Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Creste TVA-ul

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tara asta e de parasit, bilet avion numai dus.
    Baietii destepti se descurca si pe o insula pstie ... asta cu plecatul mi se pare o dovada de lasitate !
    1991 R129 300SL-24
    1991 w124 300CE-24
    1993 w202 C280
    1978 w116 450SEL 6.9
    1987 w201 190E 2.0
    1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Originally posted by Ford_V6 View Post
      Baietii destepti se descurca si pe o insula pstie ... asta cu plecatul mi se pare o dovada de lasitate !
      Din punctul tau de vedere nu ma consider baiat destept dar te lasam pe tine sa ramai curajos.Sa traiesti bine.Ha ha ha

Comment

E iaca-ta ca au reusit sa ma convinga sa ma duc inapoi pe vas la munca. Imbarcarea o am in August, si cu ocazia asta iar mai ma plimb si eu prin lumea asta, in intinerariu am trecuta toata Europa cu port la mare, Rusia, Antartica si dupa ce termin aici in Europa tot ce este de vizitat plec spre Brazilia (Rio), Argentina, Uruguay si multe alte tari pe care nu nu imi vin in mine sa le scriu acum, dar am sa deschid un nou topic si am sa va spun pe unde umblu in acest contract si sa va povestesc ce vad si cum este lumea in aceasta lume.

P.S. Daca vreti sa vedeti intinerariul sau vasul cu care plec puteti intra la aceasta adresa www.princesscruises.com
        Apasati pe Ships si alegeti vasul Star Princess, mai in josul paginii aveti Cruises dati clic si va va arata cate zile are o croaziera si de unde este imbarcarea, dati clic pe intinerariu si puteti sa vedeti pe unde am sa calatoresc, vizionare placuta.
        Cine nu se descurca aici intra direct la pagina respectiva: http://www.princess.com/find/searchR...y=&pageOffset=
        Last edited by no problem; 07-01-2010, 21:47 PM.
        E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Originally posted by Ford_V6 View Post
          Vorbim in toamna. Intre timp ma abtin si stiu ca am dreptate. Comertul cu fier vechi (fie in forma concreta sau vrac), va muri. Bafta !
          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Nu are rost sa ne agitam degeaba .
            Orice am face oricat am iesi in strada, tot nu se va face nimica.
            Eu nici nu acuz guvernu si stiti de ce ?
            Pentru ca si guvernu este condus de altii mai mari , chiar si presedintii sunt controlati , chiar daca ar vrea sa faca ceva nu pot sa o faca pentru ca i-ar asasina.
            Coruptia este ce-a mai mare in toata lumea si banul conduce tot!

Cine nu a vazut ZeitGeist vi-l recomand si o sa intelegeti despre ce am scris si eu aici !

Linkul -> http://video.google.com/videoplay?do...8283852040582#
            C220 S202
            Mercedes 4 EveR!

Comment

[QUOTE=d3op;143020]
              Orice am face oricat am iesi in strada, tot nu se va face nimica.

Pentru ca si guvernu este condus de altii mai mari , chiar si presedintii sunt controlati , chiar daca ar vrea sa faca ceva nu pot sa o faca pentru ca i-ar asasina.QUOTE]

Atunci sa iesim in strada si sa ne agitam.Crezi sigur ca ii vor asasina?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Mircea in primu` rand iarta-ma pentru topicu de dinainte care l-ai sters!
                Scuze , dar nu am stiut ca este inca unu.

Eu zic ca da, i-ar asasina la cat de mare e coruptia si la cate se intampla in ziua de azi.
                Da nu mi-ar parea rau ).
                Am ramane fara Base , vine altu il impusca si pe ala .....
                Tara lu` Papura Voda.
                C220 S202
                Mercedes 4 EveR!

Comment

PRABUSIREA ROMANIEI

, FACETI-VA TIMP SI CITITI CE SCRIE MAI JOS , CA SA VEDETI CE NE ASTEAPTA , DE CE DOBINZILE LA NOI SUNT ASA DE MARI , UNDE TREBUIE SA SA AJUNGEM, CU CINE , DAR MAI ALES , PT. CE TV-URILE VA CAPTEAZA TIMPUL CU DICUTII IDIOATE , EMISIUNI IMBECILE , CRETINI CARE SE CRED MARI ANALISTI , DOBITOACE INCULTE PLINE DE FITZE SI FARDURI , BOI CARE SE UITA LA ELE CU GURILE PLINE DE BALE , PRECUM SI MULTE ALTE ASPECTE CARE NE DOVEDESC MAREA BIVOLICIE CARE CARACTERIZEAZA MAJORITATEA POPULATIEI !!!!!!!!!!!

Marius MIHAESCU

PLANUL PRABUSIRII ROMANIEI raspunde
                  Vă aduc la cunoştinţă un mail pe care l-am primit recent şi care sigur o să vă tulbure. Citiţi cu atenţie.

ÃŽn vreme ce românii sunt hipnotizaţi de campania electorală, se trag sforile de către grupurile financiare care se pregătesc să cumpere activele majore ale ţării, în regim de solduri. O să vă invit să urmăriţi o discuţie purtată de mine cu un bancher, pe tema scenariului pentru 2010, şi o să vă las să trageţi concluziile.

Nu contează banca unde lucrează acest om, ci pur şi simplu, strategia amplă, pusă la cale peste capetele noastre, care par să nu se mai dezlipească de manipulările şi circul campaniei electorale.

Un fost şef de la CIA spunea: “Dacă ştii cum şi cu ce să manipulezi atenţia cetăţeanului, şi pui în stanga lui un spectacol de circ, nu o să observe portavionul din dreapta lui”.

UI: Cum priveşte banca şi grupul financiar din care faceţi parte, ce se întâmplă în România, în plan economic şi politic?

Bancher: Suntem încordaţi însă extrem de motivaţi, întrucât aşteptăm producerea momentului la care lucram de circa 10 luni de zile. Banca noastră şi-a redus extrem de mult expunerea în România, a închis robinetul creditării, şi am trimis către headquarter-ul grupului cât de multă monedă euro am putut. Repet, aşteptăm acum producerea rezultatului muncii noastre, în cadrul unui plan la care participă extrem de multe grupuri financiare şi bancare externe.

UI: Adică concret în ce constă acest rezultat pe care îl aşteptaţi? Speraţi în revenirea economică a ţării? Veţi relua creditarea?

Bancher: Naivitatea este o slăbiciune de caracter a românilor. Mă întrebi dacă sperăm în revenirea economică a ţării? Păi noi speculăm şi vom câştiga enorm de mulţi bani, tocmai în momentul în care economia naţională românească va atinge punctul cel mai de jos al graficului. Himerele legate de creşterile economice din 2010 sunt lansate concertat de analişti, pentru că aceasta este parte a strategiei noastre, pentru a ne maximiza profitul pe care îl vom face, când balonul speculativ imobiliar şi al cursului valutar ne va indica faptul că suntem pe trendul câştigului maxim. Mă întrebi dacă vom relua creditarea? Creditarea în România s-a făcut cu cap. Este adevărat că şi guvernarea din 2007-2008 ne-a ajutat enorm, atunci când ne-am consolidat şi ne-am asigurat prin intermediul creditului de consum, dependenţa totală a populaţiei active, a forţei de muncă româneşti.
                  UI: ÃŽn se sens v-aţi asigurat dependenţa lor totală?
                  Bancher: Simplu. Populaţia României (românul în general) are un singur bun de preţ care ne interesează pe noi bancherii: activele imobiliare. Mai există şi forţa de muncă a individului, însă aceasta, după ce l-ai prins în mreje, este utilă de speculat, pentru că acel individ va munci perpetuu pentru noi. Trebuia să ajungem cumva la aceste active imobiliare ale românilor. Normele BNR şi legile nu ne permiteau să putem acorda în masă credite ipotecare, plus că aceste credite ipotecare nu erau 100% avantajoase pentru noi. Aşa că am profitat de lentoarea în decizie a BNR şi am investit masiv în publicitate pe segmentul creditului de consum. Ştiam încă de la bun început faptul că, cei cărora le acordam credite de consum, nu vor avea resurse să le restituie, astfel încât, coroborat cu faptul că ştiam încă din 2008 ca această criză financiară va lovi şi România, am calculat totul extrem de bine. Nu trebuie să fii
                  geniu bancar ca să îţi dai seama că într-o ţară precum a voastră, pur şi simplu efectele crizei urmau să fie devastatoare, pentru că:

[1] nu mai produceaţi nimic;

[2] pieţele emergente sunt dominate de multinaţionale, legate de grupurile financiare şi bancare pe care noi le reprezentăm;

[3] urma să aveţi în 2009 un an electoral în care, pe fondul disputelor politice, era de anticipat că vă veţi săpa singuri groapa.

La acest din urmă punct recunosc că a trebuit să ne implicăm, pentru că, dacă în 2008 actualul preşedinte avea o cotă de popularitate de vreo 60%, noi trebuia să încingem campania, pentru a împinge politicienii să ia măsurile pe care noi le aşteptam.
                  UI: Ce măsuri aşteptaţi să ia politicienii? Spuneţi că aţi manipulat partidele ca să vă atingeţi scopul economic?
                  Bancher: Hai să ne gândim puţin. Noi nu a trebuit decât să încingem spiritele şi să creăm un cadru în care oponentul în alegeri al actualului preşedinte, să recupereze handicapul de imagine, astfel încât să creăm românilor şi politicienilor impresia unei lupte strânse. Iar de aici până la luptele politice din Parlament care au întunecat minţile tuturor partidelor, a fost doar un pas, însă decisiv a fost momentul în care ţara voastră a rămas fără Guvern. Atunci, şi acum în acest moment, orice guvern se va forma, este legat ombilical şi total la mâna noastră, întrucât are nevoie de banii noştri pentru a plăti salariile, pensiile, etc. Voi v-aţi ales cu spectacolul din presă, noi ne alegem cu banii şi câştigurile. Practic România este a noastră, iar dependenţa voastră de noi va deveni totală. Actualul preşedinte ne-a pus puţin în dificultate atunci când a venit cu guvernul PSD-PDL, pentru că ceea ce
                  noi ne doream era instabilitate economică şi politică. A trebuit să presăm extrem de mult pentru ca ruptura la nivel guvernamental să se producă, să cadă Guvernul, să se amâne sosirea tranşei de bani de la FMI, însă până la urmă, cunoscând mentalitatea colerică romanească, am reuşit.
                  UI: Nu îmi vine să cred. Este evident că suntem naivi şi stârnim furtuni în paharul cu apă. Hai să revenim puţin la acea legatură între casele românilor şi creditul de consum.
                  Bancher: ÃŽţi spuneam că în 2008 am dat masiv credite de consum, atât bugetarilor cât şi angajaţilor din sectorul privat. Atracţia era mare întrucât nu trebuiau să prezinte garanţii, însă noi ştiam că în 2009 ne vom atinge scopul. Şi, într-adevăr, pe fondul crizei economice, au explodat restanţierii. Asta înseamnă că oamenii nu şi-au plătit ratele către bănci, iar noi am trecut la executare silită. Aici am avut iar nevoie să ne concertam eforturile astfel încât să nu existe grupuri financiare româneşti, companii sau persoane private, care să ne strice planurile, întrucât riscam să ne trezim că vin să cumpere activele imobiliare scoase la vânzare. Aşa că a trebuit să lovim şi mediul de afaceri privat, pentru ca oamenii de afaceri să se lupte pentru supravieţuire şi să nu aibă lichidităţi pentru a cumpăra nimic. A trebuit să-i facem să devină preocupaţi de grija zilei de mâine, iar sub teama
                  falimentului ne-am eliminat competitorii.
                  Şeful BRD Soc. Gen. spunea într-un ziar românesc că este momentul să ne eliminăm competitorii. Exact asta facem, vă eliminăm din jocurile economice din propria voastră ţară.
                  UI: Aţi eliminat concurenţa autohtonă blocând creditarea pentru firme şi blocând piaţa executărilor silite?
                  Bancher: Corect. Şi nu a fost greu. Pe o piaţă internă gâtuită de blocajul financiar, firmele româneşti au fost sufocate de lipsa lichidităţilor, iar guvernul din 2009 a fost lăsat fără nicio posibilitate de a asigura resursele financiare. Dacă într-o ţară guvernul nu are bani pe care să-i injecteze în economia naţională, iar noi bancherii vă blocăm accesul la credite, firmele ajung fix ca o gradină de flori, expusă arşiţei zilnice, pe care nu o mai udă nimeni şi care până la urma va muri. De aceea spuneam că a trebuit să ne agităm puţin pentru a împiedica acest guvern din 2009 să pună în aplicare măsurile economice, şi să abatem atenţia asupra luptei din campania electorală. După ce ne-am asigurat că pur şi simplu nu va exista riscul să apară intruşi care să cumpere activele imobiliare, case, terenuri, scoase la vânzare de executorii noştri bancari, am început să trimitem pe bandă rulantă dosarele
                  celor care au luat credite de consum, către executori. Nimeni nu a sesizat faptul că nu ne interesa de fapt să le vindem casele, ci să manipulăm piaţa imobiliară, să o tragem în jos, asigurându-ne în acelaşi timp că la momentul potrivit, când curba prăbuşirii imobiliare va atinge cel mai de jos nivel, grupurile financiare din ţările noastre de origine să cumpere masiv şi la preţuri de nimic aceste active. Te asigur că în 2010 un apartament cu trei camere care în 2008 era evaluat la 150.000 euro, va fi scos la vânzare, la executare silită, la preţuri de sub 30.000 de euro şi nu va veni nimeni să cumpere, pentru că în 2010 toţi vor fi preocupaţi să ţină banii deoparte pentru ziua de mâine. Va fi momentul perfect să cumpărăm totul pe nimic.

Românii vor deveni chiriaşi în propriile case, pentru că acesta a şi fost obiectivul nostru primordial, şi anume achiziţiile la preţuri infime. Pentru asta era obligatoriu să ducem piaţa imobiliară la un maxim, pentru ca pe fondul prăbuşirii acesteia, noi să culegem caimacul. Şi la plan se adaugă şi presiunea pe moneda voastră naţională.
                  UI: Ce presiune? Văd că acum leul se întăreşte, deşi, într-o ţară care nu produce nimic, aflată în criză politică, lovită de criza financiară, nu îmi explic care poate fi suportul de întărire a leului.
                  Bancher: Păi este vorba de aceeaşi reţetă, care se învaţă la orice curs de MBA. Aşa cum piaţa imobiliară a fost dusă de noi la maximuri ireale, pentru că trebuia să vă dăm credite la valori foarte mari, ca să aveţi pe următorii 30-40 de ani de plătit rate uriaşe către noi, pentru a deveni în acest interval de timp atât proprietarii caselor voastre, dar şi asigurându-ne că veţi munci voi şi familiile voastre pentru noi, pentru a plăti aceste rate ireale, tot aşa, bula speculativă a monedei naţionale trebuie manipulată, însa în sens invers. ÃŽn cazul speculaţiilor pe moneda naţională, trebuie să ducem leul la un nivel minim, cât mai mic posibil, lăsându-l apoi să explodeze, să urce la valori mari, valori reale, undeva către peste 5 RON pentru un euro. Adică vom face euro atât de scump încât să nu vă puteţi permite să cumpăraţi activele imobiliare scoase la executare silită, nici când ele vor avea
                  valori în euro relativ mici, dar şi pentru ca micimea salariilor românilor, salarii plătite în lei, să facă din rata către banca un coşmar al vieţii de zi cu zi. Totul legal, profitând de naivitatea generală, de eternele lupte politice şi de tot acest context românesc, care din 2006 lucrează pentru noi şi în interesul nostru. Iată ca ieri euro era deja la 4,21 lei.
                  UI: Aşadar totul este componentă a unui plan. Când va fi detonat?
                  Bancher: ÃŽn ciuda galopului înregistrat de alte active din aceeaşi clasa de risc în ultimele zece luni, leul nu are cum să participe la această revenire, fiind evident pentru orice începător că este totul o bulă speculativă.

“Investitorii urmăresc cu îngrijorare mai întâi derularea acordului cu Fondul Monetar Internaţional, iar mai apoi turbulenţele de pe scena politică”, spune Koon Chow, analist la Barclays Capital, una dintre cele mai mari bănci de investiţii britanice. El consideră că euro ar putea să coboare spre 4,1 lei. Balon de săpun, care este un element al şarjei finale de cumpărare a României la OUTLET. Pentru că de fapt, prin încingerea campaniei electorale, noi avem acoperirea perfectă că nimeni nu mai are timp să ne strice planurile.
                  UI: Ce veţi face cu alte active, cu casele românilor?
                  Bancher: Păi este esenţial să controlăm aceste active, întrucât ele sunt o monedă de tranzacţionare pe pieţele internaţionale. Uitaţi-vă la Dubai, acolo unde expunerile băncilor noastre se lovesc de nevoia de a acoperi pierderile. Pierderile se acoperă prin creşterea ritmului de exploatare a muncii celor care au credite la bănci. Ei trebuie constrânşi să lucreze mai mult şi să plătească rate mai mari către noi. Având în mână bunul cel mai de preţ al unui om – locuinţa – acesta va munci pentru noi. Recreăm astfel sistemul sclavagist perfect, o aparenta libertate în care mintea şi atenţia cetăţeanului este atrasă de lupta politică, fără ca cineva să mai aibă timp să se gândească la ce li se întâmplă cu adevărat. Iar când se vor trezi va fi de fapt foarte târziu. Nouă ne trebuie să exploatăm forţa de muncă a voastră, să vă împingem să munciţi mai mult ca să ne plătiţi nouă mai mult.
                  UI: Mai am o singură întrebare. Spuneţi că aţi contribuit la încingerea campaniei electorale, pentru că trebuia să sădiţi sămânţa unei confruntări politice puternice, întrucât instabilitatea politică era necesară. Concret, aţi plătit politicieni români să pună umărul la actuala criză politică?
                  Bancher: ÃŽn mod evident, în 2007 şi 2008 am sprijinit şi susţinut politicieni care aveau acces la frâiele guvernării, ca să fim lăsaţi să derulăm amplul program de acordare masivă a creditelor de consum. ÃŽn 2009, fiind an electoral, grija noastră a fost să alimentam puternic apariţia unui contracandidat puternic pentru actualul preşedinte, care avea o cotă mare de popularitate, şi am reuşit. Mult mai uşor şi mai ieftin decât ne imaginam. Să ne înţelegem: nouă nu ne pasă cine va ieşi preşedinte pentru că oricum sunteţi la mâna noastră în plan guvernamental. A fost mai uşor pentru că aveţi în România o pasiune extrem de mare să vă consumaţi energiile fix în direcţiile care nu vă aduc avantaje, care vă îngroapă şansele la un viitor mai bun. Suntem şi noi uimiţi de modul în care marea masă a jurnaliştilor ne-au făcut misiunea mult mai uşoară, implicându-se emoţional în această campanie
                  electorală, doar pe fondul ideii că actualul vostru preşedinte trebuie dat jos, fără să aibă niciun fel de viziune economică asupra realităţii. Repet, noi doar am alimentat ascensiunea unui oponent puternic pentru dl. Băsescu, iar restul l-a făcut mass-media şi naivitatea voastră, de la sine. Anul 2010 va aduce şi răsplata pentru munca depusă de noi în ultimii 4 ani, pentru că vom aduce România la statutul de ţară total şi, cel mai important, ireversibil dependenta de frâiele complicatului sistem financiar-bancar mondial. Nu vreau să par cinic însă, în 1989 toate activele ţării erau ale clasei proletare, adică de fapt ale nimănui, fiind controlate de o mână de oameni care decideau în această ţară şi pentru a căror bunăstare muncea întreaga naţiune. La 20 de ani veţi fi ajuns fix în aceeaşi situaţie, adică nimic nu va mai fi în proprietatea voastră, dar în acelaşi timp veţi munci să vă plătiţi
                  datoriile. Iar economia naţională va fi dominată de multinaţionalele controlate indirect tot de către noi, în vreme ce falimentele firmelor româneşti, deţinute de români, vor continua şi în 2010, întrucât fără finanţare, fără credite şi cu un guvern care nu are resurse financiare, nu există şanse de supravieţuire. Astfel încât tinerii români vor avea doar două opţiuni: angajaţi la Stat sau angajaţi la multinaţionalele străine. ÃŽn ambele variante numai noi câştigăm.

Ps. Asta am primit pe maill. Ce parere aveti?? Nu am cuvinte !!!

Comment

Originally posted by florin man View Post
                    ...

Ps. Asta am primit pe maill. Ce parere aveti?? Nu am cuvinte !!!
                    Uite ce scriam eu ieri...alaltaieri:

"Nu pot sa cred ca cei ce au dat aceste hotarari nu s-au gandit la asta. Eu cred ca e ceva "putred" la mijloc! Eventual falimentarea tarii...dar sa nu ma bag in d`astea... "

Ce zici?
                    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                    W126 280SE Black Blue Metallic
                    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                    W126 500SE Nautical Blue Metallic
                    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Mie personal mi-a lasat asa un gust amar si ma gandesc cum as putea trai in tara asta, ce pot sa fac cand ma intorc acasa ???? Te omoara astia pe toate fronturile.

Comment

Toata lumea vorbeste, nimeni nu face nimica!
                        Toti tineri se plang ca nu au servici ca etc , da nu fac nimica doar se plang.
                        Este o tara de plangaciosi si de oameni slabi , fara caracter si mincinosi.

E o tara prea frumoasa ca sa lasam sa isi bata joc banca de noi, dar in acelas timp la majoritatea le e lene sa si faca ceva, mai bine stau la tv si se uita cum creste tva cu berea in mana , sau se uita la meci..

Mi-e scarba de oamenii care traiesc in tara asta!
                        C220 S202
                        Mercedes 4 EveR!

Comment

Nu cred ca e cazul sa acuzam pe nimeni ,tineri sau alta categorie.

Comment

Originally posted by d3op View Post
                            Toata lumea vorbeste, nimeni nu face nimica!
                            Toti tineri se plang ca nu au servici ca etc , da nu fac nimica doar se plang.
                            Este o tara de plangaciosi si de oameni slabi , fara caracter si mincinosi.

E o tara prea frumoasa ca sa lasam sa isi bata joc banca de noi, dar in acelas timp la majoritatea le e lene sa si faca ceva, mai bine stau la tv si se uita cum creste tva cu berea in mana , sau se uita la meci..

Mi-e scarba de oamenii care traiesc in tara asta!
                            Daca intradevar ai varsta de la profil i-ti inteleg revolta ,si eu odata la anii tai am iesit in strada pentru a-mi cere drepturile .Cu ce m-am ales? cu 20 ani din viata dusi pe apa Sambetei cu toate ca inceputul era promitator .
                            Concret :
                            - Esti unul din tinerii fara servici ,cum procedezi sa obtii unul cand ti se inchid toate usile in nas pe diferite motive ? Ce faci cand a trecut 1-2 luni de interviuri si nu ai nici un rezultat concret dar cheltuielile/datoriile cresc de la o zi la alta ?
                            - Ce faci daca esti bugetar ca si sotia si ai credit in banca ,crezi ca ,,portareii" te vor intelege ca nu ai bani si ca ai o mare dilema in a platii rata sau a cumpara copilului de mancare acasa ?
                            - Ai curajul daca lucrezi la patron sa iesi in strada alaturi de bugetari la meteeng sa fi solidar cu ei ? Crezi ca patronul va fi incantat ca nu te duci la munca ? Munca care de bine de rau macar i-ti asigura o coaje de paiine .,,Chinezi" care lucreaza pe un castron de orez se gasesc pretutindeni sa-ti ia locul

La varsta ta m-am certat cu ai mei si am iesit in strada sa il dau jos pe ceasca ,acum insa cu un copil acasa o leafa bugetara micsorata si una de la patron care nu se stie cat o mai da fiind la limita subzistentei sincer nu i-mi permit sa fac valuri in aceasta mare de rahat in care traim pentru ca mai e un pic si i-mi intra in gura ,satul de promisiuni desarte de la diferite guverne de diferite culori politice care doar au promis si nu au facut nimic ,prefer sa stau acasa pentru ca vremea mineriadelor a trecut ,Poti fi sigur insa ca daca prind vre-un trepadus de la stat pe la mine pe la use cu ceva pretentii mor cu el de gat macar mai scap lumea de o sarla

Ar trebuii un nou Spartacus dar ma indoiesc ca se va reincarna din nou in Romania

p.s. nu am vazut nici macar un meci din tot CM iar berea acasa e alternativa berii care i-mi permiteam sa o beau cu prietenii la carciuma Sambata

scuze de off topic

Comment

Originally posted by Eugen Gaftoneanu View Post
                              Daca intradevar ai varsta de la profil i-ti inteleg revolta ,si eu odata la anii tai am iesit in strada pentru a-mi cere drepturile .Cu ce m-am ales? cu 20 ani din viata dusi pe apa Sambetei cu toate ca inceputul era promitator .
                              Concret :
                              - Esti unul din tinerii fara servici ,cum procedezi sa obtii unul cand ti se inchid toate usile in nas pe diferite motive ? Ce faci cand a trecut 1-2 luni de interviuri si nu ai nici un rezultat concret dar cheltuielile/datoriile cresc de la o zi la alta ?
                              - Ce faci daca esti bugetar ca si sotia si ai credit in banca ,crezi ca ,,portareii" te vor intelege ca nu ai bani si ca ai o mare dilema in a platii rata sau a cumpara copilului de mancare acasa ?
                              - Ai curajul daca lucrezi la patron sa iesi in strada alaturi de bugetari la meteeng sa fi solidar cu ei ? Crezi ca patronul va fi incantat ca nu te duci la munca ? Munca care de bine de rau macar i-ti asigura o coaje de paiine .,,Chinezi" care lucreaza pe un castron de orez se gasesc pretutindeni sa-ti ia locul

La varsta ta m-am certat cu ai mei si am iesit in strada sa il dau jos pe ceasca ,acum insa cu un copil acasa o leafa bugetara micsorata si una de la patron care nu se stie cat o mai da fiind la limita subzistentei sincer nu i-mi permit sa fac valuri in aceasta mare de rahat in care traim pentru ca mai e un pic si i-mi intra in gura ,satul de promisiuni desarte de la diferite guverne de diferite culori politice care doar au promis si nu au facut nimic ,prefer sa stau acasa pentru ca vremea mineriadelor a trecut ,Poti fi sigur insa ca daca prind vre-un trepadus de la stat pe la mine pe la use cu ceva pretentii mor cu el de gat macar mai scap lumea de o sarla

Ar trebuii un nou Spartacus dar ma indoiesc ca se va reincarna din nou in Romania

p.s. nu am vazut nici macar un meci din tot CM iar berea acasa e alternativa berii care i-mi permiteam sa o beau cu prietenii la carciuma Sambata

scuze de off topic
                              Dar multa dreptate mai ai.

Comment

Mi-se pare normal sa fim revoltati , cum zici si tu un loc de munca nu gasesti, daca gasesti imi da un salar de tot rasu` (500 Lei).

Macar ai incercat sa faci ceva , in ochii cuiva poate ai fost un cineva , eu sincer nu m-as lasa pana nu as face o revolta.
                                Ei ne cred niste sclavi , lucram pentru ei facem tot pentru ei ca sa ce?
                                Ca sa le fie tot lor bine?
                                Nu cer nimica sincer mai mult decat o viata normala in care sa iti poti permite sa iesi cand vrei in oras, sa te duci intr-un concediu fara sa iti pese ca ai cheltuit o anumita suma de bani.
                                Vreau ca copii mei (cand voi avea) sa nu simta aceste lipsuri.
                                Deci vreau sa isi deschida ochii lumea nu vreau nimica mai multe!

Eu zic ca degeaba strigam si ne batem in piept ca suntem o tara buna , ca toata lumea stie ca suntem de tot cacatu (scuze limbaju dar nu m-am putut abtine)!

Noi dam vina pe rromi si pe altii , dar noi intre timp ne-am tiganizat asta nu vede nimeni.
                                Adica vorbim si facem aproximativ ca ei.
                                Scuzati-ma daca am exagerat (cu toate ca nu cred) dar am scris sincer chiar tot ce am simtit!

Nu vrem funcţii, nici putere
                                Sistemul e defect
                                Noi ducem ţara-n spate
                                Vrem respect!
                                C220 S202
                                Mercedes 4 EveR!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF