Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

AMG vs M vs RS

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ascultati aici E 63 AMG:

Comment

Un test mai vechi intre RS6, M5 si E55 AMG

Comment

Originally posted by dragutzz View Post
        Foarte adevarat clipul,superb E-ul,concurenta mai are de studiat.

Comment

Originally posted by paul1983 View Post
          ...concurenta mai are de studiat.

Cred ca au studiat prea mult...

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Cred ca e mai oiginal asta:

Comment

Face CL-ul intrun mare fel...dar nici cu astea nu mi-e rusine:

sigpic

Comment

Un cometariu de acolo , care mi se pare cel mai pertinent :

" Also, so what if Ms tend to win?? They are SPORTS cars with a luxury edge.

AMGs are LUXURY cars with a sports edge. That's what they were intended to be!!

THEY'RE BUILT WITH DIFFERENT PURPOSES! "

Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
                  http://www.youtube.com/watch?v=go_Za...1&feature=fvwp

Un cometariu de acolo , care mi se pare cel mai pertinent :

" Also, so what if Ms tend to win?? They are SPORTS cars with a luxury edge.

AMGs are LUXURY cars with a sports edge. That's what they were intended to be!!

THEY'RE BUILT WITH DIFFERENT PURPOSES! "

Subscriu si eu.

Comment

Moderatorii ar trebui sa isi faca treaba si sa curete topicul de filmulete care nu au legatura cu AMG, M sau RS. Sunt destul de multe videoclipuri in care apar masini cu evacuarea modificata, sau masini care nu au nici o treaba cu tunerul de casa al marcii.
                    Sunet adevarat !

Comment

Originally posted by ionut_90 View Post
                      Moderatorii ar trebui sa isi faca treaba si sa curete topicul de filmulete care nu au legatura cu AMG, M sau RS. Sunt destul de multe videoclipuri in care apar masini cu evacuarea modificata, sau masini care nu au nici o treaba cu tunerul de casa al marcii.

Ne cerem scuze in fata ta ca te-am suparat asa de tare...Eu zic ca cel mai bine ar fi ca tu sa-ti vezi de treaba ta si sa ne lasi pe noi in pace sa ne facem treaba.Parerea mea.

sigpic

Comment

Bun,deci au cam fost destule filmulete dupa care sa ne facem si o parere,eu zic asa:
                        1.Mercedes Benz AMG
                        2.Audi RS
                        3.Bmw M
                        P.S.Mircea din cate vad eu te supara Mercedesul in ultimul hal,inainte mai ziceai cate ceva de bine acum chiar deloc nu-l mai sustii,imi pare rau sa vad asta,vad ca te-ai dat cu Bmw-ul si tu,fiecare cu ce-l doare,pacat ca Bmw-ul e tot pe locul 3 comparand cele branduri nemtesti si aici nu ma refer la diferenta de cateva sutimi ce o ia de la bmw pe circuit,ci la toata structura masinii.

Comment

P.S.Mircea din cate vad eu te supara Mercedesul in ultimul hal,inainte mai ziceai cate ceva de bine acum chiar deloc nu-l mai sustii,imi pare rau sa vad asta,vad ca te-ai dat cu Bmw-ul si tu
                          Nu m-am dat cu Bmw-ul desi urmatoarea masina va fi 530D.Dar la performante si sunet M-power bate AMG-ul.

...pacat ca Bmw-ul e tot pe locul 3 comparand cele branduri nemtesti si aici nu ma refer la diferenta de cateva sutimi ce o ia de la bmw pe circuit,ci la toata structura masinii.
                          Parerea ta.Nu te poti c... in gustul omului,dar daca e sa luam datele tehnice in 70 % din cazuri BMW-ul bate Mercedesul.

sigpic

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                            daca e sa luam datele tehnice in 70 % din cazuri BMW-ul bate Mercedesul
                            Pai vino cu datele sa vedem si noi.
                            Pana una alta, aruncati un ochi aici la E 55-ul asta:

Eu am o nelamurire...sper sa fie cineva care sa ma lamureasca si pe mine.
                            Daca M este mai bun decat AMG, atunci de ce la Formula 1, Safety Car-urile sunt AMG-uri si nu M ?

E 55 AMG w211.
                            Last edited by mircea600sel; 08-09-2010, 18:43 PM.

Comment

Originally posted by ionut_90 View Post
                              Pai vino cu datele sa vedem si noi.
                              Tie si daca ti-as veni cu date tot nu ai intelege...e varsta si nici nu ai condus vreo masina de care vorbim noi aici.
                              Si ontopic:Bmw530D vs E320cdi = 3 sec/tura
                              BMW M5 vs E55AMG =1-6 sec/tura
                              BMW M3 vs C 63 AMG= in 10 piste din 12 o incaseaza rau AMG-ul.{cu tot cu caii aia enormi}

...si o putem tine la nesfarsit...
                              Last edited by mircea600sel; 08-09-2010, 19:34 PM.

sigpic

Comment

Daca mi-ati da mocca sa aleg intre astea 3, eu as alege RS4. E mult mai "cotidiana" si nu sare aproape deloc in ochi. Va dati seama ce fata ar face un sofer de Porsche sau orice masina sport cu pretentii cand trece pe langa el, la semafor, o berlina (in cazul meu si cu scaun de kinder in ea) in 4 portiere (poate fi totusi pleonasm, cred)?!
                                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF