EXPRIMATE! Ai DREPTUL sa te duci in strada sa PROTESTEZI, sa ITI SPUI OF-UL. Cei care stau in Bucuresti, de unde 'se da ora exacta', care-i treaba cu Piata Universitatii de nu au fost macar 100.000 de cetateni sa strige in gura mare ce nu le convine? Asta e democratia, cu asta lucram. Nu te poti plange de ceva pentru care nici macar n-ai incercat sa faci ceva.

Si inca odata mai spun: da, ai dreptate. e dreptul fiecaruia, nu e o obligatie, dar cand stomacul scartaie de foame, sa nu indraznesti sa comentezi.

Ca fapt divers, sa ne uitam putin la englezi, care ce sa vezi, ies in strada pentru niste 'nimicuri' (nimicuri raportate la rahaturile care s-au intamplat in tara noastra).
                                Mercedes Benz

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF