Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

...au fost multe

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...au fost multe

au fost multe,doar la citeva am facut fotografii; W116,W123( & coupe),w114,W126( & coupe Brabus),W 210 si acum R129 (SL 320).

Preferatul W126 coupe , lasat in pastrare intr-o perioada mai lunga in care am fost plecat din tara in curtea unei rude inconstiente care a rupt un stilp de iluminat cu el.
    Attached Files
    Impotriva vinatorii,impotriva asasinilor de animale !

bergen_b13empfang@yahoo.de

Pai hai maine la intalnire sa ne prezentam SL-urile. Sunt identice!

Late edit: aproape identice. A mea are cutie automata si clima automata.

Comment

Originally posted by andrei_preoteasa View Post
      Pai hai maine la intalnire sa ne prezentam SL-urile. Sunt identice!

Late edit: aproape identice. A mea are cutie automata si clima automata.
      Si probabil tu poti sa mai circuli cu nr.care il ai pe masina.Eu....Da,la mie clima e modelul vechi si cutia e manuala,dar cu I-a in jos(e cutia mea preferata).

Comment

Bine ai venit, numai pozele astea le ai? Pacat de 126-le ala stalcit.
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Preferatul W126 coupe , lasat in pastrare intr-o perioada mai lunga in care am fost plecat din tara in curtea unei rude inconstiente care a rupt un stilp de iluminat cu el.[/QUOTE]

Daca vrei sa scapi de el...ma intereseaza

Comment

S-a intimplat demult,l-am vindut impreuna cu inca un coupe fara motor si cutie cuiva care a zis ca o sa-l repare. Am senzatia ca e inscris pe acest forum.Poate,daca citeste aceste rinduri i-si aduce aminte ca are sa-mi inapoieze destul de multe lucruri si ca de ani de zile in ciuda insistentelor mele(mesaje,telefoane,"uita" sa faca asta.

Comment

@Goril
              Da, stiu toroapa, de la tine din curtea cu maimute. Masina e misto. Nu cred ca se referea la tine, am o vaga banuiala dar prefer sa nu-l numesc pe individ, are ban definitiv p-aici. Oricum posturile sunt f. vechi.

Comment

Revin la topicul de prezentare : nu chiar o raritate dar oricum nu prea des intilnita in peisajul cotidian :W114 coupe " Stricht 8" . An de fabricatie 1971 .

Viata e ciudata,renuntasem sa caut "bot"coupe",trebuia sa plec in tari civilizate ,imi gasisem un 116 fain ,au venit zapezile si a venit...personajul ,ca doar :
                "There are more things in heaven and earth, Horatio,
                Than are dreamt of in your philosophy.
                "
                cam atit .
                Attached Files

Comment

Da ne mai multe poze sa na bucuram si noi, de unde o ai, bla bla...
                  W110-2.0 D 1966
                  W115-2.0 D 1971
                  W123-2.4 D 1982

Comment

Este cumparata din Austria,este in tara dar momentan nu am adus masina acasa. Ii voi face atunci mai multe poze . Nu este in stare foarte buna,nu mai are 2.5 original,dar....este un coupe destul de rar .

Comment

Este vorba cumva de cea cu motor diesel de la Arad , Cluj sau ceva de genul ?

Comment

Originally posted by sile1 View Post
                        Este vorba cumva de cea cu motor diesel de la Arad , Cluj sau ceva de genul ?
                        Dupa semnul ala de pe aripa spate, sigur e cea de la Arad.
                        Am vrut si eu sa o iau, am primit pe mail actele scanate de proprietar si am gasit si o firma romano-bulgara care cu actele alea imi promitea inmatricularea.
                        Doar ca trebuia sa o duc de la Arad la Ruse si apoi la Sofia (doar pe traseul asta ziceau oamenii ca se inmatriculeaza masini cu acte incomplete). Si am considerat ca e complicat, scump si cam nesigur...
                        Daca actualul proprietar e interesat de varianta asta de inmatriculare, astept pm ca sa il pun in legatura cu "baietii".
                        Last edited by Rufus; 02-05-2012, 23:46 PM.

Comment

Incercati sa va tineti lectiile despre gramatica si cei 7 ani de acasa pe pm. Multumesc.
                          sigpice60 525d

Comment

Originally posted by T_o_r_q_u_e View Post
                            Incercati sa va tineti lectiile despre gramatica si cei 7 ani de acasa pe pm. Multumesc.
                            Buna idee, de acum inainte va rog on topic, recte .... "...au fost multe".

Comment

Working...
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF