Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

300 D/240 D/280 E/280 Sel

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Danny_bb View Post
    Ce oameni ! Au taiat-o cu tot cu cardan si toba.
    Nu i-a interesat, masina era inscrisa, functionala, 240 d. Din pacate datorita lipsei de spatiu au ramas in urma carligul de remorcare original, trapa completa, bordul intact plus alte chestii. Azi mi-am montat aripa stanga fata, maine urmeaza usile. Cea verde a ajuns la remat, am ajuns cu o zi inainte de taiere.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Pregateala de vopseala, munca ca la balamuc, febra musculara de la atata slefuit ....
      Attached Files

Comment

Originally posted by carmine View Post
        Pregateala de vopseala, munca ca la balamuc, febra musculara de la atata slefuit ....
        ce culoare o faci ? te-ai hotarat inca? hai spune-ne optiunile poate te sucim noi in ultimul moment.. alege si tu o nuanta belea
        propunerile mele :visiniu metalizat; portocaliu metalizat(mai e o cobra pe forum in culoarea asta - o stii sigur) ; albastru metalizat -merge atat albastru deschis cat si ceva mai inchis ; negru cu perla mov ; albastru cu perla mov ;
        alb cu perla mov
        tu la ce culoare te gandesti?

Comment

In talon scrie rosu, deci masina va ramane ceva care sa respecte nuanta asta. Ma gandesc la rosu ala "marlboro", cum e pe pachetu' de tigari. Sa vad ce vopsea gasesc maine, oricum metalizatul cred ca iese din discutie.

Comment

Am terminat de vopsit masina acum doo zile, "rosu carmin", asa scrie pe cutie, o fi vreun semn .... Acum vine partea aia scarboasa, montatul pieselor scoase, de care mi-e sila. Am reusit sa sparg luneta azi, sa-mi bag p. in mm de cheder de metal (inima aia cromata), n-a vrut nici mort sa intre, am bagat partea de jos, un lateral, la ultimul a crapat elegant. Noroc ca am alta luneta la care ii merge si dezaburirea, partea proasta e ca s-ar putea s-o pleznesc si p-aia in ritmul asta, stie careva vreo smecherie ?

Comment

Originally posted by carmine View Post
              Am terminat de vopsit masina acum doo zile, "rosu carmin", asa scrie pe cutie, o fi vreun semn .... Acum vine partea aia scarboasa, montatul pieselor scoase, de care mi-e sila. Am reusit sa sparg luneta azi, sa-mi bag p. in mm de cheder de metal (inima aia cromata), n-a vrut nici mort sa intre, am bagat partea de jos, un lateral, la ultimul a crapat elegant. Noroc ca am alta luneta la care ii merge si dezaburirea, partea proasta e ca s-ar putea s-o pleznesc si p-aia in ritmul asta, stie careva vreo smecherie ?
              Felicitari.Pana afli raspunsul, pune niste poze cu masina vopsita sa ne minunam.

Comment

Cine ar fi crezut...
                Respect.

Comment

Da-i un polish shi efectul va fi uimitor. Vezi cat costa o mashina de polishat. In rest, ce sa zic... Felicitari pentru rezultat. Ar trebui sa te scoata mashina la o bere ca ai facut-o frumoasa.

Poze cu interiorul nu ai?

Comment

Originally posted by Danny_bb View Post
                    Cine ar fi crezut...
                    Respect.
                    Mersi, munca a fost titanica,mai ales ca am facut-o "pe genuche" cu pretenaru' meu, da nu cred ca m-as mai baga, noroc cu tuica asta ca motiveaza omu', astept si eu ziua in care sa ma potolesc. Maini belite, taieturi si inca nu e gata, nu am bandouri pe dreapta, emblema pe fata, trebuie sa-i bag cablu' de kilometraj si nu sunt multumit de noua luneta, chederu' ala face figuri, ne-am chinuit toata duminica, e bulit.

Originally posted by andrei_preoteasa View Post
                    Da-i un polish shi efectul va fi uimitor. Vezi cat costa o mashina de polishat. In rest, ce sa zic... Felicitari pentru rezultat. Ar trebui sa te scoata mashina la o bere ca ai facut-o frumoasa.

Poze cu interiorul nu ai?

S-a cam gazat pe ici pe colo, s-a vopsit in curte, in praf si soare, urmeaza s-o polishez weekend asta, ma tot scoate la bere, trebuie sa-i fac asigurare si saxofonul ala care "incanta" vecinii....
                    Am dat 130 de lei pe vopsea cu tot cu diluant (cea mai ieftina), si vreo 100 de lei pe fibra, chit, banda izolatoare, hartie abraziva etc ....

Comment

Trebuie sa recunosc ca imi place foarte mult combinatia masca radiator neagra/ vopsea rosie..
                      Ce urmeaza sa mai faci la masina?

Comment

Toata smecheria e sa pui chederul pe luneta si apoi sa-l bagi cu totul pe masina folosind sfoara. Asa mi-au facut si mie la atelier cand am schimbat chederul la parbriz.
                        Daca incerci sa pui chederul pe masina si apoi sa bagi luneta, nu merge.

Comment

Cobre salvate, felicitarile mele le ai toate, asa mai da!!!
                          W110-2.0 D 1966
                          W115-2.0 D 1971
                          W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by sebaa View Post
                            Ce urmeaza sa mai faci la masina?
                            Am chederele de pe dreapta complete, steluta fata, kilometrajul montat. As face eu multe dar pe parcurs, sa tii doua cazaturi din astea nu e chiar ieftin, sunt cheltuieli mici care se aduna. Incepand cu acum doua zile am ITP-ul valabil si asigurare. Momentan as vrea sa umblu la directie, sa-i sudez toba si sa repar puntea stanga fata. Urmeaza luni un polish, intentionez sa-i schimb si parbrizul si niste gume noi sau de Doamne ajuta. Oricum, p-asta rosie intentionez s-o pastrez.
                            @Shadow
                            Am incercat si asa, dar n-a vrut, ca sa repar rugina de sub cheder a trebuit sa-l rup pe cel vechi iar asta nou nu e stralucit din cate se pare ...
                            Last edited by Carmine; 09-30-2010, 21:22 PM.

Comment

Cine e Cuke?!? Stau cu Dok shi ne uitam la poza shi ne stricam de ras. )

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF