Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

300 D/240 D/280 E/280 Sel

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu unul,nu-ti recomand sa treci la nici un w140.Nu are farmecul unui w126,cel putin nu in timpul asta.Dar asta e parerea mea.
    Am cautat in zadar si poze cu interiorul si nu am gasit.Nu vrei sa delectezi privirile noastre si cu un interior de w126 de la mama lui?
    P.S.Am ras cu pofta cand am vazut poza din camera ta,cu grila de cobran pe perete.Adevarat cobrist!
    Last edited by ionutz_ng; 10-13-2009, 11:01 AM.
    MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by dj_rzn View Post
      E timpul sa treci la un w140 de acuma ca sa ramai entuziast!
      Asa as vrea, poate la anu' daca nu murim de foame pana atunci.

Originally posted by ionutz_ng View Post
      Eu unul,nu-ti recomand sa treci la nici un w140.Nu are farmecul unui w126,cel putin nu in timpul asta.Dar asta e parerea mea.
      Am cautat in zadar si poze cu interiorul si nu am gasit.Nu vrei sa delectezi privirile noastre si cu un interior de w126 de la mama lui?
      P.S.Am ras cu pofta cand am vazut poza din camera ta,cu grila de cobran pe perete.Adevarat cobrist!
      M-am cam saturat de 126. Grila nu o mai am prin casa, am dat-o cadou unui membru club MB. Cu interiorul nu am decat o poza, si aia facuta cu mobilu'.
      Attached Files
      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
        M-am cam saturat de 126...
        Ma seaca w140.Mai degraba w210.Cam asta vad eu ca ar fi ordinea fireasca de evolutie.Personal nu m-am saturat deloc de w126,din contra,savurez fiecare clipa din traficul aglomerat in care marea majoritate sunt stresati si enervati de aglomeratie iar sunt eu cu gura pana la urechi.
        Pentru o perioada m-am prostit si am trecut la "plastice" iar odata s-a intamplat ceva care mi-a pus capac : eram cu frumuselul meu w211 alb din 2006,si in aglomeratia de pe o strada,unul cu un jeepan care era in stanga mea a inceput sa se bage inspre mine cu tupeu pe principiul,da-e la o parte sau ma sui pe tine.Bineinteles ca m-am ferit si am atins usor un autobuz de era in dreapta mea!Vinovat de micul accident,amenda si puncte de la politie.Mi-am promis in ziua aia ca nu voi mai permite asa ceva din momentul in care kobhra va reveni la putere.Oare de ce acum nu are nimeni tupeu sa se bage amenintator inspre mine sau sa-mi taie calea in trafic?
        Un alt avantaj sa ai cobran este ca poti sa te fofilezi de politie pe scuza "lasa-ma nene ca sunt si eu amarat",scuza care nu a mers absolut deloc cand am fost odata prins pe contrasens cu w211-le si mi-a saltat permisul cat ai zice "E classe".
        Indiferent ce masini voi mai avea,un w126 sper sa am mereu in colectie,pt ca spiritu' cobrist sa nu moara.
        Cobra ruuuuuuulz!!!!!!!
        Last edited by ionutz_ng; 10-14-2009, 21:47 PM.
        MÃREAȚA COBRA

Comment

Inca una cu toroapa, inainte de marile zapezi, plus masina unui prieten, un C180, despre care aveam o parere proasta, dar care totusi ramane mercedes veritabil.Mi-am luat si tabachera/ bricheta/ scrumiera ca sa nu mai vad pozele alea hidoase.
          Attached Files

Comment

Frumoasa dananaia!

O intrebare mai in ton cu vremea:

Intra apa in portbagaj (sub luneta)?

In ultimii doi ani n-am mai vazut W126 care sa nu aiba problema asta/rugina sub luneta (inclusiv alea tinute in garaj toata viata lor ).
            Aerodynamics are for people who can't build engines.
            Enzo Ferrari

Comment

Originally posted by MIR View Post
              O intrebare mai in ton cu vremea:

Intra apa in portbagaj (sub luneta)?

In ultimii doi ani n-am mai vazut W126 care sa nu aiba problema asta/rugina sub luneta (inclusiv alea tinute in garaj toata viata lor ).
              Din fericire cazanul nu prezinta aceasta problema, nici macar dupa spalarea cu
              karcherul la spalatorie.

Comment

Azi am spalat gunoiul , dupa o iarna de stat in garaj. Dupa intalnirea de azi,mergand in masina lui Preoteasa si a colegului Mertanu, constat ca acest model este din ce in ce mai depasit (adica o basina obosita ca si w 123) si ca e nevoie de un upgrade :

Comment

Originally posted by carmine View Post
                  Azi am spalat gunoiul , dupa o iarna de stat in garaj. Dupa intalnirea de azi,mergand in masina lui Preoteasa si a colegului Mertanu, constat ca acest model este din ce in ce mai depasit (adica o basina obosita ca si w 123) si ca e nevoie de un upgrade :

Frumos Mercedez ai Berceo...sa traiasca,da la altu in curte!Hai cu un ochios sau cu un eS ceva...sa ne atarnam burtile noastre tiganesti peste volanele alea frumoase!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Carmine sa nu ma uiti inainde de upgrade
                    `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                    http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

• Una noua, fara tiganii si folii. Avea si o perdeluta hidoasa pe spate, a zburat la Rosal, din pacate nu pot sa scot dopurile din capat in care intra perdeaua, nu stiu cum dracu' au bagat-o aia acolo.
                      Attached Files

Comment

• Originally posted by carmine View Post
                        Una noua, fara tiganii si folii. Avea si o perdeluta hidoasa pe spate, a zburat la Rosal, din pacate nu pot sa scot dopurile din capat in care intra perdeaua, nu stiu cum dracu' au bagat-o aia acolo.
                        Mie imi placea mai mult cu perdelute si folii. Acum ca a venit vara poate o aduci pe la vreo intalnire sa o vad si live.

Off topic: Au asfaltat astia gropile din drumu spre Buftea?

Comment

• Originally posted by carmine View Post
                          constat ca acest model este din ce in ce mai depasit (adica o basina obosita ca si w 123)
                          Ti-as fi raspuns ceva ... Am si facut-o de fapt, dar am editat totusi ...
                          Last edited by Orvo; 04-12-2010, 23:06 PM. Reason: X

Comment

• Sunt obosite ele, nu modelul in sine. Mi-as lua oricand un 280SEL de asta daca as gasi unu in stare acceptabila la 1000 euro, care sa poata fi facut aproape impecabil cu inca o mie si ceva investita. Senzatia aia de barca pe care o ai in w126 nu ti-o dau S-urile mai noi. In w140 ai senzatia ca mergi tancu, in w220 si w221 ai senzatie de lux, iar in w116 si w126 senzatie de barca. Acum depinde ce cauti.

Comment

• Dupa parerea mea masina ta arata foarte bine. Mult mai bine decat a mea! Nu stiu cum merge dar cu estetica exterioara chiar nu cred ca sunt mari probleme. (ce se vede din poze)
                              W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                              W126 280SE Black Blue Metallic
                              W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                              W126 500SE Nautical Blue Metallic
                              W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

• Originally posted by Orvo View Post
                                Ti-as fi raspuns ceva ... Am si facut-o de fapt, dar am editat totusi ...

Originally posted by Mertzanu View Post
                                Off topic: Au asfaltat astia gropile din drumu spre Buftea?
                                Da, oarecum.

@Dan
                                Misca bine toroapa. Foliile le-am dat jos pentru ca erau prost puse (bule), prea inchise, in plus nu erau autorizate. Intre timp am scos si dopurile de la perdea, stilul "japca", cu patentu'.
                                Last edited by Carmine; 04-13-2010, 22:10 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF