Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Un tribut adus idiotilor...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sauron View Post
    Lasă-l p-ăla-n pacea Domnului, nu merită, crede-mă ! Canalizează-ţi energia în alte scopuri, te rog eu frumos ! Crezi că merită să-ţi toci nervii cu d-ăştia ? Categoric, NU !!! Auzi, 15 mil ... Ah, probabil se gândea (e homo, ergo cogito - ca să parafrazez) că 15 mil salariul, restu' vine din devidende, chirii, "mici/mari atenţii", etc. Un singur lucru, şi cu asta am terminat cu subiectul ăsta: nevastă-sa avea cea mai scumpă rochie (100.000 oiro, purtată bineînţeles JUST ONE TIME) din istoria modei din românica ... Vreţi mai mult ? Hai să ne vedem de fiarele noastre Pt. ei
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Ai dreptate, dar de aia am deschis topicul asta ca sa semnalam "fenomene" din astea.
      Nici mie nu imi plac dar nu trebuie sa ramanem ignoranti, mai trebuie sa discutam si de astea nu numai de fiarele noastre.
      1994...Mercedes Benz...w202, c180
      Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

OK, perfect de acord, dar dă-mi voie atunci: hai să discutăm numai de idioţii şoselelor, sunt şi din ăia cu grămada, hai să-i lăsăm pe idioţii politici, economici, gunoaie din rasa asta, că eu nu mai deschid tembelizorul din cauza lor. Aşa de relaxat mă pot uita la "how it's made", de exemplu, şi după aia să dau pe ştiri sau pe dezbateri ? NU, frate, NU !!! Ştiu ce urmează: ignoranţa nu e o soluţie, dar pt. mine, cel puţin o perioadă (nu ştiu cât de lungă), acest capitol rămâne ignorat.
        Scuze de OFF, cele bune !

Îţi lipseşte aşa ceva ? Nu cred ! Dar citiţi, fraţilor, citiţi ... Primit azi, pe mail ...

BOMBA ZILEI!

Am spus că ancheta în cazul Ţînţăreanu va continua. Mă ţin de cuvînt - şi iată o dezvăluire senzaţională: ANAF îl va urmări, inclusiv penal, pentru evaziune fiscală, pe Cristian Ţînţăreanu pentru neplata TVA la speculaţiile imobiliare datorate statului. Ţineţi-vă bine: 21.227.340 lei noi! Deci, speculantul Ţînţăreanu a uitat să dea aceşti bani, care v-ar fi asigurat pensiile şi salariile de mizerie.

Iar această sumă este doar pentru perioada 2004-2006! În timp ce, voi, oameni simpli, vă plătiţi cu chiu-cu vai angaralele, Ţînţăreanu nu-şi plăteşte taxele de miliarde şi miliarde de lei!
        Poliţia, Garda Financiară şi Parchetul sînt sesizate acum în mod oficial de ziarul "Tricolorul" - să ne spună dacă în urma tranzacţiei Complexului "Prisma" către firma germană "Hornbach" (o suprafaţă de 15 ha), în valoare de 20 milioane de euro, au fost plătite către stat taxele, TVA şi impozitele aferente. Să nu uităm că 10 milioane de euro au fost luate de asociatul său Jose de Alvarez (răspunderea penală este a tuturor membrilor firmei, din care Cristian Ţînţăreanu deţinea 30%, Alvarez 29%, Industrialexport 27%, iar alte persoane fizice 14%); restul de 10 milioane de euro l-a luat banca (BRD), demostrîndu-se astfel că Ţînţăreanu a minţit la OTV cînd a zis că avea un credit de doar 50.000 de euro. Să dai 20 milioane de euro pe un complex falimentat în perioadă de criză miroase a spălare de bani şi evaziune fiscală. Ce face DIICOT în acest caz? Pentru o sumă mai mare de 10.000 de euro trebuie să se sesizeze şi Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

Pe lista datornicilor ANAF, regăsim nume sonore de mafioţi PDL sau care îl pupă în fund pe Băsescu:
        - Adriean Videanu: 7.260.340 lei noi;
        - Radu Berceanu: 987.200 lei;
        - Elena Gabriela Udrea: 415.240 lei;
        - Vasile Turcu: 17.823.100 lei;
        - Ion Ţiriac: 4.874.250 lei;
        - Zoltan Arpad Paszkani: 23.541.350 lei;
        - Radu Moraru (042) - lupul moralist de la B1TV: 341.280 lei.
        Iată informaţia bombă:aceşti indivizi, prin neplata TVA-ului, au prejudiciat statul, în perioada 2006-2008, cu suma de 3,7 miliarde de euro (?????). Pentru plata pensiilor şi salariilor bugetarilor era nevoie de 500 milioane de euro, în timp ce Guvernul Boc duce o politică de genocid, împreună cu Traian Băsescu, pentru o rată de la FMI de 800 milioane de euro. Deci, mai bine luăm alocaţia pentru copii, pensia amărîţilor care au muncit o viaţă întreagă decît să recuperăm 3,7 miliarde de euro (şi asta doar pentru 2 ani, căci ei fură de 20 de ani) de la îmbogăţiţii de peste noapte din TOP 300! Ruşine să vă fie!

Între 2006 şi 2008, au avut loc 278.118 tranzacţii imobiliare, în valoare de 83.944.417.457 lei, iar TVA-ul pe care aceşti hoţi trebuiau să-l plătească era de 3,7 miliarde de euro.Aţi văzut, mafioţilor PDL-UDMR, că mai găsim soluţii să scoatem ţara din criză? De ce nu-i executaţi silit pe aceşti escroci şi îi nenorociţi pe cei care muncesc sau au muncit o viaţă întreagă? Cine-l ţine în braţe pe Ţînţăreanu? În afară de Dinu Patriciu, Bogdan Olteanu, Călin Popescu-Tăriceanu, Silviu Prigoană, omul care conduce practic comuna Corbeanca este susţinut de procurori, poliţişti, politicieni corupţi. În curînd, numele lor. Am uitat Serviciile Secrete. Ţînţărene, .... Terenurile luate erau în extravilan, erau terenuri agricole... Cu complicitatea cui le-ai trecut în intravilan pentru a face acele speculaţii financiare? Te-au ajutat atît Mafia PSD, PDL, cît şi cea a PNL.În loc să avem produse alimentare româneşti, importăm tot felul de otrăvuri din străinătate.

Terenurile agricole au devenit sursă de îmbogăţire a zeci de Ţînţăreni, care nici măcar taxele şi impozitele la stat nu şi le plătesc.Ca reprezentant al ENERO s-a băgat pe lîngă "băieţii deştepţi din energie", cum le spunea Băsescu. Dar despre ENERO, API Construcţii, audierile de la DIICOT din 5 iulie 2007, audierile de la Procuratură în legătură cu moartea lui Mihai Erbaşu, veniturile de 300.000 de dolari pe lună de la "Prisma" şi multe altele, în numerele viitoare. Rugăm organele de anchetă să-şi facă treaba. http://reteaualiterara.ning.com/prof...uc-pensiile-cu

DATORNICI LA BUGETUL STATULUI

Potrivit ANAF, totalul datoriilor pe care marii contribuabili le au la buget la este de 8.69 de miliarde de lei. Firmele mici şi mijlocii cumulează datorii la stat de 9,88 miliarde de lei. Însumate, datoriile firmelor către stat ajung la 18,57 miliarde de lei ( 4,2 miliarde de Euro ) - aproximativ 3,4% din PIB.

Lista datornicilor pe bugete la 31.03.2010 poate fi consultata aici:

Datornici societati

18 mai 2010 –

Liderii pedelişti s-au înfuriat întrucât printre marii datornici la bugetul statului figurează şi firmele a patru miniştri din Cabinetul Băsescu-Boc. Este vorba despre societăţi în care sunt acţionari Radu Berceanu, Elena Udrea, Mihai Șeitan şi însuşi ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu. Firmele respective au datorii neachitate la bugetul de stat şi împotriva lor a fost demarată executarea silită. Iată cum cei care ne spun că trebuie să strângem cureaua şi să ne plătim taxele şi impozitele din ce în ce mai mari şi mai multe, chiar ei, actualii guvernaţi, sunt primii datornici la bugetul de stat.

Elena Udrea - DALLI INTERNATIONAL CO. SRL, la care sunt acţionari Elena Udrea şi soţul acesteia, Dorin Cocoş, datorează statului o sumă mult mai mică decât cele datorate de firmele colegilor săi. Cu toate că este vorba de doar 564 de lei, datoraţi de SC DALLI INTERNATIONAL CO. SRL bugetului de stat, şi împotriva acestei firme s-a început executarea silită. În februarie, după ce presa a scris despre aceste lucruri, Elena Udrea declara oarecum ameninţător la adresa celor de la ANAF: "Este o eroare a ANAF-ului. Să o regleze ANAF-ul cumva. Să nu mai apară pe site lucruri nereale!". In lista din martie nu mai apare acesta societate.

Radu Berceanu - SC AVI SRL din Craiova, care este deţinută în proporţie de 80% de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu - datorează statului 450 de mii de lei

Mihai Șeitan ministrul Muncii - Guild Broker de Asigurare SRL în care Mihai Șeitan deţine 12% din acţiuni, cu datorii la stat de 245 de mii de lei.

Sebastian Vlădescu - EOL Renewable Energy, în care ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, este asociat într-o cotă de 25%. EOL Renewable Energy figurează ca executată silit pentru suma de 25.278 de lei. Despre această societate comercială se ştie că este producătoare de energie electrică şi că a obţinut anul trecut un contract gras cu primăria comunei tulcene Cerna, pentru construcţia Parcului Eolian Cerna. Alte societati: Boss Constructii, Consultanta SRL – 90% actiuni , etc.

Moda anului 2010: insolventa voluntara

Majoritatea intreprinzatorilor cu firme mici si mijlocii (IMM) isi cer singuri insolventa, iar ulterior vin cu planuri de restructurare formale.

Adevarata miza este de a nu fi chemati in judecata de creditori, inclusiv de catre stat pentru impozite , deoarece potrivit art. 36 din legea 85/2006 toate demersurile judiciare si extrajudiciare sunt suspendate.

Datornici persoane fizice

26 Oct 2009

ANAF precizeaza ca persoanele fizice care au realizat tranzactii imobiliare cu terenuri construibile si constructii noi, care au caracter de continuitate, aveau obligatia inregistrarii in scopuri de TVA si platii TVA la bugetul de stat aferenta livrarilor.

Persoanele fizice care au achizitionat constructii noi si terenuri construibile in vederea utilizarii in scop personal nu au obligatia platii taxei pe valoare adaugata .

Lista celor 67 de nume de persoane fizice care datoreaza TVA pentru tranzactii imobiliare cu terenuri construibile si constructii noi (publicata de Agentia.org) cuprinde nume precum:

- Voiculescu Dan - 28.467.540,

- Paszkany Arpad – 23.541.350,

- Tantareanu Cristian – 21.227.340,

- Copos Gheorghe - 17.635.440,

- Oprisan Marian - 8.982.430,

- Iordanescu Anghel – 7.921.530,

- Diaconescu Dan – 7.877.620,

- Videanu Adriean – 7.260.340,

- Cocos Dorin – 3.865.500,

- Udrea Elena Gabriela – 415.240,

- Flutur Gheorghe – 3.212.700,

- Stolojan Theodor Dumitru – 1.121.420,

- Berceanu Radu Mircea – 987.200,

- Moraru Radu – 341.280 lei, ...etc.

In total: 914 milioane lei ( 223 milioane Euro ).

Vezi celelalte nume sonore la :

Ziarul financiar, cele mai importante știri online afaceri și economie, știri financiare, de ultima ora, ultimele știri online despre bani si afaceri

Top 10 cei mai mari datornici privaţi ( firme ) la bugetul de stat (lei) la 31.03.2010

Electroputere - Craiova (EPT) este controlat de firma saudită Al-Arrab Contracting Company, care deţine 86.28% din capital, şi este administrat de omul de afaceri Fati Taher. - 111.510.318

UCM Reşiţa – 85.323.238 - INET AG Elveţia 96% din actiuni, produce motoare si turbine. Suma reprezinta datoriile istorice de la momentul privatizării neclarificate

Hermes Impex Calarasi - 84.425.952 - infiintata in aprilie 2007 de cetateanul bul*gar Ivan Zhekov, din Varna. Acesta a disparut si este cautat si de autoritatile din Bulgaria. Hermes Impex SRL avea sediu fictiv de functionare .Datoriile au fost acumulate intr-o perioada foarte scurta de timp, prin schema deja clasica a neplatii TVA la tranzactiile intracomunitare.

Petrochemical Trading - 79.224.929

Larika Impex Giurgiu - 69.118.609 - infiintata tot de un cetatean bulgar

European Food - 60.602.127 - cea mai mare firmă a fraţilor Micula

Flenco International Real Group Constanta 37.711.737 - firma înregistrată în 2006 de buzoianul de 23 de ani Cojocaru Cătălin Constantin - activităţi în agricultură

Agrisco Constanta - 36.249.154

Energoconstrucţia - 35.138.247

Lonelia Com - 32.831.723 - înfiinţata în februarie 2008 de Morad W. Ahmed (cetăţean irakian) şi Kianzad Behrang (cetăţean suedez)

Total 10 firme = 632.136.034 lei din datoria totala de 18,57 miliarde de lei a firmelor private .

Surse din ANAF au spus pentru money.ro că, în general, acolo unde vedem firme necunoscute care au acumulat datorii atât de mari încât să rivalizeze cu restanţele datornicilor istorici este vorba despre firme special create pentru ocolirea plăţii TVA pe produse provenite din spaţiul comunitar ( ex. Lonelia Com - înfiinţata în februarie 2008 de Morad W. Ahmed (cetăţean irakian) şi Kianzad Behrang (cetăţean suedez)).

"Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur
        prind mare curaj!"

UN "CLASIC" IN VIATA

Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe
        locul mortului si sa fii condus de toti tampitii?

DAN PURIC

TOT CE VA DORITI!
        Last edited by Levi; 08-25-2010, 19:57 PM.
        Lord W126 500SE -> 2.5D
        Lady W123 230C -> 240D
        W124 -> 200D
        W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Adevarul ca si trag patronii de ei de ii fute soarele...a venit intr-o zi unul la firma (la mine la lucru) a dat actele la semnat si a zis ca se culca omul pana il descarca baietii.
          Venea de la Constanta, nu am putut sa il trezim jumate de ora...am tras de el, am dat cu levieru in container, l-am udat cu apa...am crezut ca e lesinat. Cand a coborat din tir, a cazut din picioare....pfff...de oboseala!

Si te intanesti cu unul de asta pe sosea si te-a nenorocit!
          Asa e colegu, si sunt multi care nu respecta programul. Din fericire la firma unde lucreaza tatal meu, nu exista incalcari de lege. Ai calcat "stramg", ai si zburat.
          Am fost intr-o cursa pana la Arad (am fost de mai multe ori, doar ca de data aia am condus eu de la Cta-Valcea...la Valcea ne-am oprit pentru ca acolo s-a terminat programul) si pe dealu negru ne-am intalnit cu un container care trebuia sa ajunga in dimineata aia la Arad (Takata), noi trebuia sa ajungem urmatoarea zi. Soferul era rupt de somn, doar ce iesise dintr-o parcare unde a zis ca a dormit 1-2 ore.
          Lucrurile sunt complicate oricum. Pentru noi este usor sa criticam, si sa aruncam cu pietre, dar trebuie sa ne gandim ca nu soferii sunt de vina, ci patronii, care nu se mai satura. Soferii, pleaca si ei de acasa ca si noi toti (sau aproape toti) sa castige o paine.

Comment

Originally posted by ionut_90 View Post
            Asa e colegu, si sunt multi care nu respecta programul. Din fericire la firma unde lucreaza tatal meu, nu exista incalcari de lege. Ai calcat "stramg", ai si zburat.
            Am fost intr-o cursa pana la Arad (am fost de mai multe ori, doar ca de data aia am condus eu de la Cta-Valcea...la Valcea ne-am oprit pentru ca acolo s-a terminat programul) si pe dealu negru ne-am intalnit cu un container care trebuia sa ajunga in dimineata aia la Arad (Takata), noi trebuia sa ajungem urmatoarea zi. Soferul era rupt de somn, doar ce iesise dintr-o parcare unde a zis ca a dormit 1-2 ore.
            Lucrurile sunt complicate oricum. Pentru noi este usor sa criticam, si sa aruncam cu pietre, dar trebuie sa ne gandim ca nu soferii sunt de vina, ci patronii, care nu se mai satura. Soferii, pleaca si ei de acasa ca si noi toti (sau aproape toti) sa castige o paine.

Oare nu era acel sofer? Chiar la Takata lucrez

Asa este, insa sunt si multi nesimtiti care pur si simplu sfideaza orice regula a bunului simt. Sa faci ce a facut ala din linku de mai sus , e curata nebunie...altfel nu poti sa ii zici.
            Last edited by sauron; 08-25-2010, 21:00 PM.

Comment

Oare nu era acel sofer? Chiar la Takata lucrez

Asa este, insa sunt si multi nesimtiti care pur si simplu sfideaza orice regula a bunului simt. Sa faci ce a facut ala din linku de mai sus , e curata nebunie...altfel nu poti sa ii zici.
              Incredibil ! Deci Mercedes-ul ala care i-am facut eu o poza cred ca este al tau.
              Ai cumva un coleg care are o motocicleta neagra ? Am vazut-o parcata langa un MB W202 negru, cu trapa, banuiesc ca al tau este .
              Daca lucrezi la Takata, sunt sanse mari sa ne vedem prin curte pe acolo. Tata lucreaza la firma numarul 1 in lume la transportul maritim (peste 500 de vapoare), au niste Scania R420, albastre.

Comment

Merg la nesimtire si forteaza nota pe principiul ca atunci cand vezi 20 T in fata pe banda ta te dai la o parte si ii faci loc .Pe vremuri erau adevaratii soferi de tir in ,,plasa " carora era o placere sa mergi .I-mi aduc aminte ca acum vre-o 7ani am plecat la mare seara pe drumul vechi ( Slobozia ) Eram rupt de oboseala dupa o noapte nedormita si chef la greu ,am prins un Transcontainer la plasa care m-a dus pana la intrarea din C-ta constant cu 80 pe ora ,omul m-a vazut ca stau la plasa si avea grije sa semnalizeze din timp si sa faca manevre largi pentru a ma putea baga dupa el ... Azi insa sunt multi tineri care odata obtinut permisul de profesionist ajung in secunda 2 la volanul unui mastodont fara nici o experienta si forteaza nota ,Nici cu patronii din transporturi nu i-mi e rusine care te incarca azi si cand il intrebi cand trebuie sa ajungi spune sec: IERI !

Comment

Originally posted by ionut_90 View Post
                  Incredibil ! Deci Mercedes-ul ala care i-am facut eu o poza cred ca este al tau.
                  Ai cumva un coleg care are o motocicleta neagra ? Am vazut-o parcata langa un MB W202 negru, cu trapa, banuiesc ca al tau este .
                  Daca lucrezi la Takata, sunt sanse mari sa ne vedem prin curte pe acolo. Tata lucreaza la firma numarul 1 in lume la transportul maritim (peste 500 de vapoare), au niste Scania R420, albastre.
                  Ala este...daca vii prin Arad. 0742038195.Luci
                  Eu lucrez numai sch 1.
                  Ce mica e lumea

Scuze de off topic!
                  Last edited by sauron; 08-25-2010, 21:32 PM.

Comment

Nu stiu cum sunt la toate firmele dar eu pot sa spun ca din cati cunosc TIRisti, si cunosc o doi, nu ii forteaza pe niciunu patronul sa scoata timpi record si mai stiu eu ce prostii. Baga de nebuni ca sa fie ei in weekend acasa sau sa faca cati mai multi km si implicit bani (sunt platiti la km nu la ora).

Comment

Aici am postat eu un videoclip cu aceiasi portiune de drum din primul videoclip postat de @sauron, doar ca al meu tine peste 5 minute, pentru ca este filmat pana la iesirea din localitatea Apoldu de Sus.

@Eugen Gaftoneanu in mare parte aveti dreptate in legatura cu soferii de camion din ziua de azi. Sa stiti ca mai sunt si soferi de camion care te legi cu ei la suflet dar sunt destul de putini. Eu desii sunt tanar, nu fac pe "Schumi" cand vine vorba de condus camion. Nu te poti juca cu asa ceva, pentru ca daca il scapi de sub control e jale.

Comment

Putini ca tine...din pacate.
                        CINE TRAIESTE CU FRICA NU TRAIESTE DELOC

Comment

Comment

Daca mai incerca un pic reusea sa o scoata din zapada aia.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Eu sunt primul ce ar impusca toti camionistii,dar sa nu uitam ca sunt printre noi,unii cu datorii mari sau familii de intretinut....si cei mai multi constrinsi de patroni sa nu respecte diagrama....

Comment

Şoferul unui utilaj de deszăpezire din New York a curăţat strada nu numai de zăpadă, dar şi de maşinile parcate. Două automobile au fost avariate de manevrele neinspirate ale bărbatului. Utilajul se...
                                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF